Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایلنا به نقل از فرانسه ۲۴، «مارک لوکاک» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه با انتشار بیانیه­‌ای در پایان سفر سه روزه به یمن گفت: «صنعا در آستانه وقوع یک فاجعه انسانی بزرگ قرار دارد اما هنوز فرصت از دست نرفته است».

وی تأکید کرد که اوضاع بحرانی در یمن نیازمند کمک­‌های بیشتری در سال آینده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد: «یمن صحنه بزرگ‌ترین عملیات انسانی در جهان است اما در سال ۲۰۱۹ به کمک­‌های انسان‌دوستانه بسیار بیشتری نسبت به سال قبل نیاز خواهد داشت».

وی تأکید کرد که کشورهای کمک‌کننده در سال ۲۰۱۸ حدود دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار معادل ۸۰ درصد از طرح سازمان ملل را تأمین کردند.

جنگ یمن در سال ۲۰۱۴ آغاز و سپس با دخالت عربستان سعودی در رأس ائتلاف نظامی در ماه مارس ۲۰۱۵ با هدف کمک به نیروهای وفادار به دولت مستعفی و مقابله با جنبش انصار الله تشدید شد.

حدود ۱۰ هزار نفر در جنگ یمن از آغاز عملیات ائتلاف تا کنون کشته شده و قحطی جان ۱۴ میلیون از ساکنان این کشور را تهدید می‌­کند.

«مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن برای طرح‌ریزی پایه­‌های مذاکرات صلح بین طرف­‌های درگیر تلاش کرده و قرار است این مذاکرات تا پایان سال جاری در سوئد برگزار شود.

لوکاک که یک بار دیگر در اکتبر ۲۰۱۷ از یمن بازدید کرده بود، گفت: «من در صنعاء محل حضور جنبش انصارالله و عدن پایگاه موقت نیروهای وفادار به دولت مستعفی، آوارگان و خانواده‌­های ناتوان از تأمین غذای مورد نیاز را دیدم».

وی توضیح داد که در عدن با کودکانی روبه‌رو شدم که از سوء تغذیه رنج می‌­بردند و چشمان خود را به سختی باز نگه می­‌داشتند».

این مقام بین‌المللی بر آمادگی سازمان ملل برای ایفای نقش بیشتر در بندر الحدیده که شریان حیاتی میلیون­‌ها یمنی است، تأکید کرد.

شهر الحدیده واقع در غرب یمن ماه­‌هاست که شاهد درگیری بین نیروهای انصار الله و عناصر وابسته به دولت مستعفی است. 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان ملل یمن فاجعه انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!

فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» در انتقاد از وضعیت موجود گفت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی‌های خود قسم جلاله می‌خورد و می‌گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می‌کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، او گفت: ببینید از آنجا به کجا‌ها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه‌ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کار‌ها را به نام دین انجام می‌دهند.

وی افزود»: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

مومنی هشدار داد: در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصاددان مشهور خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

به گفته وی، مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

مومنی با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه‌ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

دیگر خبرها

  • هنگام وقوع سیل چه کنیم ؟ | توصیه‌های کاربری برای مواقع پیش از سیل ، هنگام سیل و پس از سیل
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • هشدارها نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه
  • تصاویر وقوع یک فاجعه در شفت
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید