Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@03:11:16 GMT

اسطوره قرن‌ها، الگوی نسل‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۴۹۵۶۹

اسطوره قرن‌ها، الگوی نسل‌ها

لباسی از کرباس داشت با عبایی نازک و اندامی نحیف؛ ساده و بی‌تکلف اما شجاع، حاضر جواب و سرشار از هوش و حدت ذهن.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت‌الله سید حسن مدرس، شهید بزرگوار، دوران کودکی خود را چنین یاد می‌کند: «پدرم ما را اینگونه تربیت کرد که در مدت شبانه‌روز چگونه به وعده غذایی قناعت کنیم و با حفظ لباسهای خود در قید فراهم ساختن پوشاک نو نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرم مرحوم سید اسماعیل، اجداد طاهرین ما را سرمشقمان قرار می‌داد و می‌گفت حلم و بردباری را از رسول‌الله(ص)، شهامت و قناعت را از علی بن ابیطالب(ع) و تسلیم ناپذیری در برابر زور و ستم را از سیدالشهدا(ع) بیاموزیم.»

فاطمه بیگم دختر شهید می‌گوید: «چه بسیار اتفاق می‌افتاد که پدرم بدون قبا یا پیراهن و یا شلوار در حالیکه عبایش را به خود پیچیده بود به خانه می‌آمد! و ما می‌دانستیم طبق معمول فقیر و برهنه‌ای را در مسیر دیده و لباس خود را از تن درآورده و به او بخشیده است.»

مدرس که همواره زندگی خود را در حد پایین‌ترین طبقات جامعه قرار داده بود، پس از ورود به مجلس شورا نیز به همان روش زندگی، ادامه داد بدون هیچ تغییری. یکی از فرزندانش گوید: «در روزگار ریاست پدرم در مجلس، چه شب‌ها که به گرسنگی صبح می‌کردیم.»

این گونه معیشت که از آموزه‌های پیشوایان دین نشأت گرفته است، در سیره شهید مدرس به عنوان رهبر جامعه، انتخابی هوشمند بوده و نه از سر درماندگی : وقتی می‌خواستند در مجلس حقوق ماهی دویست تومان به وی پرداخت کنند، گفت من با ماهی بیست تومان زندگیم تأمین می‌شود و نیازمند نیستم.

الفضل ما شهدت به الاعداء

یکی از مخالفین این بزرگ مرد در کتاب خود به مطایبه می‌نویسد: «تهرانی‌ها گمان می‌کنند که مردم اصفهان دست دهنده ندارند اما مدرس مردی کریم و بخشنده بود و همیشه جماعتی گدا به گرد خانه‌اش طواف می‌کردند. «و همو گوید: «مدرس مردی دیپلماسی بود دانا و آگاه، مدیر و مدبر و مجتهد، بی‌باک و چالاک. خطیب و خوش محضر، لطیفه گو و بهانه جو و مطایبه گر... در محاوره و جدل گستاخ بود. بیشتر بد می‌گفت و کمتر بد می‌کرد مخالف بود اما دشمن نبود... دشمن را هر قدر هم که قوی بود از خود کمتر می‌گرفت.»

 شیفته خدمت و نه تشنه قدرت

 تعبیر «خفیف المؤونه و کثیر المعونه: سبکبار و کم هزینه اما پر خیر» که امیرالمومنین در وصف صحابی گرانقدرش  صعصعة بن صوحان فرمود، حقیقتا می‌توان شهید مدرس را از مصادیق بارز آن دانست. وی به علت مشاغل فراوان توجه زیادی به خانواده خود نداشت و هنگامیکه پرسیدند چرا به فرزندانتان نمی‌رسید؟ گفت: «همه بچه‌های ایران، فرزندان من هستند و من اگر کاری برای آنها کنم برای بچه‌های خودم هم کرده‌ام.»

آن زمان که در تبعید و زندان قلعه خواف بود، با خوراک اندکی می‌ساخت و پولی را که به عنوان مقرری ماهیانه به او می‌دادند، ذخیره می‌کرد و سرانجام آن را صرف ساختن آب انبار و آبادانی منطقه نمود.

روزی آیت‌الله فیروزآبادی را که همفکر و هم سنگرش بود به منزل دعوت کرد و به وی گفت شما به حقوقی که از مجلس می‌گیرید نیاز ندارید. این پول را جمع کرده و بوسیله آن بیمارستانی بسازید. فیروز آبادی اطاعت کرد و بیمارستان با کمک بعضی خیرین ساخته شد و طبق پیشنهاد مدرس، نام فیروزآبادی را بر آن نهادند. آثار و خدمات این انسان بزرگ بسیار است. تکمیل ساختمان مدرسه سپهسالار (شهید مطهری فعلی)، ساخت حمامها و بناهای عام المنفعه مانند آب انبار و آسیاب و رسیدگی به طبقه محروم و مستضعف بخشی از خدمات این مرجع بزرگ است. گویند در امور عمرانی گاه خود وی آستینها را بالا می‌زده و مانند کارگری کار می‌کرده است.

شخصیتی آرمانی و تأثیر گذار

سید محسن امین صاحب اعیان الشیعه در وصف مدرس می‌نویسد: «کان عالماً فاضلاّ جریئاّ شجاعاً مقداماً حتی أنه لشدهًْ شجاعته نسب إلی التهور : مدرس عالم، فاضل، بی‌باک، شجاع و جسور بود آنچنانکه از شجاعت فراوان متهور محسوب می‌شد!»

شاید راز مکارم اخلاقی شهید بزرگوار، آیت‌الله مدرس در این سخن او متجلی باشد که گفت: «اگر من نسبت به بسیاری از اسرار آزادانه اظهار عقیده می‌کنم و هر حرف حقی را بی‌پروا می‌زنم برای آن است که چیزی ندارم و از کسی هم نمی‌خواهم. اگر شما هم بار خود را سبک کنید و توقع را کم‌نمایید آزاد می‌شوید.»

یا در مقامی دیگر فرمود: «باید جان انسان از هر گونه قید و بندی آزاد باشد تا مراتب انسانیت و آزادی خود را حفظ نماید.»

امام خمینی(ره) که بارها در سخنان و مکتوبات خود از مدرس تجلیل نموده در وصف او گوید: «این عالم ضعیف الجثه با جسمی نحیف و روحی بزرگ و شاداب از ایمان و صفا و حقیقت و زبانی چون شمشیر حیدر کرار، رویارویشان ایستاد و فریاد کشید و حق را گفت و جنایات را آشکار کرد و به دست دژخیمان ستمشاهی در غربت به شهادت رسید. شهید بزرگ ما مدرس القاب برای او کوتاه و کوچک است و ملت ما مرهون خدمات و فداکاریهای اوست.»

امام راحل در قدرت و نفوذ شخصیت مدرس تعبیرات زیبایی دارد از جمله:

«مدرس یک آقای عمامه ای، ملا، متقی و با یک پیراهن کذا و عبای کذا و شلوار کرباسی، این ایستاد در مقابل رضا شاه و نه گفت.» و در جای دیگر فرمود: «یک روحانی ضعیف، یک مشت استخوان، اولتیماتوم و پیشنهاد دولت روسیه را رد کرد.»

نیز: «رضا خان از مدرس می‌ترسید انگلستان از مدرس می‌ترسید و استعمار از مدرس می‌ترسید.»

اما شاید یکی از عمیق‌ترین عباراتی که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی در شأن مدرس بیان نموده این باشد که: «مدرس زنده است تا تاریخ زنده است.»

دکتر میلسپو مستشار مالیه و رئیس‌خزانه‌داری که در سال ۱۳۰۱ ش در استخدام دولت ایران بوده، در کتاب خود «وظیفه آمریکا در ایران» که سال ۱۹۲۵ در نیویورک به چاپ رسید می‌نویسد: «مشخص‌ترین چهره و رهبر روحانیون در مجلس، مدرس است. این ویژگی او زبانزد خاص و عام است که به پول اعتنایی ندارد و در یک منزل ساده که اثاثیه آن حصیر و کتاب و مسندی است زندگی می‌کند. هر انسانی در ملاقات با او بی‌اختیار تحت تأثیر سادگی و قریحه حساس او قرار می‌گیرد. مدرس در کارهای اجتماعی خودش بسیار شجاع است و چه در ظاهر و چه در باطن یک ایرانی ملی به تمام معنا می‌باشد.» وی در ادامه می‌افزاید: «به طور قطع می‌گویم هر گاه مردم مغرب زمین بخواهند با آن کشور مناسبات خود را توسعه دهند، ناگزیرند که با قدرت معنوی روحانیون، سازش و تماس داشته باشند.»

عالمی عامل

شهید مدرس مجتهدی آگاه، مجاهدی نستوه، سیاستمداری زیرک و انسانی وارسته و متعالی بود که هرگز به مطامع دنیا دامن نیالود. او دیانت را عین سیاست و سیاست را عین دیانت می‌دانست و خطاب به بیگانگان می‌گفت: «ما خودمان صاحبخانه هستیم، ما را بگذارید که صلاح و فساد خود را خودمان می‌دانیم.

به خودکفایی و استقلال کشور اعتقادی راسخ داشت هیچ‌گاه از پارچه خارجی برای خود لباس تهیه نکرد و از کرباس ایرانی استفاده می‌نمود. در مجلس نیز پیشنهاد کرد نمایندگان البسه ایرانی بپوشند و آنان نیز در این طرح با وی موافقت کردند.

سحر خیز بود و اهل تهجد. کرامات زیادی از او نقل شده برخی بیماریها را با دست گذاردن بر موضع درد و خواندن دعا درمان می‌نمود. در جوانی هم حجره و همراه شیخ حسنعلی اصفهانی عارف بزرگ و معروف به نخودکی بود.

به تدریس عشق می‌ورزید و می‌گفت کار اصلی من تدریس است و سیاست کار دوم من است و اینچنین بود که لقب مدرس گرفت. با کلام امیرالمومنین علیه‌السلام انس عجیبی داشت و جلسات تدریس نهج‌البلاغه‌اش سراسر معرفت و عشق بود. آیت‌الله حاج میرزا علی شیرازی که شرح حال وی را استاد مطهری در مقدمه کتاب سیری در نهج‌البلاغه آورده است می‌گوید: «من نهج‌البلاغه را از مدرس آموختم او مرا وارد یک اقیانوس بیکران کرد که تمامش معنویت، عرفان و حکمت بود.»

عظمت شخصیت مدرس به اندازه‌ای بود که در دوران تبعید در خواف، مأموران شهربانی تحت تأثیر روح بزرگ و کمالات معنوی او قرار می‌گرفتند و به دور از چشمان مافوق خود کمر ارادت و خدمت به او می‌بستند. فرماندهان که به این امر واقف بودند به ناچار هر سه ماه یک بار مأموران را تعویض می‌کردند اما در همین مدت کوتاه نیز سربازان فریفته اخلاق و منش والای شهید مدرس می‌شدند.

به بزرگان کشوری و شاهزادگان بی‌اعتنا بود و با مردمان ضعیف به تواضع رفتار می‌کرد. گزارش مصوبات مجلس را حتی به بقالان و کاسبهای محل بازگو می‌کرد و می‌گفت اینها موکلان من هستند و حق دارند که از مسائل مطلع باشند.

شهید مدرس تحت تأثیر هیچ جریانی قرار نمی‌گرفت و پیوسته دیگران را به‌اشتباهاتشان تذکر می‌داد. سید حسن تقی زاده که سخت تحت تأثیر غرب و فرهنگ آن بود روزی شروع کرد به تعریف و تمجید از انگلیسیها و آنان را قدرتمند و باهوش خواند. مدرس خطاب به او گفت: «‌اشتباه می‌کنید آنها مردمان باهوشی نیستند، شما نادان و بی‌هوشید که چنین تصوری در‌باره آنان دارید!»

جهادی بی‌امان تا شهادت

شجاعت مدرس و روحیه مجاهدانه او اقتضا می‌کرد تا جنبشهایی مانند نهضت جنگل را تأیید کند لذا هنگامی که در‌باره میرزا کوچک جنگلی و قیام مسلحانه‌اش از او استفتا نمودند، نه تنها حرکت میرزا را مقدس دانست بلکه مقابله با آن را مساعدت با کفر و معاندت با اسلام تلقی نمود.

مدرس ریشه مشکلات کشور را دولت‌های بیگانه مزاحم و سر سپردگان آنان در داخل می‌دانست و لحظه‌ای از مبارزه با این دو جریان کوتاه نیامد تا آنجا که جان خود را در این راه فدا کرد.  در دورانی که هنوز رضا شاه به سلطنت نرسیده بود روزی جلو مدرس را سد کرد و با تغیر گفت: تو چه می‌خواهی چرا در مملکت آشوب به پا می‌کنی؟ مدرس پاسخ داد: تو یک قزاق هستی برو پی کارت و پا به زمین بکوب ترا چه به دخالت در امور مملکت؟! یا زمانی دیگر که‌گریبان مدرس را در چنگال خود سخت فشرد و فریاد زد سید! تو از جان من چه می‌خواهی؟ مدرس پاسخ داد می‌خواهم که تو نباشی!

این روحانی مبارز در افشای چهره پلید رضا خان هیچ ملاحظه‌ای را روا نمی‌داشت. روزی شجاعانه در مجلس خطاب به وکلا اعلام کرد چرا این قدر از رضا خان می‌ترسید او کسی نیست شما او را شیر جنگل پنداشته اید در حالی که شغالی بیش نیست! مبارزات رو در رو و خستگی ناپذیر این پیر مجاهد عرصه را بر رضا خان تنگ کرده بود. شاه خودکامه و مستبد برای نجات از آن وضعیت هولناک، راه‌های مختلفی را آزمود از ارسال رشوه‌های کلان تا پیشنهاد پست و مقام و تطمیع و تهدید اما نتیجه‌ای نداشت مدرس کوه استواری بود که هیچ تند بادی او را متزلزل نمی‌کرد. حتی از دو مرتبه ترور نافرجام جان سالم به در برد. سید برای دستگاه ظلم و استبداد غیر قابل تحمل بود. سرانجام با نقشه‌ای شوم بعد از پنج دوره وکالت مدرس، آراء مأخوذه به نام این روحانی طراز اول را امحا و مجلس را از برکت وجود او محروم نمودند. بعد از بریدن پای مدرس از مجلس شورا و سلب مصونیت سیاسی، وقت انتقام رسیده بود. دژخیمان رژیم رضاخان در عملیاتی وحشیانه، شب هنگام به منزل مدرس حمله کردند و با ضرب و شتم فرزندانش و زیر رگبار مشت و لگد، این فقیه فرزانه را دستگیر نمودند سر و پا برهنه و بدون عبا وی را به خواف در نزدیکی مرز افغانستان تبعید و در قلعه‌ای زندانی نمودند. این عالم بزرگ بین سال‌های ۱۳۰۶ تا ۱۳۱۶ شمسی در خواف زندانی و تبعید بود. اما رضا خان حتی تحمل وجود این انسان وارسته را در تبعید نیز نداشت تا سرانجام در ماه رمضان ۱۳۱۶ مدرس را به کاشمر بردند و عصر روز ۲۷ رمضان سه نفر مامور قتل، چای مسمومی را به سید خوراندند و چون بعد از گذشت دقایقی، سم تأثیر نکرد، با دستپاچگی و عجله، عمامه وی را به دور گردنش پیچیدند و او را در حال خواندن نماز مغرب، به شهادت رساندند.

  مشهور است که زمانی رضا خان به مدرس پیغام داده بود آن چنان ترا بکشم که در زمره کفار دفنت کنند و مدرس پاسخ داد قبر من هر جا که باشد، امامزاده می‌شود اما تو در جایی می‌میری که نه آب باشد و نه آبادی. و امروز قبر مدرس مزار عاشقان و حق طلبان است و رضا خان، آواره و بی‌قبر و مزار و ملعون ابد. تا روزی که در پیشگاه قادر مطلق پاسخگوی خون پاک امثال مدرس بر دامان آلوده‌اش باشد.

یادداشت از سید ابوالحسن موسوی طباطبایی

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته

به گزارش صدای ایران، در این مقاله قرار است با معرفی بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان و مقایسه چندین پلتفرم برتر به شما در مدیریت زمان با انتخاب هوشمندانه کمک کنیم. نقش پلتفرم‌های آنلاین در ارائه کلاس‌های خصوصی زبان پلتفرم‌های زبان انگلیسی در سال‌های اخیر نقش‌های متنوعی را برای افزایش تمرکز زبان آموزان روی یادگیری مهارت‌های زبانی چون مهارت خواندن ایفا کرده‌اند. براساس مقاله منتشر شده تحت عنوان The Best Online ESL Platforms in 2023 در سایت tefl به‌صورت فهرست‌وار نقش پلتفرم‌های آنلاین را به صورت زیر می‌توان بیان کرد: فراهم کردن دسترسی آسان و گسترده: با حضور پلتفرم‌ها هم مدرسان از هر نقطه و هم زبان‌آموزان از هر نقطه‌ای که باشند، امکان استفاده از خدمات را دارند.  استفاده بهینه از زمان: پلتفرم‌های آموزش خصوصی هم از نظر سریع‌تر پیدا کردن مدرس مورد نظر و هم از نظر انعطاف زمانی برای برگزاری کلاس در استفاده بهینه از زمان نقش دارند.  ایجاد تنوع: معمولا محدودیت‌های مکانی و زمانی سبب کم شدن گزینه‌های انتخاب می‌شود. به‌همین‌دلیل سیستم‌های آموزشی چون The National Tutoring Association وThe College Board به‌وجود آمده‌اند که زبان‌آموزان با خیال راحت هر سبک آموزش زبانی را که دوست دارند از هر نقطه‌ای که هستند، دریافت کنند.  فراهم کردن امکان استفاده از ابزار: اکثر پلتفرم‌ها برای آموزش بهتر زبان و بهبود مهارت‌هایی چون مهارت‌های گفتاری، شنیداری، خواندن و نوشتن برای موفقیت در هدف زبان‌آموزان چون قبولی در آیلتس یا تافل امکان استفاده از ابزارهایی در سایت یا اپلیکیشن را فراهم کرده‌اند.  
معرفی پلتفرم‌های برتر کلاس خصوصی زبان

براساس مقاله منتشر شده در سایتitalki تحت عنوانBest Online ESL Teaching Platforms in 2023 و مقاله منتشر شده در سایت preply تحت عنوان The 5 Best Online ESL Platforms for 2023 در ادامه پلتفرم‌های برتر کلاس خصوصی زبان را بررسی خواهیم کرد. همچنین با بررسی اطلاعات سازمان The Association of American Language Teachers متوجه خواهید شد که کدام مدرس‌ها براساس اصول این سازمان تدریس می‌کنند. VIPKid پلتفرم آموزش زبان انگلیسی ویژه کودکان چینی است که از کمک معلم‌های بومی برای آموزش زبان استفاده می‌کند. در این پلتفرم کلاس‌هایی باکیفیت همراه با تدریس تعاملی انجام می‌شود.  Italki پلتفرمی محبوب برای آموزش زبان است. یکی از جذابیت‌های این پلتفرم‌ گرد هم آوردن مدرس‌ها از سراسر دنیا است. با کمی گشت‌وگذار در سایت italki با نام زبان‌هایی برخورد خواهید کرد که تا به امروز نشنیده بودید. Preply؛ پلتفرمی با 25 هزار مدرس و 27 زبان متفاوت است. پلتفرم Preply همانند italki اساتید متفاوتی از سراسر جهان دارد. در این پلتفرم در پروفایل هر استاد امتیاز، نظر زبان آموزان، تعداد آن‌ها و زبان مادری نمایش داده می‌شود. البته preply در پروفایل هر استاد خود ویدئویی قرار داده است که می‌توانید با مشاهده آن متوجه شوید که لهجه استاد چگونه است. Verbling شباهت بسیاری با italki دارد. مهم‌ترین تفاوت این دو پلتفرم در میزان هزینه‌ای است که در این پلتفرم دریافت می‌شود. علاوه‌بر این تعداد اساتید کمتری در پلتفرم وربلینگ حضور دارند. یکی از مزیت‌های مهم این پلتفرم طراحی ساده رابط کاربری سایت است. استاد بانک پلتفرم پیش‌رو آموزش زبان به صورت خصوصی در ایران است. در این پلتفرم شما هم به‌صورت حضوری و هم به صورت آنلاین با مدرس مدنظر خود می‌توانید کلاس انتخاب کنید. در استادبانک قیمت‌های کلاس‌های آنلاین نسبت به حضوری کمتر است.

 
مقایسه پلتفرم‌های مختلف آموزش خصوصی زبان اگر بخواهیم مقایسه‌ای‌ میان پلتفرم‌های معرفی شده انجام دهیم. در ابتدا باید بگوییم باتوجه‌به هزینه کلاس‌های در پلتفرم‌های جهانی و محدودیت‌های پرداخت، بهترین انتخاب در ایران استاد بانک است. در ادامه مقایسه پلتفرم های مختلف را انجام داده ایم. بررسی پلتفرم VIPKID: تمرکز این پلتفرم مخصوص کودکان است و صرفا زبان انگلیسی توسط مدرس‌های بومی تدریس می‌شود. کیفیت تدریس و رضایت در این پلفترم بالا است.  بررسی پلتفرم Italki: این پلتفرم به دلیل تنوع در زبان تدریس شده و تعداد مدرس‌ها مشهور است. کیفیت تدریس در این پلتفرم تضمین شده نیست و رضایت کاربران را باید براساس هر مدرس بررسی کرد. بررسی پلتفرم preply: در این پلتفرم 25 هزار مدرس 27 زبان را تدریس می‌کنند. در preply روش‌های تدریس متنوعی وجود دارد و کیفیت تدریس پس از جلسه آزمایشی طبق نظرسنجی بررسی می‌شود. رضایت کاربران را نیز براساس هر مدرس باید بررسی کرد. بررسی پلتفرم Verbling: شباهت بسیاری به italki دارد، البته تعداد اساتید کمتری دارد. همچنین هزینه دریافتی نسبت به سایر پلتفرم‌ بیشتر تعیین شده است. شیوه تدریس و کیفیت تدریس باید براساس هر مدرس بررسی شود. بررسی پلتفرم استاد بانک: نخستین پلتفرم آموزش زبان به صورت خصوصی در ایران است که با بررسی رزومه دقیق اساتید، بهترین‌ها را گرد هم آورده است. از نظر هزینه برای ایرانیان به‌صرفه‌ترین پلتفرم آموزش زبان خصوصی محسوب می‌شود.  
انتخاب پلتفرم مناسب برای یادگیری زبان به صورت خصوصی پیش از هر نکته‌ای باید ابتدا نیاز و سلیقه خود را بشناسید. مثلا اگر نیاز شما آموزش مهارت خواندن و نوشتن برای کسب نمره بالا در آیلتس است، باید براین اساس امکانات و مدرس‌های پلتتفرم را بررسی کنید. در ادامه نکات مهم انتخاب پلتفرم مناسب را بررسی کرده ایم. تعیین نیازها و بودجه: شما باید باتوجه‌به نیاز و بودجه خود بهترین استاد با عالی‌ترین عملکرد را انتخاب کنید.  بررسی نظرات و تجربیات کاربران: نظر کاربرها بهترین راهکار برای انتخاب پلتفرم آموزش خصوصی زبان است. هم نظر کاربران راجع‌به خود پلتفرم فرم و هم نظر کاربران راجع به اساتید را بررسی کنید. استفاده از دوره‌های آزمایشی: برخی از سامانه‌های آموزش زبان به زبان‌آموزان امکان شرکت در جلسه رایگان کوتاهی را می‌دهند که از این امکان استفاده کنید.  
راهکارهایی برای افزایش کیفیت یادگیری در کلاس‌های آنلاین کلاس‌های آنلاین از جنبه‌های متنوعی چون صرفه‌جویی در زمان و هزینه، عدم محدودیت برای انتخاب استاد و تمرکز بیشتر در سال‌های اخیر محبوب شده‌اند. راهکارهای زیر به شما کمک می‌کند که کیفیت یادگیری در کلاس‌های آنلاین را افزایش دهید. مشخص کردن هدف و برنامه؛ به‌عنوان مثال بدانید که چقدر تا آزمون pte زمان دارید و کدام مهارت زبانی را باید متمرکزتر کار کنید.  انتخاب معلم مناسب؛ گام اول موفقیت است. در انتخاب معلم مناسب اولین نکته پس از بررسی رزومه و سبک تدریس، منابع آموزشی است که مدرس از آن برای تدریس خصوصی زبان استفاده می‌کند. حتما از مدرس راجع به کتاب های درسی آموزش زبان چون The Official Guide to PTE Academic که منبع مناسبی برای تدریس آزمون PTE است، سوال بپرسید. به برنامه مدرس خصوصی زبان پایبند باشید. یعنی اگر مدرس از شما می‌خواهد برای آزمون آیلتس و کسب نمره بالا تمرین‌های کتاب کمک آموزشی IELTS Practice Tests Plus انجام دهید، حتما انجام دهید. از نرم‌افزارهای آموزشی برای نتیجه بهتر استفاده کنید. به‌عنوان‌مثال اگر قرار است در آزمون تافل شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما استفاده از نرم‌افزارهای آموزشی چون TOEFL iBT Preparation برای آمادگی بیشتر است.  استادبانک؛ پلتفرم پیش‌رو آموزش خصوصی زبان در ایران به‌دلیل محدودیت‌های پرداخت دلاری وب‌سایت‌های آموزشی چون preply در ایران و هزینه بالای آموزش جهانی، پلتفرم استادبانک بهترین پلتفرم آموزش خصوصی زبان برای ایرانیان محسوب می‌شود. این پلتفرم براساس به‌روز‌ترین اصول تدریس مدرسان را برمی‌گزیند و خدماتی چون در اختیار قراردادن سوالات و راهنمای گام‌به‌گام برای موفقیت در آزمون‌های زبان انگلیسی چون تافل برای زبان‌آموزان فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • تدریس خصوصی فیزیک در نارمک
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • قالیباف عروج سردار «سیدمجید ایافت» را تسلیت گفت