Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس کارگروه مطالعات زنان و خانواده شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از تهیه و تدوین برنامه و سرفصل دروس گرایش «مطالعات جنسیت» در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.

محمد اسحاقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا در مورد آخرین وضعیت رشته ها و گرایش های جدید در دوره کارشناسی ارشد، گفت: گرایش «مطالعات جنسیت» برای مقطع کارشناسی ارشد در کارگروه مطالعات زنان و خانواده مراحل تدوین و نهایی شدن را طی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسحاقی در خصوص علت راه اندازی این گرایش تحصیلی جدید توضیح داد: یکی از موضوعات مهم در حوزه مطالعات زنان و خانواده، بحث جنسیت است و در این گرایش، مباحث مهمی بر مبناهای فلسفی، کلامی، اجتماعی، فرهنگی و تقنینی گنجانده می شود.
وی ادامه داد: عدالت جنسیتی، شاخص های عدالت جنسیتی، تاثیر جنسیت در قانونگذاری و جامعه از محورهای مهمی است که در گرایش مطالعات جنسیت بررسی خواهد شد.
به گفته معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، گرایش تحصیلی مطالعات جنسیت به منظور برطرف کردن خلاء جدی در مباحث علمی، آموزشی و پژوهشی مرتبط با حوزه جنسیت در کشور طراحی شده است.

** ابلاغ گرایش مطالعات حقوق خانواده به وزارت علوم
وی همچنین از تصویب و ابلاغ گرایش «مطالعات حقوق خانواده» در مقطع دکتری خبر داد و افزود: گرایش جدید مطالعات حقوق خانواده در مقطع دکتری پس از تهیه و تدوین در کارگروه مطالعات زنان و خانواده، در شورای تحول و ارتقای علوم انسانی تصویب و به وزارت علوم ابلاغ شده است.
اسحاقی با تاکید بر لزوم تسریع وزارت علوم برای ابلاغ این گرایش به دانشگاه ها گفت: انتظار داریم این گرایش تحصیلی با گنجانده شدن در دفترچه آزمون دکتری 98 هر چه زودتر به دانشگاه ها ابلاغ شود چرا که چندین دانشگاه، متقاضی چنین گرایشی در مقطع دکتری هستند.
یادآور می شود؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی بنا به پیشنهاد کمیسیون تحول علوم انسانی در دبیرخانه شورای عالی «آیین‌نامه تشکیل شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی» را تصویب کرد.
شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با هدف ایجاد تحول پایدار در علوم انسانی و به منظور طراحی، سازماندهی، برنامه‌ریزی، مدیریت و هدایت تحول علوم انسانی در دانشگاهها، مراکز آموزشی و پژوهشی راه اندازی شده است.
از وظایف اصلی این شورا و کارگروه های آن می توان به بازنگری رشته های تحصیلی، تصویب و سپس ابلاغ این رشته های بازنگری شده به وزارت علوم برای گنجاندن در پذیرش دانشگاه ها، اشاره کرد.
**9492** 1200** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمی آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد