Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:امروز پاسداشت مدرس اقامه عدالت در جامعه است. اگر برای عدالت تلاش کردیم راه مدرس را رفتیم و در غیر این صورت هر حرف و بزرگداشتی راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در خانه شهید سید حسن مدرس به مناسبت روز بزرگداشت شهید مدرس ، بیان کرد: اینکه ما برای یک شخص بزرگ بزرگداشت بگیریم، ولی راه دیگری برویم، فایده ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز چهل سال از انقلاب می‌گذرد و ما چهلمین سال انقلاب را جشن می گیریم. دین ، شهدا و مدرس از ما می خواهند در جامعه بر اساس عدالت عمل کنیم و هر جا بی عدالتی دیدیم فریاد زنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: مدرس اگر بی عدالتی می دید فریاد می زد. رفتار ما امروز فاصله زیادی با عدالت دارد. یاد مدرس برای این است که بفهمیم باید در جهت عدالت حرکت کنیم و اگر بی عدالتی دیدیم فریاد بکشیم.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که توسعه ها نامتوازنی در کشور رخ داده است. در هر شاخصی استان ها را مقایسه کنیم، تفاوت فاحشی می بینیم. چگونه این توسعه نامتوازن را توجیح می‌کنیم. امروز ما بی عدالتی را جسارت و زرنگی می‌دانیم و نقدی بر خود نمی‌کنیم.

پزشکیان در ادامه اظهار کرد: یاد مدرس و کاری که او در زمان حیات انجام داد، فریاد برای عدالت و حق بود. ما فاصله زیادی با او داریم. همه ما فقط از مدرس و جسارت و عدالت خواهی او صحبت می‌کنیم، ولی در عمل برای تحقق آن گام بر نمی داریم.

وی افزود: چرا باید بعد چهل سال دور مجلس دیوار بکشیم که مردم با ده واسطه به ما دست یابند. ما اگر در کشور بر اساس عدالت عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی تواند چشم طمع به ما داشته باشد.اگر بر اساس عدالت عمل کنیم مردم از ما می‌گریزند یا به طرف ما می آیند؟ پناهگاه مردم می شویم یا گریزگاه مردم؟

نایب رئیس مجلس در ادامه بیان کرد:وقتی ما برای مردم پناهگاهی باشیم و کمک حال آن ها باشیم مردم به طرف ما می آیند ما چه کردیم که مردم از ما فرار می کنند. چرا مردم باید از ما دوری کنند یا ما از مردم دوری کنیم؟

پزشکیان در ادامه گفت: عدالت یهودی، مسیحی و مسلمان نمی شناسد.ما نباید از عدالت فاصله بگیریم. ما باید بپذیریم که در قبال مشکلات جامعه مقصر هستیم.امروز نمی توان گفت که شاه و دیکتاتور است.باید مسئولیت وضع امروز را بپذیریم و از شانه خالی کردن دست برداریم.

وی افزود:ما باید در قبال قومیت و نژادها و سلایق مختلف بر اساس عدالت عمل می‌کردیم که نکردیم.مدرس بزرگواری بود که با جسارت در برابر ظالم ایستاد، رهبر ما پیشتاز عدالت است اما گرفتاری مسئولان ما امروز این که بر اساس عدالت عمل نمی‌کنیم.

وی در ادامه گفت:تمام دعوا های امامان و پیامبران برای تحقق عدالت در جامعه بود. امام زمان خواهد آمد و رسالت او برپایی عدالت در جامعه است. اگر کسی امروز فریاد می زند به دلیل بی عدالتی است. اگر عدالت باشد نقد دیگر معنایی ندارد.اگر عدالت نباشد و ما ساکت بنشینیم نمی توانیم فردا پاسخگو خدا و شهدا باشیم.

پزشکیان در ادامه اظهار کرد:امروز وظیفه ما پیاده کردن اهداف مدرس در جامعه است نه تعریف و تمجید.ادامه راه مدرس یعنی اقامه عدالت در جامعه.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم بیان کرد:برای هر امتی پیامبری آمده است. وقتی پیامبران آمدند بر اساس عدالت با مردم بر خورد کردند.امروز پاسداشت مدرس اقامه عدالت در جامعه است. اگر برای عدالت تلاش کردیم راه مدرس را رفتیم و در غیر اینصورت هر حرف و بزرگداشتی فایده ای نخواهد داشت.

وی در پایان گفت: امروز همه از ما انتظار عدالت را دارند و باید برای آن تلاش کنیم. غیر از این راه فقط توجیح اعمال خود را انجام دادیم. آنچه نمی دانیم انکار نکنیم و جز حق چیزی بر زبان نیاوریم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: عدالت پزشکیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری اظهار کرد: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای یک نسل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان و خانواده‌های گرامی دارند؛ بر همین اساس آموزش و پرورش برای ما، مساله اول کشور است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، اظهار کرد: یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مدرسه مرکز ایجاد امید در جامعه است، گفت: حوادث روزگار به گونه‌ای است که شاید مسائلی برای دانش آموزان ایجاد شود که باید معلمان تلاش کنند گره‌های ذهنی دانش‌آموزان را باز کنند.

وی با بیان اینکه باید یک بازنگاهی به آنچه هستیم و آنچه باید باشیم و همچنین وضع مطلوب و وضع موجود داشته باشیم و تلاشی همگانی را برای کم‌کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب صورت دهیم گفت: گام‌های برداشته شده، گام‌های قابل توجهی بوده اما نگاه به سند تحول آموزش و پرورش، ما را بر آن می‌دارد که یک وضعیت مطلوب و یک نقطه هدف را در نظر بگیریم.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی ما قرار بگیرد و ما مستند به آن حرکت کنیم؛ برای اینکه کارهایی انجام می‌شود هر کدام یک شکل خاصی نداشته باشد و بتواند به صورت هماهنگ، منسجم و با یک هارمونی و به صورت موزون حرکت کند.

وی گفت: لازمه این امر آن است که به این سند نگاه کنیم. این سند، مستند اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش است؛ دستگاه‌هایی که باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند این سند را اجرایی کند.

رئیس‌ جمهور اضافه کرد: طبیعتاً آن بخش‌هایی که در حوزه اقدامات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری برای کمک به مدرسه مسؤولیت دارند، اقدامات‌شان بسیار مهم است تا ما بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز نگاه آموزش و پرورش این است که با تحول و ضرورت این تحول، برنامه‌ها را تنظیم می‌کند و اقداماتی که گام به گام طی می‌شود، در این راستا است.

وی گفت: همه بدانند که ما نیازمند تحول هستیم و این، گام اول است. مدیر مدرسه و معلم که محور تحول هستند، باید ضرورت انجام این تحول را بدانند و هر کاری که ما را به بررسی فرایند تحول نزدیک کند و ما وضعیت را به نحوی قرار دهیم که برای دستیابی به این تحول و انسان ساخته شده در مدرسه باشد که می‌تواند آینده، فرهنگ و عدالت را بسازد.

مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه از زمانی که به دولت آمدیم، گفتیم که سازمان برنامه و بودجه، باید بودجه را بر اساس عدالت تقسیم کند و باید عدالت را معنا کنیم گفت: مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است؛ اینکه کجاها برخوردارتر و کجاها کمتر برخوردار هستند؛ عدالت آموزشی بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پرچم عدالت را نظام جمهوری اسلامی برداشته و در همه سطوح باید عدالت اجرا شود افزود: هیچ مفهومی در مفاهیم دینی ما بعد از توحید به گستردگی و فراگیری عدالت وجود ندارد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: آنچه به عنوان سلطه و تهاجم و شبیخون فرهنگی یاد می‌کنیم و آنکه می‌تواند با همه ابزاهای ارتباطاتی و اطلاعاتی در دست بشر از آن صیانت کند، فضای مجازی است. اما راه حل چیست؛ فقط صیانت بخشی از جامعه در مقابل تهاجم به ساخته شدن افراد در مدرسه است. آیا محدودیت سازی و ممنوعیت امکان پذیر است؟ خیر هیچکدام امکان پذیر نیست.

دشمن، آموزش و پرورش رشدیافته نمی‌خواهد

وی گفت: این ابزار باید برای خدمت در تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگی و علمی جامعه و ارتقای علم و دانش استفاده شود. با علم و دانش و تلاش باید کاری کرد که در خدمت ارتقای علم و دانش قرار بگیرد که راه آن، تعلیم و تربیت و مدرسه است.

رئیس‌ جمهور گفت: برخی از عقب‌ماندگی‌ها به طور عادی قابل جبران نیستند بلکه راهکار مدیریت جهادی می‌خواهند؛ مدیریتی که اندیشه و انگیزه می‌خواهد تا بتواند این عقب‌ماندگی را جبران کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: دشمن، امروز آموزش پرورش رشدیافته، نوآوری و فناوری، رشد اقتصادی و رشد تولید را نمی‌خواهد اما ما همه این‌ها را می‌خواهیم و این، ایجاد خواهد شد.

رئیس‌ جمهور گفت: برای همه شما معلمان به معنای واقعی احترام قایل هستیم و بنای ما توجه به تعلیم و تربیت و مقام رفیع معلم است؛ هر توجهی به معلم را به مثابه سرمایه‌گذاری برای کشور است.‌

حجت‌الاسلام رئیسی هرگونه هزینه برای تقویت جریان آموزش و پرورش و جریان علم و فرهنگ و ارتقای اخلاق در جامعه را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: نتایج این هزینه را امروز و در آینده، بیش از بیش مشاهده خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا
  • فیلم/ رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است