Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت از خدمات پرستاری در منزل به عنوان یکی از برنامه های پرستاری جامعه نگر یاد کرد و گفت: اکنون  بیش از ۷۰۰ مرکز قانونی مشاوره و خدمت پرستاری در منزل در کشور فعالیت دارند که این ۷۰۴ مرکز در ۳۰ استان کشور فعال هستند؛ بیشترین تعداد این مراکز به ترتیب مربوط به استان‌های تهران، خراسان رضوی و کرمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گفته معاون پرستاری وزارت بهداشت مردم می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت پرستاری وزارت بهداشت و بخش مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل، لیست و اطلاعات این مراکز را دریافت کنند.   وی تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات پرستاری در منزل را اقدامی مهم و موثر دانست و افزود: بسیاری از بیماران نیازی به بستری شدن طولانی مدت در بیمارستان ندارند و فقط نیازمند دریافت برخی خدمات مراقبتی در منزل هستند؛ این بیماران به علت بستری طولانی مدت باعث اشغال تخت‌های بیمارستانی می‌شوند و احتمال ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی نیز در این بیماران افزایش پیدا می‌کند. دریافت موافقت اصولی ۳۰۰ مرکز خدمات پرستاری در منزل معاون پرستاری وزارت بهداشت اظهار کرد: با مجوز وزارت بهداشت، بیش از ۷۰۰ مرکز پرستاری در منزل در کشور فعال هستند و ۳۰۰ مرکز دیگر هم موافقت اصولی دریافت کرده اند؛  خدمات این واحد‌ها تاکنون تحت پوشش بیمه نبود، اما اکنون و با مصوبه اخیر شورای عالی بیمه سلامت، تعرفه این خدمات تحت پوشش بیمه قرار گرفت؛  البته شاید در آغاز راه فشاری به بیمه‌ها وارد شود، اما می‌توان اطمینان داشت که با اجرای این طرح مراجعان به بیمارستان ها، آزمایش‌های القایی و مشاوره‌های اضافی کاهش یابد.

حضرتی اضافه کرد: این طرح آزمایشی به مدت ۶ ماه با همکاری بیمه‌های سلامت و تامین اجتماعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اجرا می‌شود البته تعرفه‌های اعمال شده در این طرح آزمایشی بر اساس مصوبه تیر ۹۶ هیئت وزیران خواهد بود، اما این تعرفه‌ها بازنگری و کمی تغییر هم در آن‌ها ایجاد شده است.

وی در خصوص تعداد خدماتی که در طرح «مراقبت در منزل» ارائه می‌شود، گفت: خدمات در این طرح به صورت بسته خدمتی خواهد بود؛  به طور مثال بیماری که به سکته مغزی مبتلاست، بسته خدمتی مخصوص به خود را دریافت خواهد کرد؛  در این طرح چهار بسته خدمتی برای بیماری‌های سکته‌های مغزی، نارسایی‌های قلبی، سرطان‌ها و بیماران ICU تنفسی در نظر گرفته شده است.

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت