Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه مجوز جدیدی برای احداث نانوایی صادر نخواهد شد چرا که تعداد نانوایی‌های موجود در سطح شهر بیش از دو برابر نیاز جمعیت شهر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر مرادی رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در شهرستان بیرجند 242 نانوایی وجود دارد که از این تعداد 197 نانوایی دولتی و 45 نانوایی آزادپز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نانوایی‌های موجود بیش از دو برابر نیاز شهر است

وی با بیان این‌که نیاز شهر بیرجند 120 نانوایی است، افزود: در حال حاضر هیچ‌گونه مجوز جدیدی برای احداث نانوایی صادر نخواهد شد چرا که تعداد نانوایی‌های موجود در سطح شهر بیش از دو برابر نیاز جمعیت شهر است.

 

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی با بیان این‌که هر نانوا حداقل سه کارگر را مشغول به کار دارد، گفت: طبق آنالیزی که در سال 91 صورت گرفته هر نانوایی دستگاهی بایستی روزانه 12 کیسه آرد پخت کند تا بتواند جوابگوی هزینه کارگر و هزینه‌های جاری باشد اما اکنون این مقدار به 7 یا 8 کیسه رسیده است.

 

مرادی تصریح کرد: با توجه به این‌که قیمت نان از سال 91 سال افزایش نداشته است نانوا مجبور است از وزن چانه‌ها کمک کند تا بتواند هزینه‌های جاری و دستمزد کارگر را تأمین کند.

 

وی با بیان این‌که توزیع آرد بستگی به پخت نانوایی‌ها دارد، بیان کرد: با بازرسی مشترکی که توسط اتحادیه نانوایان و سازمان صنعت و معدن و تجارت و اداره غله انجام می‌شود هر چه قدر متصدی نانوایی پخت داشته باشد همان اندازه کیسه آرد به آن‌ها داده می‌شود.

 

توزیع آرد بر اساس نیاز محل، اعلام متصدی نانوایی و گشت مشترک 124 

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی با بیان این‌که توزیع آرد بر اساس نیاز محل، اعلام متصدی نانوایی و گشت مشترک 124 صورت می‌گیرد، گفت: به طور متوسط روزانه به نانوایی‌های لواش 10 تا 12 کیسه آرد و نانوایی‎های داخل کوچه‌ها هشت کیسه آرد و نانوایی‌‌های سنتی شش تا  هفت کیسه آرد داده می‌شود.

 

مرادی ادامه داد: در مسیرهای پر رفت‌و آمد و حاشیه خیابان‌ها بنا به درخواست نانوایان مقدار سهمیه کم یا زیاد می‌شود به طوری که ممکن است نانوایی باشد که در روز تنها 3 کیسه پخت کند.

 

95 درصد آرد استان از  خارج از استان تأمین می‌شود

وی با بیان این‌که 95 درصد آرد استان از خارج از استان تأمین می‌شود، تصریح کرد: بخشی از گندم داخلی فاقد کیفیت است و نباید آن را در تولید نان استفاده کرد اما این گندم بی‌کیفیت با گندم مرغوب مخلوط می‌شود و در تولید آرد نان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

استان خراسان‌جنوبی تنها استانی است که کارگران نانوایی آن بیمه هستند

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی با بیان این‌که استان خراسان جنوبی تنها استانی است که کارگران نانوایی آن بیمه هستند، گفت: هفت درصد بیمه تأمین اجتماعی که کارگر باید پرداخت کند متصدی نانوایی پرداخت می‌کند چرا که سازمان تأمین اجتماعی تنها صاحب پروانه را می‌شناسد.

 

مرادی عنوان کرد: یکی از مشکلات نانواها در بیرجند پایین بودن کیفیت آرد است و برای بهتر شدن کیفیت نان نیاز به استفاده از بهبوددهنده برای آرد است که خود نیاز به هزینه دارد.

 

وی بیان کرد: کیفیت نان تنها دست نانوا نیست و بذر اصلاح شده، روش نگهداری گندم و جمع آوری گندم نیز در کیفیت یک نان تأثیر دارد.

 

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان‌جنوبی مطرح کرد: وقتی کیفیت آرد پایین باشد ضایعات نان نیز بیشتر است پس نمی‌توان از نانوا انتظار نان با کیفیت داشت و البته نانوایی که نان با کیفیت دارد به هنر  خود نانوا نیز بستگی دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از جذب ۴۹ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در کارگروه تبصره 18 قانون بودجه استان اظهار داشت: حفظ و ارتقای واحدهای تولیدی موجود، احیا و بازگردان واحدهای راکد و غیرفعال به چرخه تولید و جذب و سرمایه‌گذاری جدید از اولویت‌های کاری حوزه اقتصادی استان است.

وی افزود: در زمینه پرداخت اعتبارات تبصره 18 نیز اولویت نخست ما مبنی بر انتفاع اقتصادی و اشتغال بیشتر مردم در اجرای طرح‌های بالادستی در استان است. اجرای طرح‌های ملی با هدف سهم اشتغال در خراسان جنوبی در اولویت دوم برنامه‌های اقتصادی استان است.

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از جذب 49 درصدی تسهیلات تبصره 18 در استان خبر داد و افزود: براساس هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای جلسه آینده کارگروه، جهشی را در جذب اعتبارات تبصره 18 خواهیم داشت. برای هر بانک میزان پرداخت و تعداد طرح‌ها مشخص شده است.

جعفری با یادآوری اینکه یک هزار و 136 میلیارد تومان از محل بند الف تبصره 18 قانون بودجه 1401 به استان تخصیص یافته، گفت: احتمالاً اعتبارات ملی تبصره 18 در اردیبهشت ماه شناور خواهد شد، لذا باید استان حداکثر بهره‌برداری و جذب را از اعتبارات ملی داشته باشد و کم‌کاری در این زمینه قابل پذیرش نیست.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نظارت مستمر بر روند پرداخت تسهیلات تبصره 18 داشته باشند، ادامه داد: کارگروه رصد و پایش علل عدم جذب طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان به ریاست مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • اهدای ۱۶۵ میلیارد ریال لوازم ضروری به نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • آمادگی نانوایی‌های کرمانشاه برای پخت نان کامل
  • مدیران برای خارج‌شدن از بن‌بست اقتصادی بیشتر تلاش کنند
  • مجوز احداث باغ مادری انار در استان گلستان صادر شد