Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@06:30:18 GMT

نویسندگان دفاع مقدس باید با جوانان ارتباط بگیرند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۳۴۹۵۸

نویسندگان دفاع مقدس باید با جوانان ارتباط بگیرند

نویسنده کتاب «فرنگیس» بر لزوم نوشتن به زبان روز برای ایجاد ارتباط با نسل جوان برای نویسندگان دفاع مقدس تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهناز فتاحی در حاشیه سفر خود به کاشمر در گفت و گو با خبرنگار یار خراسانی، اظهار کرد: ما هم اکنون افراد کتاب خوان در جامعه زیاد داریم ولی وضعیت این حوزه هنوز قابل قبول نیست و باید برای بهبود وضعیت کتاب و کتاب خوانی تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همه زمینه‌ها و از جمله در حوزه کتاب دفاع مقدس اگر می‌خواهیم موفق شویم باید زبان جامعه را بشناسیم و تلاش کنیم که آن چه بیان می‌شود اثری ارزشمند، فاخر و با زبان امروزی باشد که بتواند با مخاطب خود ارتباط برقرار کند. 

این نویسنده دفاع مقدس تصریح کرد: ما امروز برای جوانانی می‌نویسیم که فضای دفاع مقدس را درک نکرده‌اند لذا باید تلاش کنیم پل ارتباطی را با نسل جوان امروزی برقرار کنیم که این هدف با انتخاب موضوع خوب و جذاب و نیز مرتبط کردن نوشته با زندگی امروزی به دست می‌آید بنابراین باید تلاش کنیم کتابی که نوشته می‌شود از نظر ساختاری یک کار قابل قبول باشد تا وقتی مخاطب آن را در دست می‌گیرد احساس نکند با یک اثر سطحی روبه روست.

فتاحی ادامه داد: علاوه بر وظیفه‌ای که نویسنده بر عهده دارد سایر افراد و نهادهای فعال در حوزه کتاب نیز باید با معرفی کتاب به شیوه ‌های نوین همچون برگزاری میزهای گفت و گو، جامعه را به سمت مطالعه ترغیب کنند ضمن این که والدین نیز باید خودشان کتاب بخوانند تا فرزندان آن‌ها مطالعه کردن والدین خود را مشاهده کنند چرا که اگر پدر و مادری اهل مطالعه نباشند فرزند نوجوان آن‌ها هم رغبتی به کتاب خوانی پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: همچنین لازم است به شکل‌های جدید کتاب خوانی همچون کتاب‌های الکترونیک یا کتاب گویا هم توجه و به طرز صحیح از آن‌ها استفاده کنیم و نیز شرایط مختلف مخاطبان را در نظر بگیریم تا هر کسی در هر شرایطی جرقه‌ای در دل او زد و تصمیم گرفت کتاب بخواند این امکان برایش مهیا باشد و در مجموع باید از هر شیوه‌ای که امکان دارد بهره ببریم تا انس و الفت جامعه با کتاب ایجاد شود.

نویسنده کتاب «فرنگیس» همچنین درباره تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب گفت: من کتاب‌های مختلفی نوشته‌ام که بسیاری از آن‌ها جوایز گوناگونی را برنده شده‌اند اما به نظر من اگر نویسنده‌ای تقریظ حضرت آقا را بر کتاب خود داشته باشد مانند یک مدال طلایی و قهرمانی برای او به حساب می‌آید و در تاریخ ماندگار خواهد بود به ویژه آن که ما شاهد نگاه دقیق و ریزبین رهبر انقلاب بودیم و ایشان بیان فرمودند که ما این طور شفاف نمی‌دانستیم در روستاهای مرزی ما در ایام جنگ چه گذشته است لذا من خوشحال هستم که این کتاب توانسته آن چه را که بوده است بیان کند و قطعاً این کتاب هم در دل من و هم در دل خانم فرنگیس حیدرزاده و هم برای مردم و تاریخ ایران ماندگار خواهد بود.

 فتاحی با اشاره به برنامه‌های مختلف نهاد کتابخانه‌های عمومی برای ترویج مطالعه تأکید کرد: یکی از حرکت‌های خوب نهاد کتابخانه‌های عمومی ایجاد بخش کودک و نوجوان در کتابخانه‌هاست ضمن این که برنامه‌هایی همچون برگزاری جلسات نقد کتاب، رونمایی از کتاب، تقدیر از نویسندگان به مناسبت‌های مختلف و حمایت از خرید آثار از دیگر قدم‌های مهم و مثبتی است که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای نشر و معرفی کتاب‌های ارزشمند انجام می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به آخرین نوشته خود اظهار کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی حتی قبل از این که تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «فرنگیس» منتشر شود در زمینه معرفی این کتاب تلاش خوبی انجام داد به گونه‌ای که کتاب مذکور برای تمامی کتابخانه‌های استان کرمانشاه تهیه شد و حداقل کتابداران این استان متوجه شدند که کتاب «فرنگیس» متعلق به کرمانشاه است و بعد از آن هم این کتاب برای سایر کتابخانه‌های کشور خریداری شد و برنامه‌های دیگری همچون نشست کتاب خوان و نیز برنامه ویژه‌ای برای آن در مشهد برگزار شد.

شایان ذکر است، کتاب «فرنگیس» مشتمل بر خاطرات فرنگیس حیدرپور اثر برگزیده جایزه کتاب سال دفاع مقدس به قلم مهناز فتاحی است که به روایت خاطرات زنی شجاع می‌پردازد که در مقام دفاع توانست سرباز دشمن را اسیر کند و نیروی دشمن را به خاک و خون بکشاند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی عصر شنبه در جریان بازدید اعضای هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز افزود: طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از ۷۷ هزار نفر به ۱۶۱ هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال‌های اخیر بی نظیر بوده است.

وی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را ۷۰۰ هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از ۱۵۳ درصد به رکورد یک میلیون و ۷۰۰ هزار جلد رسیده است.

وی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان ۶ ساله در موعد تزریق واکسن شأن با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می‌شوند.

بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته ۱۲ هزار نفر کودک ۷ ساله عضو کتابخانه های استان شدند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده‌های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده‌هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می‌برند و بر این اساس آن خانواده‌هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس‌های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب‌های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.

بابایی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از ادارات عملیاتی شود تا در آینده نزدیک در تمام دستگاه‌های دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین از آمادگی این اداره کل برای حمایت از برنامه‌های شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان خبر داد.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست محمد عزیزی راد دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیر کل کتابخانه های عمومی استان ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین اقداماتی شاهد افزایش فرهنگی مطالعه بین اقشار مختلف مردم شویم.

همچنین در ادامه هر یک از اعضای به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون زمینه‌های همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کردند که راه اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از جمله آن بود.

کد خبر 6090268

دیگر خبرها

  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند