Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فردی‌پور کارشناس بانکداری الکترونیک در گفت‌وگو با ایلنا اظهار کرد: بانک مرکزی چند ماهی است که روند بررسی شیوه دادوستد ارزهای دیجیتال را در دست دارد و تا به امروز معلوم نیست خرید و فروش آن‌ها قانونی است یا خیر؟

وی افزود : درحال حاضر سایت‌های فارسی روی اینترنت به طور آزادانه اقدام به خریدوفروش انواع ارز‌های مجازی می‌کنند و نظارتی روی کار آن‌ها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این کارشناس، عدم وجود خلاء قانونی در این زمینه می‌تواند آسیب‌های زیادی را به کاربران وارد کند بنابراین لازم است هر چه زودتر قانون مدونی در این زمینه وضع شود.

فردی‌پور با بیان اینکه هم اکنون بیش از 900 ارز دیجیتال در جهان فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: بدون شک این عدد روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند و ما اگر استفاده از رمز‌ ارز‌ها را ممنوع کنیم ، از اقتصاد دیجیتال فاصله می‌گیریم.

وی ادامه داد: با توجه به جمعیت بالای جوانان در ایران، ارز‌های رمزنگاری شده، کاربران زیادی دارد و در حال حاضر بسیاری از صرافی‌ها به طور غیرقانونی و زیرزمینی اقدام به دادوستد انواع سکه‌های مجازی می‌کنند و این درحالی است که چند ماه پیش بانک مرکزی صرافی‌ها را از این عمل منع کرده است.

این کارشناس بانکداری الکترونیک در پاسخ به این سوال که آیا استخراج ارز‌ها به ویژه‌ بیت‌کوین در ایران مغایر با قانون است ؟ گفت: در این زمینه نیز قانونی وجود ندارد و انواع دستگاه‌های ماینینگ در بازار خرید و فروش می‌شود و نظارتی روی این کار فروشندگان نیست.

فردی‌پور با انتقاد از تعلل بانک مرکزی درباره قانون‌گذاری استفاده از ارز‌های دیجیتال گفت: این نهاد زمان زیادی را برای بررسی معاملات ارز‌های دیجیتال صرف کرده است و تا به امروز هنوز پاسخ روشنی در این زمینه نداشته است.

وی افزود : البته روند قانون‌گذاری در این موضوع تنها به عهده بانک مرکزی نیست و نمایندگان مجلس نیز باید به این بحث ورود پیدا کنند.

این کارشناس اظهار کرد: به گفته مسئولان، ارز دیجیتال ملی نیز به زودی وارد بازار خواهد شد و با توجه به این موضوع قطعا خرید و فروش سکه‌های مجازی نمی‌تواند غیر قانونی تلقی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز الکترونیک اینترنت خرید و فروش قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۹۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به گفته فرمانده کل انتظامی کشور، درحال حاضر ماموران ما مجهز به ۲۰ هزار دوربین البسه هستند و به ۱۵۰ هزار دوربین دیگر هم نیاز داریم.

سردار رادان می‌گوید، پلیس به لحاظ زیرساختی و فنی، آمادگی کامل دارد، اما پول کافی برای تجهیز البسه به دوربین نداریم.

­نمایندگان مجلس شورای اسلامی سال گذشته موضوع دوربین‌های لباس را به قانون تبدیل کردند و براساس این قانون پلیس موظف است با بودجه‌ای که دولت به آنها می‌دهد، تا پایان امسال علاوه بر البسه، اماکن و خودرو‌ها را نیز به دوربین مجهز کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب
  • جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • ادامه برخوردهای قانونی با فروشندگان مصنوعات طلا با عیار پایین
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود