Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که نشست رهبران گروه ۲۰ از امروز جمعه در آرژانتین آغاز به کار خواهد کرد ولی کشورهای عضو این سازمان همچنان بر سر مسائل مهم و راهبردی اختلاف نظر دارند. ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در آستانه اجلاس رهبران گروه 20 در شهر بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین، کشورهای عضو هنوز بر سر مسائل مهمی مثل تجارت، مهاجرت و تغییرات آب و هوایی اختلاف نظر داشته و نتوانسته اند به توافق نهایی دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش یک منبع آگاه دولت آلمان درباره بیانیه پایانی این نشست که قرار است روز شنبه منتشر شود، گفت: امسال سال خوبی برای چند جانبه گرایی نیست. مذاکرات بسیار بسیار سخت است.

به نظر می رسد تنش های تجاری در عرصه جهانی که با اقدامات و سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه چین تشدید شده است، یکی از مهمترین موضوعات نشست رهبران گروه 20 در آرژانتین خواهد بود.

کاخ سفید: ترامپ و بن سلمان در نشست جی 20 دیدار نمی‌کنندترامپ از احتمال لغو دیدار با پوتین در نشست گروه 20 خبر دادبرگزاری اجلاس اوپکی در حاشیه نشست گروه 20 در آرژانتینگرفتن عکس یادگاری با بن‌سلمان کابوس نشست سران گروه 20

 

مخالفت ترامپ با گزارش اخیر دولت آمریکا درباره نقش فعالیت های انسانی در گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی نیز سئوالات و ابهامات زیادی را درباره بیانیه پایانی نشست گروه 20 به وجود آورده است.

به اعتقاد تحلیلگران، نشست امسال رهبران گروه 20 یکی از پرچالش ترین اجلاس ها از سال 2008 میلادی به شمار می رود.

بازارهای مالی و کالای جهان به دقت نتایج این نشست را دنبال می کنند. یکی از مهمترین رویدادهای این اجلاس، دیدار ترامپ با شی جین پینگ رئیس جمهور چین خواهد بود. ترامپ پیش از این تهدید کرده است که تعرفه های تجاری علیه چین را به 25 درصد افزایش خواهد داد. این مساله می تواند وضعیت رشد اقتصادی جهان را بدتر از قبل کند.

آنخل گوریا دبیر کل سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در این باره گفت: تاثیر ناشی از تعرفه های 10 درصدی آمریکا علیه کالاهای چینی معادل افت 0.2 درصدی تولید ناخالص داخلی جهان تا سال 2020 میلادی خواهد بود. اگر این تعرفه ها به 25 درصد افزایش پیدا کند، این تاثیر منفی به یک درصد افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

R1036247/P36447/S8,87,89,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه سفر می‌کند

علی اکبر احمدیان نماینده‌ مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی، به این کشور سفر می‌کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر احمدیان نماینده‌ مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس"  عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه خواهد شد.

در این سفر، بر اساس راهبرد سیاست چند جانبه‌گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی- امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقاء و توسعه‌ روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، احمدیان با همتایان خود از کشورهای روسیه، برزیل، افریقای جنوبی، چین، هند و عراق نیز دیدارهای جداگانه‌ای خواهند داشت.

اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ، با سابقه‌ای بیش از یک دهه، از معدود رویدادهای امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است.

از جمله ویژگی های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب، بویژه امریکا در عرصه‌ امنیت بین‌الملل و نهادینه کردن روایتگری و روایت‌سازی مستقل در این ساحت است.

اهمیت و رویکرد این اجلاس به مقوله امنیت بین الملل موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران، ضمن استقبال از آن، از ابتدا حضوری فعال در آن داشته باشد.

در نشست سال گذشته‌ این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین المللی به این رویداد امنیتی دارد.

اطلاعات بدست آمده از نشست دوازدهم که از روز سه شنبه در سن پترزبورگ آغاز بکار می‌کند، حاکی از این است که رویداد امسال نیز در سطحی گسترده مورد توجه دولتها، مسئولین امنیتی و رسانه‌های منطقه‌ای و جهان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • برگزاری بیست و دومین اجلاس رسمی شورای اسلامی استان خراسان رضوی
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران در آستانه اجلاس اتحادیه اروپا
  • نشست «دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» برگزار می‌شود
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه سفر می‌کند
  • بحران در کابینه تل‌آویو؛ ادامه اختلافات بر سر تبادل اسرا