Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی و دستاوردهای آن گفت: با راه اندازی سامانه پایش در دانشگاه آزاد اسلامی تسهیلات خوبی در زمینه امور تحقیقاتی و جهت دهی امر پژوهش در کشور به وجود می‌آید و دانشگاه آزاد با تکیه بر این منبع اطلاعاتی غنی در امور پژوهشی و مراکز تحقیقاتی پیشگام در انسجام بخشی و رشد پژوهش در کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح پایش دانشگاه آزاد در انسجام پایان نامه‌ها و در راستای حل مسائل جامعه قرار گرفته و مشکلات پیش رو را رفع خواهد کرد. با توجه به این طرح دیگر هیچ استادی نمی‌تواند خارج از سامانه پایان‌‌نامه خود را به فروش برساند در این طرح تمام پایان‌نامه‌‌ها بررسی می‌‌شوند.

وی افزود: درحال حاضر، دانشگاه آزاد جلوتر از دانشگا‌‌ه‌‌‌‌‌های دولتی در طرح پایش ورود کرده که منجر به یک جهش و پیشرفت چشمگیر میان این دانشگاه و دیگر دانشگاه‌‌های کشور خواهد شد و از طرفی باعث می‌‌‌شود دانشگاه ماموریت خود را به خوبی انجام دهد و جوانان نا‍‌امید از فعالیت و پژوهش با بهره‌‌‌‌مندی از این شبکه منسجم و گسترده تحقیقاتی بتوانند با امید و انسجام بیشتری قدم در این راه بگذارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در ادامه درباره قطب‌‌بندی واحدهای دانشگاهی یادآور شد: هنوز واحد کرج تبدیل به قطب نشده اما تلاش ما بر این است که با توجه به توانمندی استان البرز و تحقیقات میدانی گسترده همچنین بررسی طرح‌های مختلف اقتصادی و دانش بنیان بدانیم در کدام مورد می‌توانیم تبدیل به قطب شویم تا سرمایه گذاری بیشتری داشته باشیم. استان البرز یک استان صنعتی است و با توجه به ظرفیت‌‌‌‌‌‌‌هایی که وجود دارد در حال بررسی موارد مختلفی هستیم تا ببینیم در کدام بخش از صنعت می‌‌توانیم فعالیت داشته و خدمات خود را ارائه دهیم.

برهانی فر درباره فواید طرح آمایش تاکید کرد: اجرای طرح آمایش منجر به شناسایی و توانمندی منطقه‌‌‌ای هریک از واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزش عالی می‌شود که با توجه به ظرفیت‌‌ها، علاقه‌مندی و امکانات در مسیر تولید علم و حل مسائل کشور قرار می‌‌‌گیرد. در حال حاضر، چون آمایش صورت نگرفته در بسیاری از موارد نتیجه‌ای که خواستیم را کسب نکردیم و اگر این طرح عملی شود منجر به حل مشکلات جامعه، پیشرفت علم و تکنیک شده و ایران به دستاوردهای پژوهشی چشمگیری در عرصه بین المللی دست می‌‌یابد.

گفتنی است، روز دوشنبه ششم آذر ماه 97 طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مدیران، روسای استان‌ها، اساتید و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد. در طرح پایش ۵۰ چالش جزیی کشور، ۹۴۴ برنامه پژوهشی، ۸ برنامه علمی که در آینده به ۴۰ برنامه ارتقا خواهد یافت، ۱۱۲ استاد از سراسر کشور در این طرح مشارکت داشته و ۵۳۶۹ موضوع رساله تدوین و برنامه‌ریزی شده است. همچنین قرار است در تمام واحد های بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی هم این طرح اجرا شود.

این طرح به همت دکتر طهرانچی از دانشگاه شهید بهشتی آغاز شده، در مرکز تحقیقات استرتژیک از سوی دکتر ولایتی به بحث گذاشته شده و چندین هزار ساعت بر روی آن کار شده است. در این طرح چهل موضوع اصلی کشور تعیین و در قالب ۹ موضوع علمی، پنج هزار و سیصد الی پنج هزار و چهارصد برنامه پژوهشی ارائه شده که در قالب کتابچه‌ها و بر اساس نظام موضوعاتی همچون اعتیاد، محیط زیست، ایدز و غیره بررسی می‌شود. این موضوعات بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام اسناد عالی وزات علوم و در راستای هدفمند کردن پژوهش در نظام آموزش عالی کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز محمدحسن برهانی‌فر طرح پایش پایان نامه فروشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز طرح پایش پایان نامه فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی