Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@21:53:14 GMT

علت حذف بیمه داروی تزریقی پوکی استخوان

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۴۴۰۸۹

علت حذف بیمه داروی تزریقی پوکی استخوان

خبرگزاری  مهر: بنا بر توضیحات وزارت بهداشت؛ در سال ۱۳۹۲ در دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت وقت واقع در وزاتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص این دارو تصمیم گرفته شد که پوشش بیمه‌ای داروی «تری پاراتاید» فقط به مدت یک سال مصوب گردیده و قرار شد بعد از این زمان مطالعات هزینه اثربخشی و گایدلاین (استاندارد درمان) مربوطه تدوین و جهت برقراری پوشش مجدداً به عنوان یک مورد جدید در شورای عالی بیمه مطرح و با توجه به شرایط روز کشور و وضعیت مالی سازمان‌های بیمه گر پایه تصمیم گیری انجام گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر شرایط بودجه کشور و منابع مالی بیمه‌های سلامت به صورت انقباضی بوده و امکان اضافه نمودن بار مالی برای سازمان‌های بیمه‌ای کشور حتی در حد کم وجود ندارد و بایستی در شرایط خارج از بحران و پس از گذراندن دوران تحریم مجدداً بررسی و تصمیم گیری در خصوص این دارو انجام گیرد.

از طرفی داروی تری پاراتاید داروی خط سوم درمان پوکی استخوان بوده و قبل از تجویز این دارو می‌بایست توجه کشور و تأمین کنندگان دارو و نیز سازمان‌های بیمه گر پایه به تامین و توزیع و پوشش بیمه‌ای مناسب خط اول و دوم درمان پوکی استخوان باشد. ضمن اینکه برای پوشش و تأمین هزینه بسیاری از دارو‌های ضروری از جمله دارو‌های بیماران خاص در حال حاضر مضیقه مالی وجود دارد.

در توضیحات وزارت بهداشت، آمده است؛ پیشنهاد قیمتی شرکت تولید کننده داروی تری پاراتاید بالاتر از حد آستانه هزینه اثربخشی دارو برای کشور ما بوده و تولید کنندگان تا کنون حاضر نشده اند قیمت زیر آستانه مذکور را بپذیرند.

منبع: فردا

کلیدواژه: حذف بیمه داروی تزریقی پوکی استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه