Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص طب سنتی گفت :روغن کنجد سرشار از ویتامین E است به همین دلیل مصرف کلسترول خون را کاهش داده و از علائم متداول پیری پوست و ایجاد چین و چروک جلوگیری می کندبه گزارش بلاغ،درخشان پور متخصص طب سنتی  گفت:روغن کنجد دارای خاصیت آنتی باکتریال برای باکتری های متدوال در پوست صورت مانند(استافیلاکوکوس و قارچ های پوستی) است،این روغن به دلیل خاصیت ضد التهابی برای درمان بیماری های عروق مورد استفاده قرار می گیرد   وی ادامه داد:روغن کنجد منبع ویتامین E است به همین دلیل مصرف کلسترول خون را کاهش داده و از علائم متداول پیری پوست و ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند،اسید های چرب غیر اشباعی که در این روغن وجود دارد،آن را به یک عامل کنترل کننده چربی خون تبدیل کرده و کسانی که چربی و فشار خون بالا دارند،بهتر است که از این روغن برای تهیه غذاهای روزانه شان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این متخصص طب سنتی با بیان اینکه : محافظت پوست در برابر سموم و عوامل خارجی آسیب زننده از دیگر فواید روغن کنجد است ، اظهار کرد : پوست به عنوان یک لایه خارجی،هر روز تقریبا در معرض سموم محیطی خطرناکی قرار می گیرد.از میان همه سموم،برخی از سموم به صورت محلول در روغن هستند و به کمک روغن کنجد می توان این سموم را از بین برد.   وی تاکید کرد: می توان از روغن کنجد برای درمان آفتاب سوختگی استفاده کرد،برای این منظور ابتدا مقداری روغن را به گوشه ی کوچکی از پوست ماساژ دهید و در صورت عدم وجود حساسیت،پوست صورت را روزانه یک یا دو بار پس از استفاده از صابون گلیسیرینه با روغن ماساژ دهید.   درخشان پور اذعان داشت:روغن کنجد از روغن های غیر اشباع است و ارزش غذایی آن بسیار بالاست،زیرا بیشترین اسید های چرب آن (لینولییک اسید) امگا 6 و (لینولینیک اسید) امگا 3 هستند که هر دوی آنها از اسید های چرب ضروری اند و دریافت روزانه شان به این علت که بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند،توصیه می شوند.   وی اظهار کرد:از بارزترین خواص درمانی کنجد پیشگیری و درمان سرطان های سینه،پروستات و دستگاه گوارش،سکته های قلبی و بسته شدن عروق است که با  وجود این خواص درمانی بی نظیر این روغن به ملکه روغن ها بدل شده است.  

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها اغلب بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند باعث سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند.

و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

کد خبر 6090454

دیگر خبرها

  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند