Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سلمان خدادادی در گفت‌وگو با خانه ملت درباره تصویب تغییر سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به وزارتخانه با شرط "رعایت موازین شرعی" در جلسه اخیر صحن علنی، توضیح داد: شورای نگهبان برای دومین بار به تشکیل این وزارتخانه ایراد گرفت که رعایت موازین شرعی دومین ایراد به این طرح است اما نمایندگان معتقدند همه دستگاه‌ها موظف به رعایت موازین شرعی هستند با این وجود این مهم مشخصا در قالب تبصره در قانون تشکیل این وزارتخانه آمد تا نظر شورا تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان میراث فرهنگی باید دقت کند تا اقدامی مغایر با موازین شرعی نداشته باشد

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این موضوع ازسوی شورای نگهبان برای رئیس مجلس نیز تعجب‌آور بود، ادامه داد: براین اساس وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پس از تشکیل باید دقت بیشتری در تصمیمات و مصوبات خود داشته باشد تا اقدامی مغایر با موازین شرعی نداشته باشد و مجلسیان در تصویب مفاد این طرح به موضوع فوق توجه ویژه کنند که مبادا خروج از موازین مشاهده شود، لذا امید است با رفع ابهام صورت گرفته، شورای نگهبان این بار به تغییر این سازمان به وزارتخانه رای مثبت دهد.

علیرغم بازگشت چندین باره طرح تشکیل وزارتخانه میراث از شورای نگهبان به مجلس بیش از 75 درصد نمایندگان باز هم به تصویب آن رای دادند که این نشان از تاکید و اصرار نمایندگان به تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه دارد

تاکید و اصرار نمایندگان به تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه

رئیس کمیسیون مشترک طرح بررسی تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی با بیان اینکه علیرغم بازگشت چندین باره این طرح از شورای نگهبان به مجلس بیش از 75 درصد نمایندگان باز هم به تصویب آن رای دادند که این نشان از تاکید و اصرار نمایندگان به تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه دارد، افزود: احتمالا از آنجا که نوع کار این وزارتخانه با دیگر وزارتخانه‌ها متفاوت خواهد بود و وظیفه ورود توریسم، مسافر خارجی و غیرمسلمان را به داخل کشور دارد شورای نگهبان نسبت به "رعایت موازین شرعی و اخلاقی" تاکید کرده است.

شورای نگهبان برای نخستین بار به رعایت موازین شرعی در طرح یا لایحه‌ای تاکید دارد

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شورای نگهبان برای نخستین بار به طرح یا لایحه‌ای چنین ایرادی را وارد کرده است، توضیح داد: احتمالا این تاکید به دلیلی است که به آن اشاره کردم چرا که در دیگر موارد رعایت موازین شرعی امری مسلم در تمامی امور قانونی است و نیاز به قید شدن ندارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شورای نگهبان سلمان خدادادی شرع و قانون اساسی تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری گفت: بر اساس طرح مذکور، تنها حساب غیرتجاری ۵ دهم درصد از کل جمعیت کشور که بالاترین تراکنش‌ها را داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده 8 این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است. 

مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

 

وی افزود: با توجه به اینکه ماده 8 از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده 8 یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است. 

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5 دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود. 

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور