Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران گفت: یکی از الزامات شروع به کار کردن سد هراز پاکسازی عمارت است و این امر حتما باید 2 سال قبل از آب‌گیری باشد و محیط زیست این امر را پیش شرط هر امری می‌داند. به گزارش بلاغ، علی رکنی در حاشیه همایش دانشگاه و محیط زیست که با موضوع توسعه پایدار محیط زیست سالم در دانشگاه پیام نور آمل برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هدف ما در استان مازندران استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا برای مدیریت زباله است که در این طرح حفاظت محیط زیست ناظر و شهرداری‌ها و استانداری مجری پروژه هستند، اظهار کرد: تفکیک زباله از مبدا از مهم‌ترین برنامه‌ها در هر شهری باید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه 70 درصد زباله‌ها در مازندران جزو زباله‌های تر به شمار می‌رود، گفت: از زباله‌های تر و خشک می‌توان به نحوهای مختلف بهره برد که موجب ارزش افزوده می‌شود.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران با بیان اینکه کارخانه زباله سوز نوشهر که تولید انرژی می‌کند بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، افزود: کارخانه زباله سوز ساری حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی و در زمینه تجهیزات حدود 60 درصد پیشرفت داشته است.

این مسئول با اشاره به احداث کارخانه زباله سوز در آمل و قائمشهر تصریح کرد: براساس تعهد قانونی که اخذ شده 2 سال قبل از آب گیری سدهراز باید منطقه عمارت پاکسازی شود.

رکنی بیان کرد: یکی از الزامات شروع به کار کردن سدهراز پاکسازی عمارت است و این امر حتما باید 2 سال قبل از آب‌گیری باشد و محیط زیست این امر را پیش شرط هر امری می‌داند.

وی با بیان اینکه تذکرات لازم بابت سد هراز و عمارت به شرکت سهامی‌ آب منطقه‌ای داده شد، ادامه داد: شرط دوم برای آب گیری سد هراز پاکسازی کامل عمارت از هرگونه زباله است.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران با اشاره به اینکه تذکرات لازم به شهرداری آمل بابت عمارت داده شد و پرونده در مراجع قضایی باز است، تاکید کرد: اگر قرار است در جای جدید زباله انتقال پیدا کند حتما باید از تکنولوژی‌های نوین بهره ببرند.

این مسئول با بیان اینکه بابت معادن محور هراز نگرانیم و از شرایط این معدن راضی نیستیم، تصریح کرد: بارها و بارها برخی معادن در این محور توقف عملیات صورت گرفت و حتی دادستان استان نیز شکایت خود را بابت معادن ابراز کرده است.

رکنی با اشاره به اینکه هدف ما حاکم شدن فرایند سالم زیست محیطی است، گفت: 126 معدن در حوزه شن و ماسه در استان مازندران فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان معادن استان مازندران در آمل است، عنوان کرد: مقرراتی به نهادهای ذی ربط ارسال شد که در صورت رعایت آنها چالش‌های زیست محیطی کمتر می‌شود.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران با اشاره به اینکه هدف ما حل چالش‌های زیست محیطی در محور هراز است، ادامه داد: باید تعداد مشخصی مجوز معدن در حوزه شن و ماسه صادر می‌‌شد که متاسفانه بیش از ظرفیت در محور هراز در حال فعالیت هستند.

رکنی در پایان با بیان اینکه نباید ساختار فیزیکی منطقه با بهره‌بری بیش از حد تغییر کند، گفت: توسعه باید به سمت پایداری و استفاده منطقی باشد و کسی با توسعه پایدار مخالف نیست.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی

 به دنبال فراخوان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز و انجمن‌های محیط زیستی مبنی بر پاکسازی ساحلی رودخانه کارون و دعوت از عموم شهروندان اهوازی جهت مشارکت در این برنامه تعدادی از فعالان و دوستداران طبیعت نسبت به پاکسازی محیط اقدام نمودند.

صغری رستمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه دوستداران محیط زیست در این برنامه گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای فرهنگ سازی برای توجه به مقوله پسماند و جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیست است و خواستار مشارکت همه اقشار جامعه در این گونه حرکت‌های زیست محیطی شد.

وی افزود: امروزه یکی از مهمترین معضلات در بخش پسماند در استان، کشور و حتی جهان، پلاستیک است که باید برای کاهش آن و جایگزین با موادی که سریعتر تجزیه و آسیب کمتری به محیط زیست بزنند، اقدام کنیم.

رستمی ادامه داد: باید به کودکان یاد داد که ما نه تنها زباله‌ها را در طبیعت رها نمی‌کنیم، بلکه زباله‌های رها شده را هم جمع آوری می‌نماییم تا طبیعت زیبایمان را از وجود ناپاکی‌ها پاکسازی نماییم.

 این مراسم از کوچکترین فعال محیط زیست نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد