Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@19:13:55 GMT

فرار گروهی ۱۱۳ زندانی از یک زندان در غرب اندونزی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۰۶۶۵

به گزارش ایرنا، از رسانه های اندونزیایی، این زندانیان از زندان لامبارو در شهر باندا آچه با تخریب و شکستن دیوارهای زندان دست به فرار زدند.

طبق گزارش مسئولان محلی در این زندان، 800 مرتکب جرایم مختلف در حبس به سر می برند که 113 محکوم عصر جمعه از این زندان فرار کردند؛ مأموران زندان تاکنون توانستند 23 مجرم را دستگیر و به زندان بازگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش جاکارتاپست، اکثر زندانیان متواری را متهمان قاچاق مواد مخدر دراین کشور تشکیل می دهند.

زندانیان که برنامه فرار را پیش تر طرح ریزی کرده بودند، با ریختن آب فلفل دار به روی نگهبانان توانستند برای خود موقعیت فرار ایجاد کنند.

نیروهای پلیس آچه اندونزی گروه های جست وجو و گشت متعددی برای یافتن این زندانیان را تشکیل داده اند.

طبق این گزارش، پوگو بوتو اوتامی رئیس زندان به خبرنگاران این کشور گفته است که علاوه بر نیروهای گشت، گروهی از سربازان ارتش اندونزی نیز برای بازداشت این زندانیان عازم منطقه شده اند.

دولت جوکو ویدودو رئیس جمهوری اندونزی برنامه سرسختانه ای را علیه قاچاقچیان مواد مخدر به اجرا گذاشته است.
جنگ دولت اندونزی با قاچاقچیان مواد مخدر سبب افزایش شمار زندانیان در این کشور شده است.

علاوه بر این، نبود بودجه و امکانات سبب شده تا زندان های قدیمی در ایالت های مختلف این کشور شاهد حوادث مختلفی باشد.

یک زندان دیگر در استان آچه، اوایل سال جاری شاهد شورش زندانیان و به آتش کشیدن آن بود که نیروهای پلیس و نظامیان توانستند با حمله به زندان، شورش را سرکوب کنند.

در ماه مه (خرداد) سال جاری همچنین 400 زندانی توانستند پس از تخریب دیوار زندان در استان ریائو Riau، از این ندامتگاه فرار کنند.

یک ماه پس از این حادثه، ده ها مجرم از یک زندان در سوماترا به دلیل فرو ریزش بخشی از ندامتگاه توانستند از آن فرار کنند.

در سال 2013 میلادی بیش از 200 زندانی که در میان آنان چندین تروریست نیز حضور داشتند، پس از راه انداختن یک شورش مرگبار در زندان مدان در مرکز استان سوماترای شمالی موفق به فرار از آن شدند.

اندونزی با بیش از 260 میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت دنیاست که تعداد مجرمان این کشور نیز نسبت به کشورهای دیگر بیشتر است.

طبق گزارش های غیر رسمی، آمار مصرف کنندگان مواد مخدر در اندونزی قریب به 5 میلیون نفر است و تقریباً روزانه حدود 50 معتاد به دلیل مصرف مواد مخدر جان خود را در این کشور از دست می دهند.

بر اساس قوانین اندونزی، اتهاماتی مانند قاچاق مواد مخدر، قتل، شرارت و تروریسم با حکم و مجازات قضایی اعدام روبه روست.
بر این اساس، حکم اتباع خارجی نیز که بیش از پنج گرم مواد مخدر به اندونزی وارد یا حمل کنند، اعدام یا حبس ابد است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد جدید زندانیان در فرانسه

بر اساس آمار وزارت دادگستری فرانسه، ازدحام بیش از حد زندان‌ها در فرانسه همچنان به رکوردشکنی خود ادامه می‌دهد و تا اول آوریل ۲۰۲۴، ۴۳۷۰ زندانی بیشتر از سال قبل است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت دادگستری فرانسه، تعداد زندانیان در فرانسه در اول آوریل به رکورد جدیدی رسید و به ۷۷۴۵۰ نفر رسید؛ بدین معنی که ۴۳۷۰ نفر بیشتر از سال قبل زندانی شدند.

به نقل از فیگارو، طبق آمار اداره زندان، با افزایش بسیار شدید افرادی که به دلیل کمبود جا مجبور به خوابیدن بر روی تشک روی زمین شده‌اند، بالاترین تعداد زندانیان ثبت شد.

در یک سال جمعیت زندانیان در فرانسه ۶ درصد افزایش یافت. از اول آوریل، زندان‌های فرانسه تنها ۶۱۵۷۰ مکان عملیاتی داشتند. تراکم کلی زندان‌ها ۱۲۵.۸ درصد است، اما در مراکز بازداشت که در آن بازداشت‌شدگان در انتظار محاکمه هستند و بنابراین بی‌گناه فرض می‌شوند و کسانی که به مجازات‌های کوتاه محکوم می‌شوند، این عدد به ۱۵۰.۴ درصد می‌رسد.

در مواجهه با این شلوغی مزمن زندان، شورای اروپا نگرانی عمیق خود را در اواسط ماه مارس ابراز کرد. مقامات فرانسه برای رفع این شلوغی زندان اقداماتی را انجام داده‌اند؛ ممنوعیت حبس کمتر از یک ماه و حبس خانگی تحت نظارت الکترونیکی.

شورای اروپا از مقامات فرانسوی دعوت کرد تا به‌طورجدی و سریع ایده معرفی مکانیسمی الزام‌آور مقررات ملی زندان را بررسی کنند. دولت فرانسه همچنان روی ساخت ۱۵۰۰۰ سلول نگهداری جدید تا سال ۲۰۲۷ حساب بازکرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این شهر بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • بیشترین زندانی غیرعمد در تهران
  • تهران بیش‌ترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • تهران بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید