Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجمین مجمع شهرداران آسیایی با حضور فاطمه شاهین- شهردار غازی آنتپ ترکیه، سکینه اشرفی - معاون شهردارتهران و نماینده وی در این اجلاس به همراه جمعی از شهرداران شهرهای آسیایی افتتاح شد. ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم    در ابتدای این مراسم، گشتاسب مظفری دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ضمن تقدیر از شهردار غازی آنتپ ترکیه و مهمان نوازی مردم این شهر گفت: این مجمع تلاش کرد تا محملی را برای انتقال تجربیات شهرهای آسیایی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع هدف از تاسیس این مجمع ایجاد شبکه ارتباطی میان شهرهای آسیایی بود و در عمل نیز این شهرها برای حل مشکلات با هم حرکت کردند.

وی ادامه داد: مجمع شهرداران آسیایی در آینده نیز  به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و کاربردی تر نیز خواهد شد.

مظفری با تاکید بر اینکه شهرهای آسیایی می‌توانند تاب آور، زیست پذیر و هوشمند باشند، تصریح کرد: در این چارچوب باید روابط خود را با نهادها و سازمان ها در بعد منطقه ای و‌ جهانی گسترش دهیم.

در ادامه این برنامه، فنگ یویینگ معاون شهردار هایکو‌ که ریاست چهارمین دوره از مجمع را بر عهده داشت، به نمایندگی از شهردار با اشاره به ویژگی‌های بارز این شهر گفت: هایکو از نظر سازمان‌های جهانی اولین شهر سالم چین و دومین شهر آبی دنیا است. این شهر با 139 شهر در دنیا امکان ارتباط دارد و سال گذشته 22 میلیون نفر با سیستم حمل و نقل آن جا به جا شدند.

وی گفت: شهردار هایکو در دوره‌ای که ریاست مجمع شهرداران آسیایی را بر عهده داشت تلاش کرد تا نقش مهمی را در توسعه و پیشرفت ارتباط میان این شهرها ایفا کند.

به گزارش شهرنوشت، در این برنامه همچنین سیامک مقدم نماینده اسکان بشر سازمان ملل متحد که به نمایندگی از رئیس این سازمان در افتتاحیه حضور داشت، به تجربه شهردار بودن رئیس این سازمان اشاره و به از نقل وی عنوان کرد: هنگامی که شهردار بودم تمامی مشکلاتی که یک شهر می‌تواند داشته باشد را تجربه کردم و بر این اساس به اشتراک تجربه در این حوزه ایمان دارم.

وی با بیان اینکه مجمع شهرداران آسیایی فرصتی استثنایی است، تصریح کرد: شعار این دوره از مجمع ایجاد شهرهای هوشمند، تاب آور و زیست پذیر در آسیا است.

مقدم ادامه داد: برای ایجاد این وضعیت، شهرها باید مقابله با تغییر اقلیم، ساخت و سازهای غیرمجاز و بحران های انسانی را در اولویت قرار دهند. واقعیت این است که پیشرفت ها را باید تداوم پذیر کنیم و نباید این موضوعات در حد یک حرف باقی بماند.

وی با تاکید بر اینکه ضروری است تا شهرهای تداوم پذیر را به نسل‌های آینده منتقل کنیم، گفت: برای اینکه بتوانیم مدیریت محلی را تقویت کنیم، باید رابطه شهرها به عنوان دولت های محلی را در سطح منطقه گسترش دهیم و این مجمع کمک می‌کند تا شهرهای سالم تری داشته باشیم.

فاطمه شاهین، شهردار غازی آنتپ به عنوان اخرین سخنران این جلسه، عنوان کرد: امروز در یکی از مهم ترین مراکز راه ابریشم گرد هم آمده ایم و امیدوارم با همگرایی بتوانیم میراث آن را به نسل های آینده منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه قرن 21 قرن آسیا خواهد بود، تصریح کرد: تا زمانی که در آسیا با هم متحد باشیم، دنیایی را خواهیم ساخت که شاهد فقر در آن نباشیم.

شاهین با تاکید بر اینکه نباید انتظار داشته باشیم دولت های مرکزی مشکلات ما را حل کنند، گفت: در عصر علم و فناوری هستیم و ملتی که این ها را در اختیار داشته باشد تمدن ساز خواهد بود.

وی تاکید کرد: باید با تکیه بر افکار و اندیشه‌های متفکران بزرگی مانند مولانا و از طریق انسجام و همگرایی بار دیگر شهرهای آسیایی را از نو بسازیم. اسیا یک ارزش است که هر روز به اوج می‌رسد، در مقابل اروپایی که هر روز پیرتر می‌شود.

شاهین با تاکید بر ضرورت احیای راه ابریشم و ارتباط مستحکم شهرهای مربوط به آن گفت: نیاز به ساختن جهان زیباتر داریم و در این راستا شهرداران از ابتدا باید رعایت اصول دموکراسی را سرلوحه خود قرار دهند.

آغاز تغییرات حناچی در شهرداری تهرانجزئیات قردادهای پیمانکاران شهرداری تهران تشریح شد به گزارش تسنیم ششمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی در اجلاس این مجمع در غازی آنتپ ترکیه برگزار شد و هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی نقش هیئت مدیرعامل این نهاد بین المللی را دارد که شامل شهرتهران به عنوان شهر بنیان گذار و مقر دبیرخانه دائمی مجمع شهرداران آسیایی و تعداد ٢ شهر آسیایی است که برای یک دوره سه ساله انتخاب می شوند.

در ششمین نشست هیات اجرایی AMF ، موضوعات مربوط به مدیریت و‌ راهبری این تشکل مورد بحث و بررسی و تایید قرار گرفت.

گزارش فعالیت دبیرخانه طی دوره 2015 تا 2018 توسط گشتاسب مظفری، دبیرکل موقت مجمع شهرداران اسیایی به هیات اجرایی ارائه شد. در این گزارش بخش های مختلف فعالیت های مجمع شهرداران آسیایی شامل توسعه روابط و همکاری های فنی با اعضا و‌ همکاری های شهر با شهر؛ ایجاد شبکه همکاری میان سازمان ها و‌ نهادهای تخصصی منطقه ای و بین الملل و‌ مراحل مربوط به آماده سازی اجلاس ها و‌ کنوانسیون های بین المللی و تشکیل کمیته ها و کارگروه های مختلف، مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه سکینه اشرفی، معاون توسعه شهری، برنامه ریزی و امور شورای شهرداری تهران گزارشی از حمایت و پشتیبانی های شهرداری تهران از مجمع شهرداران آسیایی ارائه کرد. وی حمایت شهردارتهران را از تداوم و‌ توسعه برنامه ها و‌ فعالیت های مجمع اعلام کرد.

همچنین پیش نویس طرح استراتژیک مجمع شهرداران آسیایی توسط دبیرخانه مجمع ارائه و اعضای هیئت اجرایی دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.

ساختار زمانی دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی نیز که توسط دبیرخانه مجمع طراحی و‌ ارائه شده بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفته و براساس نقطه نظرات اعضای هیئت مدیره با انجام اصلاحاتی به تصویب رسید.

بودجه پیشنهادی دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی توسط اعضا مورد بررسی قرار گرفته و در دو بخش درآمدها و هزینه ها مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین در این جلسه اصلاحات پیشنهادی در اساسنامه شهرداران آسیایی مورد بررسی قرار گرفت و با دیدگاه اعضای هیات مدیره مقرر شد، اعضا دیدگاه های اصلاحی خود را تا پایان اجلاس به دبیرخانه ارائه کنند تا در نشست پایانی مجمع عمومی مورد اصلاح و تایید نهایی قرار بگیرد.

در این جلسه گزارشی از وضعیت پرداخت حق عضویت ها طی سال های 2011 تا 2018 از سوی دبیرخانه ارائه شد که در نهایت مقرر شد، اعضا شرایط پرداخت حق عضویت و‌ تسویه بدهی های مربوطه را با فوریت به انجام برسانند.

براساس نامه رسمی پیروز حناچی شهردار تهران که توسط سکینه اشرفی، نماینده وی در جلسه قرائت شد، با تایید اعضای هیات اجرایی گشتاسب مظفری از سوی هیات اجرایی به عنوان دبیر کل مجمع شهرداران اسیایی برای دوره سه ساله 2019 تا 2021 انتخاب شد.

انتهای پیام/

R1491/P1014143/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اجلاس ACD فضای ملتهب رسانه‌ای علیه اصفهان را خنثی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی دولت‌یار شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD با بیان اینکه چنین اجلاس بین‌المللی اصولاً در پایتخت کشورها برگزار می‌شود، اظهار داشت: با هدف شناساندن هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان اصفهان، با همکاری اتاق ایران و وزارت خارجه و سایر نهادهای ذی نفع توافق شد که این اجلاس در اصفهان برگزار شود.

وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیت‌های ناشناخته و زیرساخت‌های خوبی دارد اما از آنها کمتر استفاده شده است، خاطرنشان کرد: اصفهان قصه‌های ناگفته برای دنیا زیاد دارد اصفهان به لحاظ پیشینه یک شهر تاریخی بوده است و در این شهر باید تلاش کنیم ظرفیت‌های جهانی را از قوه به فعل درآوریم.

مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با بیان اینکه این شهر در زمینه هنر، علم و صنعت و سایر حوزه‌ها در جهان حرفی برای گفتن دارد، ابراز داشت: لازم است ظرفیت‌های مدیریتی را تقویت کرده تا از نعمت‌های خدادادی این دیار استفاده کنیم و رسانه‌های ما باید بهتر و بیش‌تر از گذشته بتوانند برای معرفی ظرفیت‌های اصفهان تلاش کنند.

دولت‌یار با بیان اینکه خدماتی که وزارت خارجه به فعالان اقتصادی می‌دهد، روز افزون است، گفت: سفارتخانه‌های ما تلاش‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه انجام دادند.

وی اضافه کرد: دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان نیز وظیفه خود می‌داند که به فعالان رسانه، هنر و علوم خدمات ارائه کند و تسهیل‌گر معرفی اصفهان در سطح جهانی باشد.

مسؤول نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تصریح کرد: بزرگترین دستاورد برگزاری اجلاس دو روزه مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان مقابله با فضای رسانه‌ای خواهد بود که علیه ایران و اصفهان شکل گرفته است؛ برگزاری مرتب و آبرومندانه این اجلاس می‌تواند فضای رسانه‌ای ملتهب را خنثی کند و به صاحبان حرفه تجاری و اقتصادی در عمل نشان دهد که اصفهان یک شهر توسعه یافته و با ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی است.

دولت یار خاطرنشان کرد: این اجلاس دو روزه می‌تواند فرصتی برای جذب سرمایه گذاری و آشنایی با همتایان در حوزه اقتصادی و شناسایی رو در رو زمینه ساز شبکه سازی برای سرمایه گذاری اتاق اصفهان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت دو روز در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6087089

دیگر خبرها

  • برنده پلی‌آف آخرین مسافر آسیایی جام‌جهانی / افغانستان و قرقیزستان به‌دنبال کسب سهمیه پنجم
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • جوانان و امیدهای بوکس ایران در رینگ آسیایی
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • جوانان و امید‌های بوکس ایران در رینگ آسیایی
  • با هزینه کم به 3 شهر ترکیه سفر کنید
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • برگزاری اجلاس ACD فضای ملتهب رسانه‌ای علیه اصفهان را خنثی می‌کند
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است