Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@18:01:55 GMT

سه بانوی عراقی و یک بانوی قرآنی افغان تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۳۴۰۵۳

سه بانوی عراقی و یک بانوی قرآنی افغان تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ ظهر امروز پنجشنبه، ۸ آذرماه در حاشیه پانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با حضور حجت‌الاسلام رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی و محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از ۱۵ بانوی ایرانی و ۴ بانوی خارجی فعال در عرصه‌های مختلف قرآنی، تجلیل و تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی برگزیدگان به شرح زیر است: ۱. الهه هادیان رسنانی، پژوهشگر و نویسنده حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۲. علیّه رضاداد از مشهد، پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۳. آمنه شاهنده از خوی، به عنوان پژوهشگر و محقق علوم و معارف قرآن کریم
۴. فاضله میرغفوریان، پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۵. نرجس توکلی محمدی، نخبه و پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۶. معصومه سادات حسینی میرصفی، پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۷. صغری رادان، حافظ کل و پژوهشگر و مدرس حوزه علوم و معارف قرآن کریم هنرمندان برگزیده قرآنی: ۱. زینب رجبی دوانی، در رشته نگارگری و تذهیب آیات قرآن کریم
۲. ناهید معقولی، در رشته سوزن دوزی آیات قرآن کریم
۳. زهره رئیس الساداتی، در رشته خوشنویسی آیات قرآن کریم سایرین: ۱. معصومه حاجی مقصودی کرمانی، مربی و پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم
۲. شهناز اسکینی، قاری نابینا و ممتاز قرآن کریم
۳. فاطمه شفیعی رونیزی، حافظ کل و مربی قرآن کریم
۴. اعظم غلامی، برگزیده در رشته تواشیح و قرائت قرآن کریم
۵. بهاره شعبانی، چهره موفق در راه ترویج فضیلت و عظمت سوره مبارکه یاسین بانوان قرآنی برگزیده از سایر کشورها: ۱. زکیه محمودی، پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم از کشور افغانستان
۲. بتول جبّار کاظم الجواد، حافظ کل و داور قرآن کریم در حرم مطهر امام جواد (ع) از کشور عراق
۳. هدی فخری احمد، مروج موفق علوم و معارف قرآن کریم در حرم مطهر امام جواد (ع) از کشور عراق
۴. امال خلف علی، پژوهشگر حوزه علوم و معارف قرآن کریم در دانشگاه بغداد از کشور عراق
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همایش بانوان قرآن پژوه تجلیل عراق افغانستان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند

آفتاب‌‌نیوز :

 شاید فکر کنیم شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران مانع از سفر توریست سلامت به ایران می‌شود، ولی واقعیت تلخ این است که حتی افراد مقید و مذهبی عراقی هم در حال کج کردن مسیرشان از مشهد و تهران به سمت مسقط هستند. چرایی این اتفاق درحالی‌که مسئولان وزارت بهداشت دائما بر جذب توریست سلامت تاکید می‌کنند قابل تامل است.

واقعیت این است که متاسفانه بعضی انجمن‌های پزشکی تخصصی با پوشیدن قبای مردم‌دوستی و دلواپسی برای سلامت مردم قصد دارند انحصار خاصی در فعالیت‌های پزشکی به‌خصوص حوزه زیبایی ایجاد کنند. بخواهیم یا نخواهیم هزاران پزشک عمومی و متخصص در ایران وارد حوزه زیبایی شده‌اند که به‌شدت مورد توجه توریست‌های سلامت است. اما متاسفانه شاهد هستیم گروه‌های خاص بعضا با لابی و فشار و نفوذ بر وزارت بهداشت می‌خواهند محدودیت‌های بیش از پیش برای پزشکان شاغل ایجاد کنند. درواقع می‌توان گفت انجام کار‌های زیبایی غیرعلمی و غیرقانونی برای آرایشگران به‌غایت راحت‌تر است تا یک پزشک عمومی یا متخصص!

«هرکس این شرایط را قبول ندارد بگوید بلیت هواپیمایش را هم می‌گیرم برود.» این واکنش یکی از استانداران کشور به گلایه‌های پزشکان است. از قضا استاندار مورد نظر پزشک هم هست! کج‌سلیقگی‌های مسئولان و رسانه‌ها در قبال کادر درمان و پزشکان و پرستاران شاید یکی از دلایلی باشد که توریسم سلامت را تحدید و تهدید می‌کند.

طبق بررسی‌های آماری، پرستاران که یکی از ستون‌های مهم امر توریسم سلامت هستند، طی چند سال گذشته در کنار پزشکان به صدرنشین‌های خروج از کشور تبدیل شده‌اند. آیا پزشکان متبحر در حوزه زیبایی و پوست و مو وقتی با موج رسانه‌ای انبوه علیه عمل‌های زیبایی در رسانه‌ها مواجه می‌شوند باید امیدوار به بقای این صنعت در کشور باشند؟ محدودیت برای کلینیک‌های زیبایی در شهر‌های توریستی و حتی زیارتی از سوی افراد خارج از حوزه سلامت باعث جذب توریست سلامت می‌شود یا دفع آن؟

چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم اقتصاد سلامت و درمان‌محور یکی از راه‌های کسب درآمد و رونق و جهش اقتصادی است. این جهش و رونق بدون شک با جذب سرمایه امکان‌پذیر است. سرمایه‌هایی که حتی محدودیت‌های مالی و تحریمی وضع‌شده بر ایران نمی‌تواند مانع واردات آن شود. عایدی سرمایه وارداتی برای انجام فعالیت‌های درمانی تنها به رونق حوزه سلامت منجر نمی‌شود. یک توریست سلامت می‌تواند همراه داشته باشد و از صنعت‌های هتل‌داری و گردشگری و... ایران هم بهره‌مند شود.

برنامه‌ریزی فوری و عاجل برای امر توریسم و گردشگری سلامت باید در اولویت قرار بگیرد تا ایران از توانایی تبدیل شدن به هاب حوزه سلامت عقب نماند! یادمان نرفته چند سال پیش صف‌های ایرانی‌هایی که برای تزریق واکسن در مرز‌های شمال‌غربی و شمالی کشور ایجاد شده بود. این صف‌ها باید معکوس شود؛ و صد البته اگر خودمان را با آمار‌های درمان اتباع افغانستانی در ایران به‌عنوان گردشگر سلامت گول نزنیم!

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی