Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل خانه مطبوعات هرمزگان گفت: طرح توانمند سازی مطبوعات هرمزگان مورد موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت و برای بررسی بیشتر به استان ارسال شده است.

معصومه قاسمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: خانه مطبوعات هرمزگان طرح یاد شده را در راستای تقویت و حمایت از نشریه های محلی و جلوگیری از تعطیلات آن ها، آماده کرده است و برای دسترسی نشریات به مزایای طرح، رایزنی های لازم از سوی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: این طرح پس از آسیب شناسی با صدور بخشنامه ای از سوی معاونت سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان به تمامی دستگاه های دولتی ابلاغ می شود که امیدواریم مدیران دستگاه ها با اجرای این طرح به کمک نشریات استان بشتابند.
مدیر عامل خانه مطبوعات هرمزگان گفت: این بخشنامه دارای سه بند است که در بند نخست همه دستگاه های دولتی موظف هستند آگهی خود را به سامانه فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ کنند تا براساس دستور العمل بین نشریات استانی و سراسری توزیع شود.
قاسمی خاطرنشان کرد: در بند دیگر نیز تمام دستگاه های یاد شده که سفارش آگهی به نشریات می دهند، حق ندارند مبلغ قید شده در فاکتورهایی که از طرف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می شود را کم یا زیاد کنند و هزینه آگهی چاپ شده حداکثر تا مدت یک ماه پرداخت شود.
وی یاد آورشد: مهم ترین موضوع این بخشنامه بحث اشتراک روزنامه ها است که با توجه به گران شدن کاغذ، نشریات نمی توانند نسخه های روزنامه را به صورت منظم چاپ کنند.
این مسوول فرهنگی ادامه داد: به علت تورم و بالا رفتن نرخ کاغذ و هزینه های چاپ، بسیاری از نشریات هرمزگان بویژه هفته نامه های محلی مجبور به تعطیلی شده اند.
قاسمی گفت: با توجه به بخشنامه معاون سیاسی و امنیتی استانداری مبنی بر کمک به توانمند سازی نشریات و ایجاد راهکارهای لازم با تاکید بر ابزارهای قانونی آن، برای برون رفت از شرایط نامطلوبی که رسانه های استان دارند، خود اتفاق بی سابقه ای هست که تاکنون افتاده و جای قدردانی دارد.
مدیر عامل خانه مطبوعات هرمزگان همچنین به وظایف جدید این خانه اشاره کرد و گفت: اداره کل مطبوعات وزارت ارشاد 16 وظیفه را به خانه مطبوعات استان ها محول کرده که باید با همکاری اعضا این امور محقق شود.
قاسمی گفت: برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها، حضور نماینده خانه مطبوعات ایران در شورای هماهنگی تشکل های روزنامه نگاری مدیریتی، اعزام روزنامه نگاران عضو برای شرکت در نشست ها و کنفرانس های خبری، معرفی روزنامه نگاران عضو برای برنامه های ویژه، برگزاری دوره های آموزشی روزنامه نگاری، معرفی متقاضیان دارای اولویت در استان برای دریافت مجوز امتیاز نشریه، اجرای برنامه های مصوب در استان بر اساس بودجه تخصیصی و معرفی نماینده خانه مطبوعات به شورای حل اختلاف از جمله این وظایف است.
وی، ساماندهی، نظارت و پیگیری امور مربوط به مراکز توزیع نشریه و دکه های مطبوعاتی، ارزیابی کمی و کیفی نشریات استان، درصد نحوه انتشار آگهی دستگاه های دولتی و نظارتی و ارایه گزارش تخلفات نشریات استانی به اداره کل استان، معرفی روزنامه نگاران برای عضویت در صندوق اعتباری هنر و دریافت تسهیلات، رصد تخلف کانون های تبلیغاتی، پیگیری امور رفاهی روزنامه نگاران، ارایه گزارش عملکرد هیات مدیره و تراز مالی خانه در بازه زمانی و تعامل و همکاری با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجام وظایف محوله از دیگر وظایف محوله می باشد.
استان هرمزگان در حال حاضر 102 رسانه مکتوب دارد که 7 روزنامه، 31 هفته نامه، 11 مورد دوهفته نامه، 12 ماهنامه، 3 مورد دو ماهنامه و 9 فصلنامه را در بر می گیرد.
7195/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي خانه مطبوعات هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ابطال بخشنامه جنجال‌برانگیز مدیران میانی گمرک از سوی دیوان عدالت اداری را عاملی برای رونق راه‌سازی دانست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قهرمانی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برخی ماشین‌آلات سنگین و راهداری را بدون ثبت سفارش از مبادی قانونی وارد کشور می‌کنند که از طریق گمرک به سازمان اموال تملیکی سپرده می‌شود و واردکنندگان، ماشین‌آلات را از اموال تملیکی خریداری می‌کنند. نظر شما در این باره چیست؟ گفت: در تاریخ 18 شهریور 1492 سرپرست واردات و مدیرکل حقوقی گمرک که رده سوم در گمرک هستند، بخشنامه‌ای صادر کردند و گفتند؛ ممنوعه قانونی از باب صلاحیت است و اینکه مصداقش چه هست را گمرک تشخیص می‌دهد و اگر دولت واردات کالایی را ممنوع کند، ممنوعه قانونی است.

وی تصریح کرد: اما در قانون، ممنوعه قانونی آن چیزی است که در قانون و شرع ممنوع باشند مانند اسلحه و مشروبات الکلی، و ممنوعه دولتی کالایی است که یکی از مقامات دولتی آن را ممنوع اعلام کند مانند گوجه و پیاز که در فصلی از سال ممنوع است و یا ماشین‌آلات در دوره‌ای ممنوع است و زمان اجرای پروژه‌های راه‌سازی و مسکن، رفع ممنوعیت می‌شود؛ اما بخشنامه اینطور القا کرد که ماشین‌آلات راه‌سازی ممنوعه دولتی نیست و ممنوعه قانونی است.

قهرمانی ادامه داد: در بحث ممنوع دولتی اگر شخص کالایی ممنوعه را وارد کند کارمند گمرک به او اخطار می‌دهد که کالا را برگرداند وگرنه ضبط می‌شود که قابل اعتراض در دادگاه‌های عمومی است. اگر هم ممنوعه دولتی باشد متروکه اعلام می‌شود و به سازمان اموال تملیکی برده می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: ما از دو شخصی که بخشنامه را امضا کرده بودند دعوت کردیم و جلسه گذاشتیم و 17 دلیل آوردیم که بخشنامه آن‌ها قانونی نیست و باید پایبند قانون باشیم. همزمان از آنجا که ابطال بخشنامه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، همزمان شخصی شکایتی را مطرح کرد و دیوان عدالت اداری رأی به ابطال بخشنامه می‌دهد. از طرفی دادگاه‌ها در هرمزگان و بوشهر و کرمان در شکایت صاحبان کالاها که گمرک دستور به بازگرداندن کالای وارداتی آن‌ها داده بود، حق را به آن‌ها داده بودند چون قانون مشخص است و برخلاف بخشنامه گمرک بود.

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

قهرمانی ادامه داد: بخشنامه یاد شده هرچند از سر دلسوزی بود اما ایجاد چالش کرده بود. اگر دستگاه قضایی ورود به موقع نمی‌کرد معلوم نبود چه اتفاقی می‌افتاد. از زمان صدور بخشنامه تا کنون بیش از هزار دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی فقط در بندر شهید رجایی رسوب کرده که عودت آن خیلی سخت است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه ‌گفت: در عمل به این بخشنامه، صد در صد کالا به نفع دولت ضبط می‌شود اما وقتی قانون انجام شود، نود درصد به صاحب کالا بازمی‌گردد. به هر حال از زمان صدور آن بخشنامه دیگر هیچ ماشین‌آلات راه‌سازی وارد کسور نشده و زیان آن این است که راه‌سازی در کشور به مخاطره می‌افتد.

قهرمانی افزود: طبق مستندات دقیق شرکتی که برای حمایت از آن می‌گویند نباید دستگاه وارد کشور شود، خودش از این روش دستگاه وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • جنجال علیه اخذ مالیات از دلالان دانه‌درشت آن هم با پول بیت‌المال
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ نتانیاهو در تلاش برای اخلال در مذاکرات
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • صفحه نخست روزنامه‌های هرمزگان ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳