Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:44:19 GMT

کاهش هیجانات بازار

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۸۰۲۷

کاهش هیجانات بازار

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به کاهش هیجاناتی که چندی پیش منجر به افزایش تقاضای بی رویه شده بود، گفت: در حال حاضر تقاضاها منطقی شده و با روند کاهشی دلار سیر نزولی قیمت‌ها را در ادامه خواهیم داشت.

علیرضا شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: اندکی در برخی از اقلام مصرفی به علت شرایط فصلی با کاهش تولید و نیز گرانی مواجه هستیم که این را به صورت موردی مثلا در گوجه فرنگی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف گوشت مرغ در همدان به صورت روزانه حدود 80 تن است و ماهی نیز به صورت روزانه دو تن مصرف می‌شود، اظهار کرد: قیمت ماهی در حاشیه بازار تعیین می‌شود و جزء سبد خرید اصلی خانوار محسوب نمی‌شود.

شجاعی در ادامه با اشاره به اینکه قیمت گوشت مرغ گرم 10 هزار و 800 تومان است، افزود: قیمت گوشت مرغ با توجه به تقاضای بالا و اینکه در سبد کالای اساسی است، از استان‌های همجوار کمتر است. 

وی بیان کرد: خروج بی‌رویه دام از استان و حتی قاچاق آن به کشور عراق منجر به افزایش قیمت گوشت قرمز شده است که با تصمیمی که در ستاد تنظیم بازار گرفته شد خروج بی‌رویه دام ممنوع و از روز دوشنبه اجرایی شده است بنابراین خروج دام باید با مجوز دامپزشکی انجام شود. 

وی قیمت هر کیلوگرم گوشت سردست و ران گوسفندی را 75 هزار تومان اعلام کرد و گفت: گوشت منجمد دولتی منظم و در هفته در چند مرحله توزیع می‌شود که با اعمال ممنوعیت و عرضه دام امیدواریم شاهد کاهش قیمت باشیم همچنین گوشت گرم وارداتی دولتی نیز در روزهای آینده توزیع خواهد شد.

شجاعی در رابطه با قیمت‌گذاری لبنیات به ویژه شیر خام، خاطرنشان کرد: بخش تولید، قیمت مصوب را به علت افزایش هزینه‌ها کم می‌داند و به آن تن نمی‌دهد و از طرفی صنایع لبنی بیرون از استان شیر دامداران را با قیمت بالاتری خریداری می‌کنند که استاندار دستور داده تا مانع این کار شویم و صنایع داخل استان، شیر دامداران را جذب کند.

وی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه قیمت شیر هنوز مصوبه‌ای ندارد و در ستاد تنظیم بازار کشور درحال پیگیری است، گفت: قیمت شیر یک قیمت تقریباً عرفی دارد که بخش تولید خواهان آن است و قیمت خرید شیر از دامدار را 2000 تا 2100 تومان برخود واقعی می‌داند.

وی با بیان گزارش هشت ماهه از تخلفات صورت گرفته عنوان کرد: مجموع 74 هزار و 476 بازرسی صورت گرفته منجر به تشکیل 5529 پرونده شده و گزارش تخلف 877 مورد به صورت حضوری  و هزار و 68 مورد از طریق سامانه  124 به صورت تلفنی ثبت شده است.

شجاعی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین تخلفات صورت گرفته گران‌فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، نداشتن پروانه کسب، کم‌فروشی و تقلب و عدم اعلام موجودی کالا است.

 معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در رابطه با تخلفات نانوایی‌ها، گفت: گران‌فروشی در بخش نانوایی‌های دولتی و حتی آزاد نیز نداریم و فقط به صورت موردی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی

پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند, به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, طلا فروشان از دیرباز جزو قشر مرفه جامعه بوده و از ثروتمندان هر شهری و دیاری محسوب می‌شوند. اما خبر مربوط به پرداخت مالیات و مخالفت و اعتراض زرگران در خصوص  ارزان شدن قیمت طلا و تلاش دولت برای شفاف سازی و مبارزه با قاچاق قابل درک نیست.

محمد حسن زاده استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل اظهار داشت: بدیهی است که حفظ وضعیت موجود برای آنها عالی است. برای ادامه این وضعیت لازم باشد، اعتصاب می‌کنند، طلا نمی‌خرند و طلا نمی‌فرشند. البته چرا اگر قیمت طلا پایین آمده باشد، طلا می‌خرند اما تمایلی به فروش ندارند. مثل همین روزها که طلا کمی (بله فقط کمی) ارزان شده و تمایلی به فروش ندارند اما علی‌رغم اعتصابشان خرید دارند. اگر اعتصابشان در اوج قمیت طلا بود شاید می‌شد جور دیگری تفسیر کرد، اما حالا که کمی طلا ارزان شده، اعتصاب معنای متفاوتی می‌دهد.

طلافروشان  تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند

وی افزود: برخی از واحدهای صنفی علت اعتصاب را «ابهامات سامانه جامع تجارت» اعلام می‌کنند. ابهام اصلی این است که آنها تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند، چون ممکن است قانون مالیات بر عایدی سرمایه دامن آنها را هم بگیرد و دیگر نتوانند مالیاتی در حد کارمندان با حقوق پایین پرداخت کنند و یا معاف از مالیات شوند. ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت قدم آغازین اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه است که طبیعتا دارندگان سرمایه تمایلی به ثبت اطلاعات در این سامانه ندارند.

صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است

یکی از فعالان بازار می‌گوید:«با شرایط جدید خیلی از افراد نخواهند توانست حتی 2 گرم طلا خریداری کنند.» نمی‌دانم باور کنم که آنها نگران خرید 2 گرم طلا توسط مردم هستند یا نگران پراداخت مالیات.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است. ارائه صورتحساب الکترونیکی موجب شفافیت در فروش کالا شده و درآمد و هزینه آنها را به طور دقیق نشان خواهد داد. بدیهی به نظر می‌رسد که هرگونه شفافیت در دخل و خرج این صنف، آنها از گروه پرداخت‌کنندگان ماهانه 800 هزار تومان مالیات خارج خواهد کرد. پس تا جایی که ممکن است باید از اجرای آن سرباز زد. لازم باشد فعلا اجرای آن را به دلیل عدم آشنایی با سامانه به تأخیر انداخت تا ببینیم بعدها چه می‌شود (کاری که قبلا انجام شده و فرصت سه ماهه به پایان رسیده است.)

مقاومت طلا فروشان در برابر کاهش قیمت‌

محمد حسن زاده  بیان کرد: در فروردین ماه امسال به دلایل سیاسی و همچنین تحولات منطقه‌ای قیمت دلار و قیمت طلا روند صعودی به خود گرفت و در اواخر این ماه به اوج خود رسید. پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند. به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند و در واقع قیمت‌ مرجع را همان قیمت‌های اوج فروردین ماه در نظر می‌گیرند. این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود.

مالیات طلافروشان به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان در سال است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مالیات طلافروشان در یک سال گذشته آنچه که ابراز کردند، به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان بوده است. یعنی ماهانه فقط 800 هزار تومان! اشتباه تایپی نیست، واقعا به طور متوسط هر واحد صنفی ماهانه فقط 800 هزار تومان مالیات پرداخت کرده است. با حقوق کارمندی و مالیات کارمندی مقایسه کنید. نگاهی به فیش حقوقی خود بیاندازد و ببینید چقدر از یک طلا فروش ثروتمندتر هستید! البته فقط در پرداخت مالیات.

به گزارش خبرگزاری تسنیم عدالت مالیاتی یکی از اصول اساسی چارچوب مالیات‌ستانی در تمامی کشورهای جهان محسوب می‌شود و لازم است دولت و سازمان امور مالیاتی کشور اجرای این اصل در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • قیمت فیدلیتی در بازار امروز ۱۹ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه؛ نیم و ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • افت ۵۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در بازار
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • نزول قیمت سکه و طلا در بازار تهران
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳