Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کيش - ايرنا- معاون اقتصادي و سرمايه گذاري سازمان منطقه آزاد کيش اعلام کرد: با بهره برداري از ترمينال جديد فرودگاهي کيش ظرفيت پذيرش مسافر دراين فرودگاه از 2 ميليون گردشگر به 6 ميليون نفر افزايش مي يابد.

به گزارش ايرنا محمدرضا سعيدي در حاشيه نهمين رويداد بزرگ صنعت هوايي کشور در کيش و در اولين اجلاس مديران فرودگاهي مناطق آزاد کل کشو،ر ضمن تشريح ظرفيت هاي، سرمايه گذاري اين جزيره گردشگري در حوزه حمل و نقل دريا، زمين و هوا افزود: جزيره کيش به عنوان سومين فرودگاه پرتردد کشور، در ايام نوروز روزانه شاهد 140پرواز نشست و برخاست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر ضرورت بهره برداري هرچه بيشتر از ظرفيت هاي جزيره کيش و افرايش سهم اين جزيره در ابعاد بين المللي و منطقه اي اضافه کرد: حدود 4/4 ميليارد نفر و 62ميليون تن بار در سال توسط فرودگاه هاي دنيا جابجا مي شود و اين حوزه گردش مالي، تجاري و اشتغالزايي زيادي را در جهان به خود اختصاص داده است.
وي در ادامه گفت: موقعيت کسب و کار در کشورما پيچيده و عين حال برخوردار از ظرفيت هاي بزرگ و وسيع است که براي بهره برداري اين قابليتها، نخست بايد ببينيم در کجاي شريان بزرگ اقتصاد دنيا ايستاده ايم، از اين ظرفيتها چگونه استفاده کنيم و مناطق آزاد چه نقشي در اين رويکرد دارند.
معاون اقتصادي و سرمايه گذاري کيش در ادامه سخنان خود با اشاره به اهداف اصلي مناطق آزاد کشور و نقش آن در رشد و توسعه اقتصاد همه کشور، برضرورت شناخت هرچه بيشتر اين مناطق بويژه در بخش حمل و نقل هوايي و فرودگاهي و افزايش سهم جهاني در اين بخش تاکيد کرد.
سعيدي تصريح کرد: منابع زيادي در کشور و پتانسل هاي بسيار بزرگي در مناطق آزاد داريم که براي به اشتراک گذاشتن اين منابع و تبديل آن به انرژي بايد گفتگو شود.
معاون اقتصادي سازمان منطقه آزاد کيش با اشاره به فعاليت هاي نوآورانه در حوزه هاي مختلف اظهار داشت: در حوزه فرودگاه ها و حمل و نقل هوايي و يا در هر حوزه اي اگر توجهي به نوآوري نداشته باشيم بدون شک اين منابع به هدر مي رود، بنابراين راه هاي بهتر کار کردن براي ما وجود دارد به شرطي که به توسعه قابليت ها و مهارت ها و هماهنگي بيشتر روي آوريم و نياز مشتري را بررسي کنيم.
وي افزود: علاوه بر ماموريت سازمان منطقه آزاد کيش در محيط بومي، اين منطقه مي تواند مرکز ياد گيري انواع فرايند ها تجاري و حقوقي باشد تا بتوانيم با اقتصاد جهاني تعامل درستي داشته باشيم.
سعيدي تاکيد کرد: در فرودگاه هاي مناطق آزاد اين زمينه وجود دارد که ما در عرصه هايي که در اختيارمان هست بتوانيم الگوهاي قابل ارائه اي براي کل کشور داشته باشيم و بتوانيم در دو حوزه صنعت و مصرف به عنوان الگو شناخته شويم، زماني اين امر اتفاق مي افتد که در حوزه توسعه بر قابليت ها و کار آفريني درون سازمان تاکيد داشته باشيم.
وي اضافه کرد: با ترکيبي از نو آوري و ديجيتالي شدن که اين روزها بحث مديريت منابع را عوض مي کند مي توان عرصه هاي جديدي را براي مناطق آزاد رقم زد و الگو سازي کرد و اين الگو را براي سرزمين اصلي نيز ارائه کرد و در اين زمينه در مرحله اول نياز به دانش مديريت و بهره گيري از افراد متخصص است.
اولين اجلاس مديران فرودگاهي مناطق آزاد کل کشور همزمان با برگزاري نمايشگاه صنعت هوانوردي، با حضور مديران و بخش‌هاي مختلف شهر فرودگاهي، مديران 8 فرودگاه مناطق آزاد، روز چهارشنه به ميزباني شرکت شهر فرودگاي امام خميني (ره) در جزيره کيش برگزار شد.
هدف از برگزاري اين گردهمايي دستيابي به تعاملات بين فرودگاهي و دستيابي به راه‌هاي برقراري پروازهاي مستقيم به مناطق آزاد از مبدا شهر فرودگاهي امام خميني (ره) است.
1339
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند

جلسه شورای سیاست گذاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در محل برگزاری این نمایشگاه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

 وزیر فرهنگ در این جلسه ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، گفت: انشاالله اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل‌های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است؛ این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

تقریبا روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشور‌های دنیا نیست؛ تقریبا روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه‌ای رخ می‌دهد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: در طول یکسال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیاز‌ها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف‌ها اذعان می‌کنم، اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند.

حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است و بر همین اساس آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان هستیم و انشاالله این کار را ادامه خواهیم داد.

اسماعیلی ادامه داد: ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی که به زبان اصلی تسلط دارند مورد تاکید رهبری قرار گرفته بود که برنامه ویژه‌ای برای این مهم تدارک دیده شده است.

امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم

وزیر فرهنگ گفت: امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ منتظر هستیم تامین اعتبار لازم صورت گیرد تا حمایت‌ها علاوه بر اعضای هیات علمی، طلاب و دانشجویان به سایر بخش‌های جامعه از جمله دانش آموزان دوره دوم دبیرستان نیز داده شود.

وی افزود: انشاالله امسال عدد قابل توجهی را به این کار اختصاص می‌دهیم و حمایت جدی اتفاق می‌افتد، دولت و مجلس کار بسیار مهمی را انجام دادند و برای اولین بار تبصره ۱۳ در حال عملی شدن است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: دکتر احمدوند برای روز‌های نمایشگاه تمهید کنند تا با صنوف مختلف جلسه داشته باشیم تا محلی برای حل مشکلات باشد.

شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد

وزیر فرهنگ گفت: شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد. با وزیر صمت صحبت کردم و آقای علی آبادی تعدادی از شرکت‌های خودروسازی را مکلف کردند تا برای بهبود در امر کتابفروشی‌های سیار در این حوزه وارد شوند.

اسماعیلی در عین حال تصریح کرد: اعضای ستاد برای اصحاب کتاب، فرهنگ، ادب هر نوع گشایشی را که لازم باشد پیشنهاد دهند و ما نیز تلاش می‌کنیم بخش عمده آن را انجام دهیم.

باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم

وزیر فرهنگ گفت: تقدیر از پیشکسوتان در برنامه امسال پیش بینی شده است؛ نمایشگاه کتاب صرفا نباید برای فروش کتاب استفاده شود بلکه باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم.

تحقق عدالت فرهنگی با همزمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شود

وی افزود: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود، اما تحقق عدالت فرهنگی با همزمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

نقش تبلیغات در رسانه‌ها برای ایجاد شور و نشاط فرهنگی میان مردم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر مهم بودن تبلیغات در رسانه‌ها و سطح شهر گفت: مردم باید احساس شور و نشاط فرهنگی کنند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه مردم ایران در مورد نمایشگاه کتاب خاطره بسیار مثبت و متعالی دارند، گفت: به مسائلی از قبیل حمل و نقل و مشکلات اینچنینی باید پرداخته شود.

وی افزود: هر سه نظر سنجی در مورد عملیات وعده صادق نشان دهنده احساس غرور مردم از این اتفاق بود، چه کسی فکر می‌کند در بالاترین سطح برخورد نظامی اینگونه غرور ایجاد کند؟ بازار‌های اقتصادی در حال رسیدن به ثبات هستند و دولت هم با اهتمام در صحنه قرار دارد.

نمایشگاه کتاب باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل را نشان دهد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نمایشگاه سال گذشته الگویی در مدیریت فرهنگی مسأله پوشش بود. امسال نمایشگاه باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل پیش رو را نشان دهد.

وی ضمن اشاره به قدردانی رهبر انقلاب در مورد اقدامات انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پارسال، افزود: سال گذشته استقبال میلیونی مخاطبان را بدون کمترین حاشیه‌ای داشتیم. دشمن می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد ولی بنا داریم در این فضا با روحیه جهادی و استفاده از ابزار‌های اقناعی، تبلیغی و گفتگو محور فضای مطلوبی را برای حوزه مسائل فرهنگی ایجاد کنیم و نسبت به این مسأله خیلی امیدوار هستیم.

نظرسنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه به‌صورت روزانه باشد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه برای مسأله فلسطین حتما باید رویداد تعریف کرد، گفت: نظر سنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه اگر روزانه صورت گیرد مفیدتر است این رویکرد باعث می‌شود نواقص روز اول در روز سوم نباشد و فضای پذیرش انتقاد را باز کند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در جشنواره‌های گذشته مسابقه نقد جشنواره‌ها را برگزار کردیم و به کسانی که دقیقتر اشکالات را بگویند جایزه می‌دهیم، گفت: آمادگی داریم جلسه کارگروه نشر و کاغذ با حضور معاون اول رئیس جمهور را اینجا برگزار کنیم.

گفتنی است، گزارش آخرین وضعیت آماده سازی نمایشگاه از جمله موارد مطرح شده توسط اعضا در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • بارش‌های رگباری و تگرگ در راه زنجان
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است