Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@03:27:31 GMT

25پژوهش از دستگاه های اجرایی خوزستان انتخاب شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۹۱۸۷

25پژوهش از دستگاه های اجرایی خوزستان انتخاب شدند

به گزارش ایرنا قاسم صنگوری سواری روز شنبه در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته پژوهش و فناوری در سرسرای دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: این تعداد پروژه توسط 17 دستگاه انجام گرفته که اعتبار آنها نیز از محل یک درصد اعتبارات استانی همان دستگاه ها تامین می شود.
وی گفت: در مجموع 79 پروژه پژوهشی از دستگاه های اجرایی که اعتبارات آنها استانی است ارایه شد که از این تعداد 25 پژوهش که مورد نیاز خوزستان است برای تامین اعتبار پذیرفته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صنگوری سواری ادامه داد: مراحل قانونی اجرای پروژه های پژوهشی 15 دستگاه انجام گرفته است.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان بیان کرد: در گذشته توسعه پژوهش های کاربردی خارج از استان تامین اعتبار و مدیریت می شد که با رایزنی انجام گرفته مدیریت اعتبار یک درصدی دستگاه های اجرایی که باید برای کارهای پژوهشی اختصاص یابد استانی شده است.
وی با اشاره به اینکه از یکصد دستگاه اجرایی در خوزستان 25 دستگاه اعتبار استانی دریافت می کنند گفت: یک درصد از اعتبارات آنها برای پژوهش های درون استانی استفاده می شود و دستگاه های اجرایی که از اعتبارات ملی دریافت می کنند پروژه های پژوهشی آنهادر سطح ملی مدیریت می شود.
صنگوری سواری ادامه داد: کمترین میزان اعتباری که برای این 25 پروژه دستگاه اجرایی در نظر گرفته شده 70 میلیون ریال و بیشترین میزان اعتبار 2 میلیارد ریال است.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: دبیری اجرایی نمایشگاه هفته پژوهش امسال خوزستان بر عهده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان است و این نمایشگاه علاوه بر اهواز در بهبهان، دزفول و خرمشهر نیز برگزار می شود.
وی بیان کرد: امسال در نمایشگاه پژوهش خوزستان برای پژوهشگران برتر بسته های فرهنگی و ورزشی آماده شده و خدمات بیمه ای نیز شامل این افراد خواهد شد.

** جای خالی ترویج فرهنگ پژوهش در مدارس
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست بیان کرد: بار انجام پژوهش ها بیشتر بر عهده دانشگاه است این در حالی است که می توان با آموزش و ترویج فرهنگ پژوهش در بین دانش آموزان، پژوهشگران زیادی را تحویل جامعه داد.
علی حقیقی گفت: می توان در مدت 12 سال تحصیل دانش آموزان این فرهنگ را به آنها آموخت و روحیه پژوهش را در مدارس پرورش داد.
وی با اشاره به شعار امسال هفته پژوهش 'پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی' است افزود: هفته پژوهش از 24 تا 28 آذر است و نمایشگاه پژوهش نیز از دهم تا 13 آذر در اهواز و سه شهرستان دیگر استان برپا می شود.
حقیقی ادامه داد: باید بررسی شود که پژوهش چقدر به سمت کاربردی شدن در حال حرکت است و چقدر به تولید ملی کمک می کند.
وی افزود: در خوزستان درگیر مسایل و مشکلات زیادی از جمله گرد و غبار و مشکل آب هستیم و شایسته نیست در استانی که بیشترین میزان رودخانه و آب کشور را دارد با مشکلات مربوط به آب روبه رو باشد.
حقیقی گفت: پژوهش هایی که در خوزستان انجام می شود باید در مسیر حل مشکلات و مسایل این استان باشد.
رییس پارک علم و فناوری خوزستان نیز بیان کرد: از سال 92 در نمایشگاه پژوهش ، فن بازار هم برگزار می شود و امسال در بخش فن بازار 30 شرکت و فناور حضور دارند.
بابک مختاری بیان کرد: در نمایشگاه پژوهش امسال در اهواز 20 دستگاه اجرایی خوزستان نیز حضور دارند و تلاش می شود که در این نمایشگاه از حضور کودکان برای تشویق به کارهای پژوهشی بیشتر استفاده شود.
7158/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف تولید ملی دستگاه های اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی فناوری گرد و غبار منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد

به گزارش قدس خراسان، چهارمین جلسه ملاقات مردمی فرماندار مشهد در حالی طبق روال دوشنبه هر هفته با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی صبح امروز برگزار شد که مراجعه کنندگان چاره حل مشکل خود را در دیدار چهره به چهره با محسن داوری، فرماندار مشهد می دانستند.

در بین جمعیتی که برخی در جلو درب اتاق جلسات تجمع کرده بودند و برخی دیگر کمی دور تر ایستاده نظاره گر شرایط و شنیدن نامشان بودند زن جوانی مشکلش را اینگونه بازگو می کند: دنبال کارم، سال قبل در نهصت ملی مسکن بینالود ثبت نام کردم، چون سرپرست خانوارم با درخواستم موافقت شد اما از آنجایی که در مشهد کار می کنم و باید با توجه شرایط زندگی ام در بینالود مشغول به کار شوم دنبال کار در بینالودم، امروز اینجا امده ام تا شاید بتوانم از طریق فرمانداری آنجا سر کار بروم.

خانم جوان دیگری که با دو فزرند قد و نیم قد خود از دیگر مراجعه کنندگان بود درباره علت مراجعه خود عنوان کرد: دو سال قبل در طرح جوانی جمعیت ثبت نام کردم و چهار فرزند دارم شرایط زندگی برای ما با توجه به اجاره های بالا سخت شده  ودنبال این هستم که بتوانم مشکل خود را حل کنم و ببینم می شود برای زمینی که قول آن را داده بودند کاری کرد یا نه؟

با چرخی در بین جمعیت و گفتگو با آن ها به راحتی می توان به این نتیجه رسید که برخی از درخواست های مردمی با وجود اطلاع از قوانین و یا کمی تحقیق ساده قابل حل است. 

مثلا کسانی که برای طرح جوانی جمعیت در مشهد اقدام می کنند اطلاع ندارند که فقط در بینالود برای این خانواده ها زمین  واگذار می شود و امکان واگذاری در محل های دیگر مانند گلبهار یا مشهد وجود ندارد و همین اطلاع نداشتن از این موضوع ساده اما مهم باعث شده مثلا نصف روز در صفی منتظر بمانند که نتیجه آن براساس قوانین و مصوبات بالادستی مشخص است. 

یا کسانی برای وام کم بهره اشتغال  مراجعه می کنند که می دانند در دهک های بالا درامدی قرار دارند و به این دسته از افراد وامی تعلق نمی گیرد و باید برای حل موضوع خود درایت بیشتری به خرج دهند.  

در لابه لای همین آمد و شدها موضوع درخواست هایی که در ادارات و یا دستگاه های اجرایی دیگر به نتیجه نرسیده بود وافراد ملاقات با فرماندار را چاره موضوع خود می دانستند جای تامل بیشتری داشت، برخی با ارجاع به نماینده دستگاه اجرایی حاضر توسط محسن داوری فرماندار مشهد در محل پیش می رفت و برخی هم با یک تلفن به سمت حل و فصل شدن حرکت می کرد و برخی هم که براساس قانون پاسخی نداشت با اخم و ناراحتی مراجعه کننده ختم می شد و این سوال به را به ذهن می آورد اگر این موضوع براساس قوانین و مقرارت در یک دستگاه اجرایی قابل حل است چرا نتیجه آن باید حل موضوع در یک ملاقات مردمی با حضور فرماندار باشد.

خلاصه اینکه طبق اعلام فرمانداری مشهد نتیجه این جلسه بررسی ۱۸۴ درخواست ملاقات حضوری با فرماندار مشهد بود که ۵ موضوع وام و تسهیلات با ۴۵ درخواست، اشتغال و کاریابی با ۱۸ درخواست، امور حمایتی با ۱۵ درخواست، صدور شناسنامه برای فرزندان اتباع دارای مادر ایرانی با ۱۳ درخواست و مشکلات ساخت و ساز و طرح هادی در روستاها با ۸ درخواست از موضوعات پرتکرار بودند که بنا به نظر فرماندار مشهد دستورات لازم را دریافت کردند.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • انتخاب رییس هیات قایقرانی خوزستان
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان