Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- کارگردان فیلم «عصر روز دهم» با بیان آنکه رویدادی مانند جشنواره فیلم مقاومت برخاسته از مفاهیم بنیان ساز و جریان‌ساز انقلاب شکوهمند اسلامی به شمار می رود گفت: این جشنواره یکی از مهمترین بسترها برای معرفی سینماگران متعهد به فضای فرهنگ و هنر ایران اسلامی است.

مجتبی راعی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تأکید بر این مساله که در برگزاری جشنواره‌های موضوعی مانند فیلم مقاومت، نگاه و فعالیت مسئولان در کنار هنرمندان باید مبتنی بر ارائه تصویری دقیق و هنرمندانه از مفهومی مانند مقاومت و دفاع مقدس در کشورمان باشد، گفت: زمانی می توانیم به توفیق یک جشنواره ایمان کامل داشته باشیم که شاهد جریان سازی مستمر مفاهیم مستتر آن رویدادها در بطن فعالیت های فرهنگی جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ایشان، تفکر صلح‌جویانه و حرکت بر محور دوستی بود. در کنار چنین رویکرد خردمندانه‌ای، بنیانگذار انقلاب هیچگاه تسلیم شدن در برابر دستگاه ظلم و جور را برنمی تابید و به همین سبب بود که مفهوم مقاومت با درایت، روشنگری و هدایت ایشان در شکل جریان انقلاب به بار نشست.
کارگردان فیلم «تولد یک پروانه» خاطرنشان کرد: عظیم‌ترین شکوه و تجلی مفهوم مقاومت را در طول دوران دفاع مقدس و صرف فعل ایثار و ایستادگی جانانه رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل در طول نبرد هشت ساله شاهد بودیم.
به گفته راعی، آنچه که باعث پیروزی رزمندگان ما در طول نبرد هشت ساله در برابر ماشین عظیم جنگی حزب بعث با تمامی حمایت های شرق و غرب شد تأکید بر انگاره‌ها، آموزه‌ها و میوه‌های رسیده تفکر انقلابی و انقلابی‌هایی بود که اندیشه و تفکرات‌شان از بهمن ۵۷ در اختیار نسلی قرار گرفت که مهمترین هدف حرکت، همت و فعالیت خود در جامعه را اعتقاد به آرمان‌هایی چون مقاومت، ایثار و شهادت می دانستند.
کارگردان فیلم «ترنج» فعالیت هنرمندان سینماگر در حوزه سینمای دفاع مقدس و مقاومت را ادای تکلیف و رسالت هنری آنها در عرصه هنر انقلاب دانست و یادآور شد: امروز که زیر آسمان ایران انقلابی و اسلامی در حال زندگی هستیم؛ یکی از مهمترین انگار های هنرمندان باید رفتار آینه گون و بازتاب ارزش‌های جامعه ای باشد که مردمان آن برای تحقق آن ارزش‌ها از جان و مال و نام خود گذشتند و با خون خود، ایستادگی، مقاومت و امنیت کشورمان را تضمین کردند.
وی ادامه داد: جشنواره فیلم مقاومت با تاکید بر چنین مفاهیمی می‌تواند به مهم‌ترین رسالت خود، یعنی جریان‌سازی فرهنگی دست یابد. در همین راستاست که هنر سینما به ویژه فعالان حوزه سینمای انقلاب و دفاع مقدس تاکید دارند، برای بهره مندی و بهره وری هر چه بیشتر از نگاه جشنواره ای، نیازمند ایجاد جریان مستمر در طول سال برای فعالیت سینماگران و ارائه آثار آنها به عموم مخاطبان هستیم.
کارگردان فیلم «جنگجوی پیروز» بازتاب مفهوم مقاومت در آثار سینمایی را حاصل فعالیت هنرمندانی دانست که در این حوزه دغدغه، اندیشه و تعهدی برای همراهی با آرمان‌های انقلاب اسلامی دارند و خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی چهار دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی، شاهد حضور سینماگران بزرگ و نامداری بودیم که با تعهد به چنین آرمان‌هایی نه تنها در اهتزاز پرچم سینمایی مقاومت و دفاع مقدس در کشورمان توفیقات فراوانی داشتند که توانستند این گونه سینمایی را به عنوان ثمره سینمای انقلاب به جهانیان معرفی کنند.
راعی در پایان یکی از مهمترین دستاوردهای جشنواره فیلم مقاومت را فراهم کردن بستری برای معرفی هنرمندان جوان متعهد، متخصص و تحصیل کرده در حوزه سینمای انقلاب دانست و تاکید کرد: بنای این جشنواره حمایت از جریان سینمای مقاومت در کشورمان است و برای تحقق این مهم، لازم است تا هدف و رویکرد مسئولان این جشنواره حمایت همه‌جانبه از هنرمندان جوان ‌باشد که بناست طلایه دار هنر سینمای ایران در سال‌های آینده باشند.
پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از پنجم تا نهم آذرماه به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار می‌شود.
فراهنگ**9266** 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سينما جشنواره فيلم مقاومت مجتبي راعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس انجمن سینمای جوان شهرستان مهاباد گفت:  تولید سه فیلم کوتاه داستانی خون، خانه من  و  تروما با موضع اجتماعی در این شهرستان تولید شد.

رحیم بایزیدی افزود: فیلم کوتاه داستانی خون به نویسندگی و کارگردانی انور محمودی آذر، فیلم خانه من به نویسندگی و کارگردانی یاسین تپه قادر آبادی و فیلم ترومابه نویسندگی و کارگردانی شرمین سلطانیان آماده نمایش شد.

بایزیدی اظهارکرد: فیلم خون روایت مردی  ۳۰ ساله است که به دلایل شخصی همسر خود را به قتل رسانده و هنوز هم در توهم زندگی با اوست.

وی افزود: فیلم خانه من روایت کودکی است که قصد ساختن خانه ای برای عروسکش را دارد که در ساختن خانه با مشکلاتی مواجه می شود.

رئیس انجمن سینمای جوان شهرستان مهاباد گفت: همچنین فیلم کوتاه  داستانی تروما بیانگر موضوعی است که مادری دارای دو فرزند بوده که به دلیل مشغله های فراوان یکی از کودکان خود را در ماشین جا گذاشته و او برای پیدا کردن کودک گم شده اقدام می کند.

 

 

دیگر خبرها

  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • ۲۰۰ روز پس از جنگ اسرائیل علیه غزه: تحلیلی از مهمترین سلاح‌های مقاومت فلسطین علیه ارتش اسرائیل (فیلم)