Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: استفاده از کتب کمک درسی و آموزشی با ابلاغ وزیر اموزش و پرورش در مدارس ابتدایی ممنوع است. ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، رضوان حکیم زاده بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر این برگزاری هر نوع آزمونی با عنوان پیشرفت تحصیلی و یا تقویت مهارت‌های خاص نیز در دوره ابتدایی ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف اصلی تربیت در دوره ابتدایی پرورش مهارت‌ها، خلاقیت و قوه تفکر دانش آموزان است؛ از این رو تقلیل دادن تربیت به آمادگی برای آزمون‌های تستی ممنوع است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از ایجاد یک کارگروه برای نظارت بر ممنوعیت به کارگیری کتب کمک درسی در مدارس خبر داد و گفت: با توجه به تأکید وزیر آموزش و پرورش در هر استان معاونان آموزش ابتدایی با هدایت مدیران کل آموزش و پرورش، ممنوعیت استفاده از کتب مذکور را پیگیری می‌کنند.

حکیم زاده خاطرنشان کرد: اجرای این مهم در همه مدارس دولتی و غیردولتی ضروری بوده و همه مدارس باید تابع سیاست‌گذاری وزارت آموزش و پرورش  معاون آموزش ابتدایی باشند.

وی با بیان اینکه مدارس دولتی ابتدایی بهترین کیفیت را دارند گفت: خوشبختانه در دوره ابتدایی شاهد تلاش همکاران در این مجموعه هستیم و از نظر کیفیت بهترین وضعیت وجود دارد.

تهران| طرح «دادرس» در 40 مدرسه شهرستان اسلامشهر برگزار شد

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: در مدارس غیردولتی نیز باید برنامه‌ها همسو با سیاست‌ها و رویکردهای وزارت آموزش و پرورش در دوره ابتدایی باشد.

حکیم زاده درباره تکالیف مهارت محور نیز گفت: با توجه به تلاش آموزگاران، دانش‌آموزان به جای اینکه رونویسی‌ها بی فایده و تکراری داشته باشند، از فرصت‌های یادگیری خارج از مدرسه برای تعمیق مهارت‌های مورد نظر دوره ابتدایی استفاده کنند و معلمان نقش خود را به عنوان راهنمایان دانش‌آموزان و ناظران یادگیری در کلاس درس انجام دهند و تکالیف دانش‌آموزان در کلاس درس زیر نظر معلم انجام شود تا بازخورد مناسب را بگیرند و در این راستا ارزشیابی درست و کیفی انجام شود.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد