Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهام زایجانی، دبیر هفتمین جشنواره ملی نقش تن پوش در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ با اشاره به اعلام فراخوان هفتمین جشنواره نقش تن‌پوش (با محور طراحی تی‌شرت) و آمادگی برای دریافت آثار هنرمندان و طراحان، در خصوص تأثیرات شش دوره قبل این نمایشگاه در جامعه، گفت: در دوره‌های اول این جشنواره به جنبه هنری آثار بیشتر توجه می‌شد و نگاه‌ها این نبود که آثار به تولید انبوه رسیده در سطح جامعه مورد استفاده قرار گیرد، اما طی دوره‌های اخیر طراحی‌ها به سمت و هدف استفاده در جامعه رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدعی نیستیم که همه طرح‌های ارائه شده در جشنواره در جامعه تأثیرگذار است ولی طرح‌های طراحانمان را بر تن مردم می‌بینیم و حتی اگر یک طرح هم در جامعه مورد استقبال قرار گیرد اتفاق خوبی است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر از تأثیر برگزاری این جشنواره بر گردهم‌آمدن و انجام کار مشترک دانشجویان و طراحان حوزه مد و لباس سخن گفت و اظهار کرد: تعدادی از برگزیدگان و دانشجویان در سایه شرکت در این جشنواره با هم آشنا شده، گروه‌هایی را تشکیل داده و در حال طراحی و تولید محصولات خود هستند.

ورک‌شاپ‌های هدفمند حوزه مد و لباس/ صنعتگران سفارش کار می‌دهند

وی ادامه داد: در تلاش هستیم فضایی را فراهم کنیم تا دانشجویان طراح خود دست به تولید بزنند و وابسته به صنعتگران و تولید‌کنندگان نباشند. البته هدف حذف صنعتگران و تولید کنندگان نیست و در این دوره با تجربه‌ای که در دوره‌های قبل به دست آورده‌ایم مقرر شده ورک شاپ‌های هدفمند برگزار کنیم که در آنها صنعتگران نیازها و محصولات مد نظر خود را در حوزه هنر، فرهنگ و تمدن ایرانی اعلام کنند و طراحان با دریافت سفارش کار آنها دست به طراحی بزنند. پس از طراحی مدیرعامل و یا تولید کننده طرح‌های مد نظر خود را به صورت مستقیم برای تولید انتخاب می‌کند. این ورک‌شاپ‌ها موجب می‌‌شود تأثیر جشنواره بر اجتماع بیشتر شود.

دبیر هفتمین جشنواره ملی نقش تن پوش در پاسخ به این سؤال که آیا این تجارب منجر به اعلام فراخوانی متفاوت در هفتمین دوره جشنواره نقش تن پوش شده است؟ گفت: در این دوره تلاش شد تمام مظاهر و مؤلفه‌های فرهنگ و تمدن ایرانی از جمله مکان‌های تاریخی و گردشگری، اعیاد ملی و مذهبی( نوروز، یلدا...)، دانشمندان، مشاهیر و اساطیر ایرانی، صنایع دستی ایران، دستاوردها و فعالیت‌های علمی، فناوری و صنعتی کشور ... به عنوان محور طراحی تی‌شرت مطرح شود.

طراحان برای هر شهر تی‌شرت طراحی می‌کنند

وی با اشاره به اینکه توریست‌ها علاقه ‌دارند محصولاتی فرهنگی از کشور مقصد خود تهیه کنند که نمادهای آن کشور و شهر را داشته باشد و در بسیاری از کشوها این نمادها بر روی تی‌شرت‌ها نقش بسته می‌شود، گفت: بر همین اساس با سازمان میراث فرهنگی تعاملی برقرار شد و مسئولان این سازمان اعلام کردند از برگزاری ورک‌شاپ‌ها و جشنواره‌های تن پوش در استان‌ها حمایت می‌کنیم و حتی این قول به ما داده شد که طراحان به صورت تیمی به شهرهای مختلف برده شوند تا بر اساس نمادهای ویژه هر شهر تی‌شرت‌های مناسب آن شهر طراحی شود.

زایجانی در ادامه به کمبود‌ها و محدودیت‌های این جشنواره نیز اشاره و اظهار کرد: جشنواره‌های ما با دست خالی و با پشتوانه دانشجویان، اساتید و افراد مشتاق و علاقه‌مند در حال برگزاری هستند. ما با نداشته‌هایمان سعی کردیم بهترین را خلق کنیم اما اگر امسال حمایت وزارت ارشاد و سازمان میراث فرهنگی را کنار خود داشته باشیم اتفاق‌های بسیار خوبی در این حوزه رخ خواهدداد.

وی کمبود و خلأ موجود در جشنواره را جای خالی استقبال مردمی دانست و اظهار کرد: باید تلاش کنیم نمایشگاه را در محلی برگزار کنیم که مردم بیشتر آثار را ببینند؛ اگر مکان‌هایی مانند خانه هنرمندان یا محل‌های عمومی‌تر با ما در برگزاری نمایشگاه همکاری کنند نتایج عالی می‌شود.

زایجانی اعلام کرد: البته برنامه ما این است که در دانشگاه‌های سطح تهران به مدت دو تا سه روز تی‌شرت‌های برتر جشنواره ششم را به نمایش بگذاریم و امکان سفارش کار و دریافت آثار را نیز فراهم کنیم.

برای مشاهده فراخوان هفتمین جشنواره نقش تن‌پوش اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا جشنواره نقش تن پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه

به گزارش قدس آنلاین، جشنواره ولاگ این مدرسه کمک آموزشی با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، در این دوره میزبان ولاگ‌‎هایی از دانش‌آموزان سراسر ایران شد. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه در قالب اسکول ولاگ (ویدیو درس خواندن)، از خود فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند.پ

در بخش آراء مردمی این رویداد هم ۹۷ هزار و ۴۳۱ رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، اختصاص پیدا کرد.

میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه در خصوص آثار راه یافته به دومین دوره جشنواره ولاگ، بیان کرد: امسال تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر دوره قبل بود و تعداد بینندگان و افرادی که رأی خود را ثبت کردند هم سه برابر شده بود. جریانی که نشان‌دهنده پیوند تکنولوژی با زندگی نسل امروز است و لزوم همراهی بیشتر با این نسل است.
سطح کیفی ولاگ‌های ارسالی هم موضوع دیگری بود که حیدری با اشاره به آن گفت: در بین بیش از ۵۰۰ ولاگ شرکت داده شده در جشنواره، شاید تعداد خیلی کم و انگشت‌شماری از آن‌ها دارای کیفیت مناسب نبودند و بقیه آثار از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.

به گفته مدیر اجرایی فیلیمومدرسه، حضور خود فرد در ویدیو به همراه اجرای خوب و خلاق، داشتن سناریو و داستان در ویدیوها، کادربندی درست، کیفیت بالای ضبط صدا و تدوین با سلیقه و همچنین طراحی کاور مناسب از ملاک‌هایی بودند که در داوری‌ها مورد توجه قرار گرفتند.

همچنین در این دوره به برترین ولاگ سال در دو بخش انتخاب داوران و رأی مردمی، به هر کدام ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق گرفت و به بهترین اجرا و خلاقانه‌ترین ولاگ هم در هر بخش ۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد.

برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دومین دوره جشنواره ولاگ‌‏، از شمال تا جنوب کشور را شامل می‌شدند. اسامی این برگزیدگان نیز به این شرح است: علی ایمانی از گرگان، جایزه نفر اول انتخاب داوران، ابوالفضل حسن زاده از تهران جایزه نفر اول آراء مردمی، نیما فنی‌اصل از بوشهر، جایزه بهترین اجرا، فرید بیات از تهران، جایزه خلاقیت.

دیگر خبرها

  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی تولید می‌شود
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند