Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی زیست بوم مجازی درسا، مقاومت کودکان در برابر جمله «بسه...موبایل رو بذار کنار» مقاومتی سرسختانه است. مقاومتی که گاه والدین را به تنها گذاشتن کودک و رها کردن او در این فضای بی‌انتهای مجازی مجاب می‌کند. اما آیا چنین راهکاری صحیح است؟

یک مجموعه تولید محتوای فضای مجازی مختص به کودک و نوجوان، با معرفی برنامک مدیریت دنیای مجازی این گروه سنی، دغدغه والدین مبنی بر سالم و امن بودن این فضا را مرتفع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامک دنیای درسا، به عنوان نخستین برنامک داخلی مدیریت استفاده کودکان از فضای مجازی معرفی شده است. این برنامک که با تاکید بر استفاده محدود، مدیریت شده و هدفمند کودکان از فضای مجازی و تحت نظارت مستقیم والدین به مخاطبان معرفی شده است، توانسته مخاطبان چند میلیونی را با خود همراه کند.

مزایای برنامک «دنیای درسا» چیست؟

همچنین این برنامک، مدیریت دسترسی کودک به سایر برنامک‌های موجود در تلفن همراه، میزان دسترسی آنها و امکاناتی مانند اجازه دسترسی یا عدم دسترسی به اینترنت را در اختیار والدین قرار می دهد.

والدین با نصب برنامک دنیای درسا می‌توانند دسترسی کودک به مخاطبان تلفن همراه جهت برقراری تماس و ارسال پیامک را محدود کرده و تلفن همراه خود را به راحتی در اختیار کودکان قرار دهند.

از جمله مزیت‌هایی که این برنامک را در میان والدین محبوب کرده است، می‌توان به اجازه دسترسی به نوار وضعیت، دکمه‌های روشن و خاموش، تنظیم صدا و موارد دیگری که می‌تواند هرگونه دسترسی در تلفن همراه ایجاد کند، اشاره کرد.

تمامی این موارد تنها با صلاحدید والدین و از طریق تایید آنها از نسخه مخصوص به آن اعمال می‌شود و کودک به عنوان کاربر تلفن همراه با محیطی مدیریت شده مواجه شده و تنها با صلاحدید والدین، اجازه خروج از این وضعیت مدیریت شده را داراست.

دو برنامک در یک تلفن همراه!

برنامک «دنیای درسا» شامل دو اپلیکیشن مجزا برای کودک و والدین است که هر دوی این اپلیکیشن‌ها روی یک گوشی نصب می‌شوند.

والدین با نصب این برنامک، زمانی که می‌خواهند گوشی یا تبلت را در اختیار فرزند خود قرار دهند، نسخه کودک را اجرا می‌کنند و کودک از آن پس یک گوشی مدیریت شده با کمترین خطر را در اختیار دارد.

چگونه «دنیای درسا» را نصب کنیم؟

والدینی که دغدغه استفاده بی‌رویه فرزندشان از گوشی‌همراه را دارند و یا نگران دسترسی فرزندشان به محتوای نامناسب هستند می‌توانند برنامک «دنیای درسا» را از سایت خانواده درساwww.dorsafamily.ir   و یا با ارسال کد 84 به سرشماره 3003 و همچنین از طریق لینک مستقیم http://www.2rsa.ir/donyayedorsa.html دانلود کنند و از این پس با خیال راحت گوشی یا تبلت را در اختیار فرزندانشان قرار دهند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها