Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@02:25:52 GMT

واجب‌تر از یادگیری لگاریتم و هندسه هم داریم

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۶۴۵۹

واجب‌تر از یادگیری لگاریتم و هندسه هم داریم

وزیر‌آموزش و پرورش گفت: واجب‌تر از لگاریتم و هندسه مسائل دیگری است که نیاز نوجوانان و جوانان بوده و باید به آنها پاسخ دهیم. ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم , سید محمد بطحایی در نشست گفت‌وگوی بین‌نسلی با دانش آموزان، اظهار کرد: نکاتی که بچه‌ها در این جلسه بیان کردند، از قبل هماهنگ نشده بود و آنقدر هوشمندانه بود که نشان می‌داد با دانش و بینش عمیقی به مسائل توجه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهمیت و ضرورت گفت‌و‌گوی بین‌نسلی همانند آب حیاتی برای جامعه است و در هیچ دوره‌ای نیازمند چنین گفت‌وگویی نبودیم، تفاوتی که بین نسل‌ها وجود دارد هرچقدر به جلو می‌رویم بیشتر می‌شود. صحبت از گفت‌وگوی بین نسلی به معنای الگوپذیری محض نیست و تاکید نداریم که نوع پوشش، نگاه یا روش شما مانند پدرانتان باشد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: کشور ما داری تمدن غنی است و این تمدن از طریق گفت‌و‌گوی بین نسلی می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد.

بطحایی ادامه داد: موانعی وجود دارد که باعث می‌شود گفت‌وگو شکل نگیرد که می‌توان به بالا رفتن سن ازدواج و فاصله سنی پدر و مادر و فرزندان اشاره کرد که  باعث می‌شود آنها کمتر حوصله گفت‌وگو با فرزندانشان راداشته باشند، همچنین کاهش تعداد فرزندان و مشکلات اقتصادی نیز از سایر موانع شکل گیری گفتگو است که دانش آموزان نیز به آن اشاره کردند.

وی عنوان کرد: مردم امروز تلاش می‌کنند با آسایش بیشتر به آرامش بیشتر برسند و پدر خانواده تمام تلاش خود را در عرصه اقتصادی معطوف می‌کند و از صبح تا پاسی از شب خارج از خانه در تلاش است و هنگامی که به خانه می‌رسد، خسته است.

مشوق‌های زیادی برای هدایت دانش‌آموزان به هنرستان‌ها داریمپاسخ به منتقدانی که حیات طیبه سند تحول را دست نیافتنی می دانندپرونده سمپاد همچنان روی میز؛ پیشنهاد غربالگری مجدد

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: صدای نوجوانان و جوانان باید شنیده شود اما هم اکنون این صدا شنیده نمی‌شود  ودرک ما از فرزندان درست نیست، البته در برخی از موارد درک فرزندان از والدین صحیح نیست و یکی از روش‌های درک متقابل گفت‌وگو کردن است.

بطحایی گفت: ما به عنوان سیاست‌گذاران آموزشی ملاک‌های گذشته را سیاست آموزشی قرار می‌دهیم، اگر آموزش و پرورش در یک سال گذشته تلاش می‌کند که دانش‌آموز فقط فرمول‌ها را حفظ نکند به خاطر همین مسائل است، هم اکنون اهداف را از حافظه محوری پر کرده‌ایم و دیگر فرصتی برای گفت‌وگو باقی نمانده است و پیگیری کردن این مسائل برای توجه به سایر نیازهای فردی و اجتماع بچه‌ها علاوه فیزیک، شیمی و زیست است.

وی افزود: یادگیری فرمول شیمی خیلی خوب است اما بسیار خوب‌تر از آن مسائلی است که بچه‌ها با آن مواجهند. واجب‌تر از لگاریتم و هندسه مسائل دیگر است که نیاز نوجوانان و جوانان است و باید به آنها پاسخ دهیم.همچنین رئیس جمهور مهر امسال خطاب به دانش‌آموزان مطرح کرد که کتاب‌های درسی را نقد و آن را به مولفان منتقل کنید.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به شبکه تعاملی سینا، تصریح کرد: در این شبکه والدین، دانش آموزان و معلمان عضو هستند و باید برنامه‌ای راه اندازی شود که از طریق آن خانواده‌ها حرف‌های فرزندان خود را بشنوند در این زمینه طراحی نیز شده است.

بطحایی در پایان عنوان کرد: دیروز در مسیری بودم که در مقابل ما وانتی در حال حرکت بود و پوست پرتقال را از پنجره ماشین به بیرون پرتاب می‌کرد و اتفاقا کودک 10 ساله‌ای هم همراهش بود و این کودک دقیقا از او الگوبرداری می‌کند حالا هرچقدر ما در کتابهای درسی به حفظ محیط زیست اشاره کنیم در این شرایط فایده‌ای ندارد.

انتهای پیام/

R1014132/P1014143/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی دانش آموزان مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش سید محمد بطحایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۶۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، ظهر سه شنبه در جلسه تشریح پروژه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)، نقش معلم را در شکل‌گیری هویت دانش‌آموزان نقشی بی‌بدیل دانست و گفت: تکلیفی که در راستای آموزش و تربیت دانش آموزانی که سکان مدیریتی کشور را در مشاغل و مسندهای مختلف به عهده خواهند گرفت برای همه واضح است.

وی، رسالت و مسئولیت مدیران و معلمان دستگاه تعلیم و تربیت را سنگین و مهم دانست و افزود: دانش‌آموزان سرمایه بزرگ اجتماعی هستند که متأسفانه مدتی دشمن نفوذ کرده و به دنبال آسیب رساندن به دانش‌آموزان ما است و قطعاً تدبیر، مدیریت و چاره اندیشی مسئولان در خنثی سازی و شکست این برنامه‌ها بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

بخشی، پروژه نماد را تکمیل کننده قانون حمایت از اطفال و نوجوانان برشمرد و تصریح کرد: کودکان و نوجوانانی که در معرض بزه دیدگی یا ورود آسیب به سلامت جسمی و روحی هستند در طرح نماد مورد پایش و غربالگری قرار خواهند گرفت و پیگیری و تعقیب ترک فعل‌های دستگاه‌ها نسبت به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و اجرای طرح نماد در دستور کار دادستانی است و اگر تخلفی از اجرای این قانون و یا ترک فعلی گزارش شود، اقدامات قانونی را انجام خواهیم داد.

کد خبر 6099504

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم