Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، رزاقی که در سفر راهیان نور مدال خود را به روح پر فتوح شهید فنی اهدا کرده است گفت: جریان حضور من در این سفر از جایی شروع شد که در محوطه فدراسیون، میزبان پیکر پاک شهید ۱۸ ساله‌ی گمنام شدیم، پس از این اقدام مبارک تیم‌های ملی تکواندو قبل از اعزام به مسابقات در کنار مقبره شهید، میثاق‌ می‌بندند که با تمام توان در رقابت پیش‌رو حضور پیدا کنند و مثل یک سرباز برای سرافرازی میهن عزیز بجنگند، ضمن اینکه در این مراسم به همه ورزشکاران یک پلاک مزین به نام یک شهید تکواندو کار هدیه میشود و این اتفاق برای من هم رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: قسمت من از این پلاک‌ها، پلاکی به نام شهید صدرالله فنی بود، شهیدِ تکواندوکار، متولد بهبهان و مهندس کشاورزی که در جبهه های جنوب به شهادت رسیده، همانجا با خودم عهد کردم که با همه‌ی وجود برای گرفتن بهترین نتیجه تلاش کنم و افتخار مدالم را به روح شهید فنی و شهدای هشت سال دفاع مقدس تقدیم کنم.

عضو‌ تیم‌ ملی تکواندو ادامه داد: با این نیت بیستم آبانماه راهی مسابقات جهانی تکواندو به میزبانی چین تایپه شدم و توانستم مدال طلای مسابقات را کسب کنم.

وی افزود: به این ترتیب تصمیم گرفتم این مدال را به پدر و مادر شهید فنی تقدیم کنم،متاسفانه انها هم در قید حیات نبودند و تصمیمم بر این شد مدالم را در این مکان مقدس که شهدای زیادی خونشان را نثار ایران کردند تقدیم کنم.

رزاقی دارنده مدال طلای مسابقات جهانی تکواندو دلیل اهدا مدالش را احساس دین به شهدای ۸سال دفاع مقدس عنوان کرد وگفت:امیدوارم با برافراشته شدن پرچم ایران در این مسابقات، روح شهید فنی را شاد کرده باشم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چین خانواده های شهدا دفاع مقدس دین راهیان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۳۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار قیدری صبح سه شنبه در دیدار با خانواده شهید مسعود مهدیزاده اظهار داشت: تاریخ اسلام، حیات و جاودانگی خویش را مرهون خون عزیزترین و شجاع ترین مردان و زنانی می داند که با نثار خون خویش نهال اسلام را آبیاری کرده و در راستای دین و ایمان با الهام از سیره نبوی و با الگو گیری از حماسه ی ماندگار عاشورا چراغ راه ما و آیندگان شده اند.

جانشین سپاه ناحیه شبستر، همدلی با خانواده شهداء را وظیفه تک تک مسئولان عنوان کرد و تصریح نمود: در جامعه انسانی ما خانواده شهداء دارای ارج و قرب فراوانی هستند، بطوریکه پدران و مادران، برادران و خوهرانی که نشانه جاودان از ایثار شهداء هستند به یادگار داریم.

وی با اشاره به اینکه آرامش و امنیت کنونی حاصل رشادت ها و ایثارگریهای شهداء است اضافه کرد: وظیفه ماست تا ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای عزیز مراتب سپاس و قدردانی خویش را به خاطر صبر و بردباری و همکاری و همراهی خانواده شهداء که چشمه های فروزان معرفت و قله های صبر و بردباری هستند اعلام نماییم.

وی خانواده شهداء را به عنوان بوستانی خواند که چنین گل های خوشبو را در دامان خویش تربیت کرده اند.

شهید مسعود مهدیزاده متولد ۱۳۴۱، از شهدای جنگ تحمیلی و در عملیات فتح المبین سال ۱۳۶۱ در دشت عباس به شهادت رسیده بود از مقام و منزلت خانواده این شهید والا مقام با حضور روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده حوزه کارگری و کارمندی تقدیر شد.

کد خبر 6092984

دیگر خبرها

  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال