Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان "اخراجی‌ها" گفت: نکاتی که رهبر معظم انقلاب درباره تلویزیون و آثار تلویزیونی فرموده‌اند باید به یک منشور راهبردی تبدیل شود و نباید با این منشور، ویترینی رفتار کرد. ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دور پانزدهم خود به روز پایانی نزدیک شده و فردا ضمن معرفی چهره مقاومت سال، از برگزیدگان بخش‌های مختلف خود را در اختتامیه جشنواره که برج میلاد برگزار می‌شود، تجلیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود ده‌نمکی نویسنده و کارگردان سینما در حاشیه کارگاه انتقال تجربه جشنواره مقاومت که به عنوان سخنران حضور داشت.

او با خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفتگویی درباره شرایط سینمای امروز، جشنواره مقاومت، اجرا در تلویزیون و یادداشت رهبر معظم انقلاب درباره مجموعه‌های تلویزیونی انجام داد که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

گفتگوی تسنیم با مسعود ده‌نمکی نویسنده و کارگردان سینما و مجری تلویزیون

ده‌نمکی با اشاره به اینکه فیلمسازان جوان ما بدانند که منتقدین‌شان مخاطبین اصلی‌شان نیستند، توصیه کرد: خرسندم که وقتی تصمیم گرفتم اخراجی‌های سه گانه بسازم مسیری را به روی فیلمسازان باز کرد تا آن‌ها هم به چند گانه ساختن روی بیاورند. فیلمسازان جوان ما لازم است به برندها و نام‌هایی که در جامعه تأثیر می‌گذارد توجه کنند. مثلاً اگر تأکید دارم به اضافه کردن "ها" انتهای نام‌ فیلم‌ها، این خودش یک نوع توجه به نظر و سلیقه مخاطب بوده است. فیلمسازان جوان ما باید بدانند در مسیر رشد و توسعه بارها نقد می‌شوند حتی مغرضانه اما هیچ‌گاه منتقدین شما مخاطبین اصلی شما نیستند.

او با بیان اینکه واقعاً نباید با یک نقد و یا جریان‌‌سازی‌هایی که می‌شود از مسیر و اعتقاد پا پس کشید، افزود: بارها من را نقد کرده‌اند و نقد می‌کنند حتی این جریان‌سازی‌ها و فضاسازی‌ها بی‌رحمانه هم بوده است اما اعتقاد دارم هیچ‌گاه نباید دهان منتقد را بست و در عین‌حال هم نباید از نقد حتی از روی غرض هم مأیوس شد. من همیشه فیلمی که می‌سازم را قبل از اکران در یک محیطی همچون مدرسه می‌بینم تا با نظرسنجی مردمی به مشکلات و نقاط ضعف کارم برسم و بعد از رفع در جشنواره و سپس در سینماها، اکران می‌کنم.

کارگردان "رسوایی"، "اخراجی‌ها" و "معراجی‌ها" درباره آثاری که با هر نوع شوخی قصد دارند مخاطب جذب کنند، گفت: هنر این است به جای شوخی‌ها و حرکت‌های دون شأن اخلاق اسلامی و انسانی از طریق اتفاقات منحصر به فرد ارزشی، مردم را مخاطب اثر خود کنیم. در واقع به شوخی‌های ارزشی هم می‌خندند. از طرفی هم فیلم ارزشی جذاب در شرایط فعلی با یک بستر رقابتی منصفانه، امکان نمایش و اکران مناسب پیدا می‌کند و خوب دیده می‌شود.

زندانی‌های ده نمکی آماده نمایش شدکارگردانان مجموعه‌های تلویزیونی درباره دیدار با رهبری چه گفتند؟
 

وی در خصوص استفاده از داستانک‌های متعدد در آثار خود، افزود: استفاده از  داستانک‌های متعدد برای ربط دادن به یک قصه متمرکز و ماجرایی که مخاطب پیگیر آن شود، بسیار اتفاق فیلمنامه‌ای مناسبی است. چرا که هر فیلم برای اینکه مخاطب خودش را نگه دارد و نقطه هدف جذابی داشته باشد، در هر سکانس، فیلمساز نیاز به اتفاق‌های متعدد و بچه‌ قصه‌های با محتوا و غنی دارد.

ده‌نمکی در پاسخ به این سوال که چطور شد اجرای برنامه تلویزیونی را پذیرفت و دوباره پیشنهاد شود می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: موضوع "چهل سیزده" برایم جذاب بود و احساس کردم که می‌توانم به این برنامه و موضوع آن کمک کنم تا بهتر دیده شود. فکر نمی‌کنم این برنامه ادامه داشته باشد. اگر دوباره تلویزیون بخواهد در برنامه‌ای اجرا کنم، بستگی به موقعیت دارد. به نظرم بحث شبهات را با این سبک دیدن و طرح کردن موقعیتی بود که برای تلویزیون فراهم شد. خوشبختانه مردم هم استقبال کردند و در برنامه‌سازی هم هوشمندانه عمل شد که به ضد خودش تبدیل نشود.  

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر یادداشتی که رهبر معظم انقلاب درباره مجموعه‌های تلویزیونی نوشتند، تأکید کرد: به نظرم نکاتی که مقام معظم رهبری پیشتر در سال‌های گذشته درباره تلویزیون و آثار تلویزیونی فرمودند هم باید به یک منشور راهبردی تبدیل شود. این منشور بایستی به دستورالعمل درآید و نگاه ویترینی نداشته باشیم.  

این کارگردان سینما در خاتمه درباره جشنواره مقاومت، گفت: به نظرمن جشنواره مقاومت بایستی با جدیت در بخش بین‌الملل خود کارهای ویژه‌تری انجام دهد. چرا که بحث بین‌الملل و استقبال هنرمندان خارجی نکته خاصی برای این جشنواره است و اگر بتوانند ادامه‌اش بدهند و تبدیل به ورک‌شاپ و کارگروه میان هنرمندان داخلی و هنرمندان مقاومت در دنیا بشود قطعاً یک کار خوبی از آب درمی‌آید که تأثیرگذارتر خواهد بود.

انتهای پیام/

R1515/P1010114/S4,34/CT3 واژه های کاربردی مرتبط شبکه چهار رسانه ملی تلویزیون جشنواره فیلم مقاومت سینمای ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه چهار رسانه ملی تلویزیون جشنواره فیلم مقاومت سینمای ایران شبکه چهار رسانه ملی تلویزیون جشنواره فیلم مقاومت سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران جشنواره کن معرفی شدند

آفتاب‌‌نیوز :

«لیلی گلادستون» بازیگر نامزد اسکار فیلم «قاتلان ماه کامل»، «اوا گرین» بازیگر فرانسوی، «عمر سی» بازیگر فرانسوی، «ابرو سیلان» نویسنده فیلم برنده نخل طلای «خواب زمستانی» در سال ۲۰۱۴، «نادین لبکی» کارگردان فیلم «کفرناحوم» که در سال ۲۰۱۸ برنده جایزه هیات داوران جشنواره کن شد، «خوان آنتونیو بایونا» کارگردان اسپانیایی فیلم نامزد اسکار «انجمن برف»، «پیرفرانچسکو فاوینو» بازیگر ایتالیایی و «هیروکازو کورئیدا» کارگردان ژاپنی برنده نخل طلای ۲۰۱۸ با فیلم «دزدان فروشگاه» اعضای هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن را تشکیل می‌دهند و طبق اعلام پیشین «گرتا گرویک» کارگردان آمریکایی نیز ریاست هیات داوران را بر عهده دارد.

به گزارش ورایتی، هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن مسئولیت انتخاب برنده نخل طلای بهترین فیلم، جایزه بزرگ هیات داوران، جایزه هیات داوران، جایزه کارگردانی، فیلمنامه و بهترین بازیگر زن و مرد را بر عهده دارند.

بخش مسابق اصلی جشنواره کن ۲۰۲۴ امسال شاهد رقابت ۲۲ فیلم بلند شامل «مگالوپولیس» (فرانسیس فورد کاپولا)، «کارآموز» (علی عباسی)، «متل سرنوشت» (کریم آینوز)، «پرنده» (آندریا آرنولد)، «امیلیا پرز» (ژاک اودیار)، «آنورا» (شین بیکر)، «کفن‌ها» (دیوید کراننبرگ)، «ماده» (کورالی فارگیت)، «گرند تور» (میگوئل گومز)، «مارسلو میو» (کریستف آنوره)، «گرفتار جزر و مد» (جیا ژانگ-که)، «همه آنچه ما به عنوان نور تصور می‌کنیم» (پایال کاپادیا)، «انواع مهربانی» (یورگوس لانتیموس)، «عشق فیو» (ژیل للوش)، «الماس وحشی» (آگاته رایدینگر)، «اوه، کانادا» (پل شریدر)، «با ارزش‌ترین محموله‌ها» (میشل هازاناویسیوس)، «سه مایل مانده به پایان دنیا» (امانوئل پاروو) و «دانه انجیر مقدس» (محمد رسول اُف) می‌شود.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • نام استقلال و پرسپولیس تغییر کرده است؟ | ببینید
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون