Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ارائه خدمات بدون وقفه بیمه تکمیلی به ایثارگران گفت: بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در دستگاه‌ ها برقرار شده است و مشکل بیمه تکمیلی ایثارگران بازنشسته نیز با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه حل می‌ شود.

به گزارش ایرنا از بنیادشهید، مهدی ایزدی روز شنبه در خصوص روند بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل و بازنشسته بنیاد شهید افزود: به استناد ماده 13 قانون جامع «خدمات ‌رسانی به ایثارگران»، صد درصد بیمه مکمل ایثارگران بر عهده دولت است و بر اساس تبصره‌ های ذیل این ماده، دستگاه‌ های اجرایی مکلف هستند شاغلان دستگاه خود را تحت پوشش قرار دهند و تنها غیرشاغلان و بازنشستگان از طریق صندوق‌ های مربوطه از سوی بنیاد، بیمه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مصوبه هیات دولت در مورد بیمه تکمیلی ایثارگران بر مبنای حکم قانونی بوده و قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران نیز حکمی دائمی است، در حالی‌ که سازمان برنامه‌ و بودجه از سال 1394 به دلیل یکسان کردن ارائه خدمات بیمه مکمل ایثارگران، بنیادشهید را مکلف کرد تا بیمه ایثارگران اعم از شاغل، غیر شاغل و بازنشسته را بر عهده گیرد، سازمان برنامه ‌و بودجه نیز مکلف شد اعتبار لازم را از سرفصل دستگاه‌ ها کم کرده و به اعتبارات بنیاد اضافه کند، اما این اتفاق نیفتاد و بنیاد طی سال‌های گذشته، با حجم زیادی از بدهی به بیمه‌ها مواجه شد.
ایزدی درباره رقم قرارداد بیمه تکمیلی ایثارگران خاطرنشان کرد: رقم قرارداد بیمه تکمیلی ایثارگران از اول شهریورماه سال گذشته تا اول شهریورماه امسال، هزار و 900 میلیارد تومان بود که در بودجه سال 97 دولت هزار و 800 میلیارد تومان برای اعتبارات بیمه تکمیلی منظور شده است.
وی گفت: بنیاد شهید نیمی از مبلغ هزار و 900 میلیارد تومان را در 6 ماهه اول سال جاری پرداخت کرده و دو ماه هم آن را تمدید کرده است به این معنا که تا تاریخ اول آبان ماه امسال تاکنون حدود هزار میلیارد از هزار و 800 میلیارد تومان پرداخت ‌شده و میزان 800 میلیارد تومان تا انتهای سال باقی ‌مانده است.
ایزدی درباره مناقصه بین شرکت ‌های بیمه برای بیمه ایثارگران گفت: طبق روال برای انجام بیمه تکمیلی ایثارگران هر سال مناقصه‌ ای بین شرکت‌ های بیمه انجام می‌ شود، در مناقصه اخیر با توجه به افزایش هزینه‌ های درمانی کمترین رقمی که از سوی یکی از شرکت ‌های بیمه‌گر پیشنهاد شد سه هزار و 400 میلیارد تومان بود، این در حالی است که کمتر از 800 میلیارد تومان از اعتبار باقی ‌مانده است.
وی ادامه داد: به همین دلیل از سازمان برنامه ‌و بودجه درخواست اعتبار کردیم ولی سازمان برنامه‌ و بودجه به لحاظ قانونی نمی ‌توانست اعتبارات بنیاد را افزایش دهد در نتیجه پیشنهاد داد که به استناد قانون، بیمه تکمیلی از طریق دستگاه‌ های مربوطه اجرا شود.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید با تأکید بر اینکه واگذاری بیمه تکمیلی به دستگاه‌های اجرایی به اراده و خواست بنیاد نبوده است، گفت: این تصمیم بر اساس قانون و به پیشنهاد سازمان برنامه‌ و بودجه و موافقت دولت گرفته ‌شده، بر این اساس سازمان برنامه ‌و بودجه اعلام کرد که به‌ غیر از بازنشستگان، بقیه دستگاه ‌های ذیربط تأمین اعتبار کرده‌ اند، در وزارت آموزش‌ و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی هم که بیشترین آمار شاغلان ایثارگر را به خود اختصاص داده ‌اند، مشکل حل‌ شده و بیمه تکمیلی بازنشستگان ایثارگر هم در کوتاه ‌ترین زمان از طریق صندوق‌های بازنشستگی تأمین اعتبار می‌شود.
وی ادامه داد: در استان‌ها عموماً تأمین اعتبارات بر عهده استانداری‌ها است و در صورت جابه‌جایی و انتقال بیمه ممکن است خلأ ایجاد شود و برخی از ایثارگران دچار مشکل شوند اما تا این لحظه موارد اورژانسی از سوی بنیاد رسیدگی شده‌اند و هیچ اقدام درمانی معطل نمانده است، بیشترین افراد ایثارگر، شاغلین آموزش ‌و پرورش و بازنشستگان بودند که با حمایت‌های بنیاد اگر مورد یا مشکلی پیش‌آمده، هم برطرف شده است و البته لازم است صندوق‌های بازنشستگی در انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی ایثارگران بازنشسته تسریع کنند.
ایزدی درباره اینکه چنانچه ایثارگر یا فرد تحت تکفل وی از تاریخ مزبور دچار مشکل در زمینه بیمه تکمیلی شوند چه باید بکنند، اظهار داشت: با توجه به مذاکرات انجام شده با سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکل تأمین اعتبار و همچنین طی مراحل مناقصه در بنیاد برای بیمه تکمیلی درمان ایثارگران و عدم نیاز به برگزاری مناقصه جدید، به نظر می‌رسد، مشکلی در برقراری بیمه تکمیلی درمان ایثارگران شاغل دستگاه‌های اجرایی نیست اما تا زمانی که دستگاه‌ها امور بیمه تکمیلی را انجام دهند هر موردی که به ‌صورت اورژانسی برای ایثارگران به وجود آید، بنیاد شهید و امور ایثارگران آن را حل ‌و فصل خواهد کرد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: برخی از دستگاه‌ها مانند بانک‌ها و وزارت نفت، خدمات درمانی مناسب‌تری نسبت به بنیاد ارائه می‌دادند، ولی در زمینه سایر دستگاه‌ها، بنیاد شهید و امور ایثارگران بهتر از آنها عمل می‌کرد، به همین دلیل ایثارگران تمایل داشتند که خدمات از طریق بنیاد انجام شود، بنابراین لازم است دستگاه‌ها، بیمه‌ها را با همان سقف مورد نظر بنیاد برقرار کنند و توصیه دیگر هم این است که دولت برای سرانه «بیمه‌های مکمل» سقف تعیین کند.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید در پایان در زمینه حق پرستاری نیز گفت: تا سال گذشته حق پرستاری از طریق شرکت بیمه طرف قرارداد انجام می‌شده اما در حال حاضر به‌غیراز موارد پرستاری «دوران نقاهت بعد از عمل جراحی»، حق پرستاری بر عهده بنیاد است و ارتباطی با بیمه مکمل ندارد.
اجتمام* 7268*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بنيادشهيد ايثارگران خدمات درماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحیمی ظهر دوشنبه در دیدار با فرماندار ویژه شهرستان دهلران، خادمی خانواده شهدا و ایثارگران را افتخاری برای کارکنان این مجموعه ذکر کرد و گفت: تعامل سایر دستگاه‌ها موجب تسریع در امورات بنیاد شهید و امور ایثارگران خواهد شد.

وی بر ضرورت ساماندهی گلزار شهدا و اقداماتی در این زمینه اشاره و افزود: اختصاص اعتبار برای ساماندهی گلزار شهدای شهرستان و بویژه گلزارشهدای امامزاده سید اکبر (ع) از مطالبات است.

لطیف صادقی فرماندار ویژه دهلران نیز به رسالت بنیاد شهید در خادمی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران اشاره و افزود: وظیفه همه ما و دستگاه‌های اجرایی شهرستان است که خادم خانواده شهدا و ایثارگران باشیم و دیدار و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا وایثارگران کمترین کاری است که از دست ما بر می‌آید.

وی انقلاب اسلامی را حاصل خون شهدا و رشادت ایثارگران عزیز ذکر کرد و افزود: ما باید در عمل و خدمت به مردم ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

کد خبر 6098249

دیگر خبرها

  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی