Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حرکت نشریات دانشجویی یک حرکت اصیل در کار فرهنگی است و بسیار باید جدی گرفته شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین جشنواره نشریات و رسانه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد ویژه ارزش‌های انقلابی و اسلامی، کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران، اقتصاد مقاومتی، نقش و اهمیت شهدای مدافع حرم در حفظ امنیت و استقلال کشور، سبک زندگی اسلامی- ایرانی، تبیین کار تمیز فرهنگی و آتش به اختیار در عرصه فرهنگ، ابعاد نفوذ و تهاجم فرهنگی دشمن، لزوم خودکفایی علمی در عرصه فناوری و توانمندی نظامی و علوم انسانی در شاخه‌های صنفی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، دینی و قرآنی، ادبی، طنز و کاری کاتور، علوم انسانی، علوم پایه، تربیت بدنی و ورزش، پزشکی و دامپزشکی، فنی و مهندسی، هنری و الکترونیک (مجازی) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر کرد، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در مراسم اختتامیه سومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی محمد مهدی طهرانچی، رئیس این دانشگاه از طریق ویدئو کنفرانس با شرکت کنندگان در این آیین گفتگو کرد.

طهرانچی ضمن تبریک اعیاد میلاد و تبریک به دانشجویان برگزیده گفت: تربیت نیروی انسانی، تولید دانش و حل مسأله سه رکن اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است که در کنار این سه رکن رکن چهارمی هم به نام تعالی فردی و اجتماعی وجود دارد.

وی اظهار داشت: نماد تعالی فردی و اجتماعی در نشریات دانشجویی تبلور خاصی دارد و جایی که دانشجو دست به قلم می‌شود از یک طرف مهارت و دانش اجتماعی خود را به منصه ظهور می‌نشاند و از یک طرف برای محیط دانشگاه اثر سازنده‌ای دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: حرکت نشریات دانشجویی یک حرکت اصیل در کار فرهنگی است و بسیار باید جدی گرفته شود. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه اجتماعی با رسالت‌های فراوان اجتماعی لازم دارد در عرصه تولید اندیشه و مباحثی که در متن و حاشیه نشریات دانشجویی مطرح می‌شود بتواند اثرات اجتماعی خاصی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: نشریاتی که در زمینه‌های مختلف نظرات دانشجویان را گردآوری می‌کنند باید در فضای دانشگاه بتوانند سازندگی و اثرات خاصی داشته باشند. نشریات می‌توانند به عنوان معلمان و استادان دانش اجتماعی در دانشگاه فعال شوند و از این منظر بسیار حائز اهمیت است.

طهرانچی در این ویدئو کنفرانس خطاب به شرکت کنندگان در جشنواره نشریات دانشجویی گفت: اگر در کشور ما رسانه‌های مکتوب چندان رونقی ندارد نسبت به برخی از کشور‌ها ضعف در حوزه آموزش و حوزه عمل است. اگر ما در دانشگاه به نشریات دانشگاهی خوب بپردازیم تضمین می‌کنم که در سال‌های بعد در کشور نشریات مکتوب قوی تری داشته باشیم و هرگاه در دانشگاه نسبت به این مهم اهمیت لازم را ندهیم در سال‌های بعد موجب خسارت می‌شویم.

وی بیان داشت: تا دیروز در نشریه رکن اصلی خبر بود، اما امروز رکن اصلی تحلیل است، خبر را فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به راحتی فراهم آورده است و آن چیزی که در نشریات مکتوب جایش بسیار خالی است و می‌توان در جشنواره‌ها به آن بیشتر پرداخت قدرت تحلیل، اثرگذاری و جریان آفرینی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان به دانشجویان توصیه کرد: باید در کنار قدرت تحلیل به اخلاق حرفه‌ای نشریات هم توجه خاصی داشته باشند.

براساس این گزارش، در این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی از میان ۲ هزار و ۱۰۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۱۵ اثر برگزیده و از برگزیدگان با اهدای تندیس، لوح تقدیر و جوایز نقدی، تقدیر و تشکر به عمل آمد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد