Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روساي جمهوري چين و روسيه در حاشيه نشست سران گروه بيست در آرژانتين با يکديگر ديدار و بر گسترش روابط دو جانبه تاکيد کردند.
به گزارش پارس‌تودي، «شي جين پينگ» رييس جمهوري چين جمعه شب در ديدار با «ولاديمير پوتين» رييس جمهوري روسيه در آرژانتين گفت، گسترش روابط چين و روسيه براي منافع ملي دو کشور مفيد و داراي چشم انداز وسيع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«شي جين پينگ» افزود، چين و روسيه بايد همکاري ها را در ابعاد اقتصادي، تجاري، مالي، انرژي، علمي و فناوري گسترش دهند.
«ولاديمير پوتين» رييس جمهوري روسيه نيز در اين ديدار، حفظ و نزديک تر کردن مبادلات بين چين و روسيه را مهم دانست و گفت، مسکو براي تعميق همکاري عملي با پکن در ابعاد مختلف و همچنين براي حفظ صلح و ثبات جهان و ايجاد اقتصاد باز جهاني با چين به طور مشترک تلاش مي کند.
گروه 20 در سال 1999 با هدف رايزني کشورهاي توسعه يافته و اقتصادهاي نوظهور تشکيل شده است و از سال 2008 سران اين گروه، نشست سالانه برگزار مي کنند.
کشورهاي آرژانتين، استراليا، برزيل، کانادا، چين، فرانسه، آلمان، هند، اندونزي، آفريقاي جنوبي، ايتاليا، ژاپن، مکزيک، آمريکا، روسيه، عربستان، کره جنوبي، ترکيه، بريتانيا و اتحاديه اروپا اعضاي گروه 20 هستند.
سيزدهمين نشست دو روزه سران گروه 20 از روز جمعه در بوئنوس آيرس برگزار شد، محور آن مسائلي چون امور توسعه، تاسيسات زيربنايي و امنيت غذايي اعلام شده است، اما به نظر مي رسد رويدادهايي چون افزايش مناقشه تجاري ميان آمريکا و چين، اختلاف روسيه و غرب به ويژه در موضوع اوکراين، ادامه جنگ عربستان در يمن و قتل خاشقجي، اين نشست را تحت تاثير قرار دهد.
در اين راستا انتظار مي رود بيشتر گفت وگوها بر مناقشه تجاري ميان آمريکا و چين متمرکز شود.
اگرچه نشست جي 20 طي سال هاي اخير با رويکرد بلندپروازانه ي احيايِ سرمايه داري جهاني و چند جانبه گرايي برگزار مي شد، اما به نظر مي رسد سياست هاي يکجانبه گرايانه دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا و شرايط سياسي و اقتصادي کنوني جهان، همچنين وضع کشورهاي عضو اين گروه، سبب شده است تا کارايي اين نشست به عنوان نماد چندجانبه گرايي در دوره سيزدهم تا حدودي تضعيف شود و فضاي آن متاثر از شرايط کنوني قرار گيرد.
138/110
کليدواژه روسيه چين

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز دوشنبه در واکنش به استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان تأکید کرد در صورت درگیری با ناتو این تسلیحات در فهرست اهداف نظامی مسکو قرار خواهند گرفت.

وی دراین‌باره گفت: چنین اظهارات تحریک‌آمیزی از طرف لهستان جدید نیست.

به گفته وزیر خارجه لهستان مقامات لهستانی مدتهاست که جاه‌طلبی‌های خود را درباره چگونگی «چسبیدن» به سلاح‌های هسته‌ای آمریکا مستقر در اروپا پنهان نمی‌کنند و فعالانه آنها را در سیاستِ عمیقاً خصمانه خود علیه روسیه وارد می‌کنند.

ساعاتی پیش آندژی دودا، رییس جمهور لهستان می‌گوید که این کشور با هدف قرار گرفتن زیر چتر بازدارندگی تسلیحات هسته‌ای ناتو، آماده است تا از این تسلیحات در خاک خود میزبانی کند.

دودا با اشاره به آنچه تحرکات روسیه خوانده شده است، گفت: روسیه بیش از پیش در حال نظامی‌سازی منطقه کالینینگراد است و به‌تازگی هم تسلیحات هسته‌ای خود را به بلاروس منتقل کرده است. وی تاکید کرد: اگر متحدان ما به عنوان بخشی از سیاست اشتراک‌گذاری تسلیحات هسته‌ای و با هدف تقویت امنیت جبهه شرقی ناتو، تصمیم به استقرار این ابزار بازدارنده در خاک اعضا(از جمله خاک ورشو) بگیرند، ما آمادگی آن را داریم.

رییس جمهور لهستان افزود: ما عضو پیمان آتلانتیک شمالی هستیم و علاوه بر این، از این نظر تعهداتی هم داریم و به زبان ساده، یک سیاست مشترک را دنبال و پیاده می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به روابط «صمیمانه» با دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق و نامزد کنونی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، گفت که هفته گذشته با او در یک «جلسه خصوصی» شرکت کرده است.

کد خبر 6085640

دیگر خبرها

  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • تاکید بر نقش مجالس ایران و پاکستان در تسریع ارتقای روابط فیمابین
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان چه گذشت؟
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو
  • سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان سبب ارتقای روابط دو طرف در حوزه انرژی می‌شود
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد