Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@18:23:25 GMT

سايه اختلاف بر سر تکليف ها

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۱۰۶۹

سايه اختلاف بر سر تکليف ها

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مجموعه وزارت ارتباطات ظاهرا مدتي است به هدفي براي حملات صدا و سيما تبديل شده است. و در مقابل هر حرکتي، هجمه اي به سمت آن روانه مي شود که کمي بحث برانگيز است. اما ماجرا از کجا شروع شد و به کجا رسيد؟

در دو سه هفته اخير محمدجواد جهرمي و وزارت خانه ارتباطات و فناوري اطلاعات در تيررس صدا و سيما قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزير جوان نيز در مقابل با يک هشتگ معنادار در توييتر به ريشه و اتاق فکر هجمه ها عليه وزارتخانه متبوعش اشاره و «معاونت سياسي صدا و سيما» را به عنوان فرمانده اتاق جنگ معرفي کرد.
«آنچه در مصوبه شوراي عالي فضاي مجازي در مورد نياز پيام رسان هاي بومي تصويب شد، انجام پذيرفت و فرآيندهاي حمايتي مصوب ادامه خواهد يافت.» مدتي قبل وزير ارتباطات در حساب کاربري توئيتر خود اين خبر را اعلام کرد و به دنبال آن پيام رسان ها نيز از اين موضوع ابراز خرسندي کردند و روند حمايت از آن ها شکل جدي تري به خود گرفت.
ماجراي حملات اصلي معاونت سياسي صدا و سيما به وزير جوان از زماني شدت گرفت که اخبار 20:30 به طور کامل اعطاي وام به پيام رسان ها، ارائه پهناي باند رايگان، نيم بها شدن مصرف آنها براي کاربران، ارائه فضاي مراکز داده رايگان- در مصوبه شوراي عالي فضاي مجازي در حمايت از پيام رسان ها آمده و در بيانيه اي مديران پيام رسان آن را تاييد کرده اند- را يک جا تکذيب کرد.
بعد از آن صدا و سيما تصميم گرفت با مديران کنوني پيام‌رسان‌هاي بومي گفت و گو کند و نظرشان را در اين خصوص بداند. هفتم آذرماه اولين گفت و گو با «مهدي انجيدني» مديرعامل پيام‌رسان گپ انجام و از خبر 20:30 منتشر شد. اين ويديو که قرار بود نويدبخش حمايت از پيام رسان هاي داخلي بود، جنجالي تازه اي را سبب شد. جنجالي به نام تقطيع!
واکنش ها از همان لحظه شروع شد. از همان زماني که صحبت هاي تقطيع شده انجيدني اين ذهنيت را به مخاطب القا کرد که وزارت ارتباطات به وظايف خود در قبال حمايت از پيام‌رسان‌هاي بومي عمل نکرده و با راه‌اندازي برنامه‌هاي جعلي چون تلگرام طلايي و هاتگرام عملا راه را براي پيشرفت مدل‌هاي بومي بسته است.
مهندس جهرمي روز گذشته اسکرين شاتي را منتشر کرد که نشان مي داد صحبت هاي مدير پيام رسان گپ در خبر 20:30 به شکل گزينشي کار شده است. او در حساب کاربري اش در توييترش نوشت: «عليرغم ميل باطني و اين که مي دانم يک بازي سياسي را گروهي عليه وزارت ارتباطات آغاز کرده اند و دلايل آن را به خوبي مي دانم و بنا داشتم ديگر پاسخ اين بازي ها را ندهم، اما به دليل نسبت اشتباهي که 20:30 مجدد به بنده داد پاسخ مي دهم. دو فايل مصاحبه را با يک موضوع گرفتند و باز، گزينشي پخش شد.» در همين راستا ويديو کامل صحبت هاي مهدي انجيدني مدير پيام رسان گپ از طريق شبکه آپارات پخش شد تا مشخص شود او از وزارت خانه انتقادي نکرده است.
زماني که اين اتفاقات رخ داد، وزير جوان در گفت و گويي که به تازگي انجام داده، در پاسخ به سوال خبرنگاري که از او پرسيد- دلايل تقابل علني صدا و سيما با شما چيست؟- گفت: «از زماني شروع شد که اميدوارم برداشتي که شما بعنوان اهالي رسانه داشتيد و از واژه «تقابل» استفاده کرديد در بين افکارعمومي شکل نگرفته باشد، چرا که قطعا صداوسيما مي داند که اولويتش براي تقابل بايد جبهه استکبار و رژيم صهيونيستي باشد و نه عضو کوچکي از دولت منتخب مردم.»
وزير ارتباطات با اشاره به شبکه هاي گسترده اي که در بيرون از مرزها بدنبال تضعيف و ناکار آمد نشان دادن نظام اسلامي هستند، تاکيد کرد: «ما نمي گوييم که صدا و سيما در بيان دستاوردها و موفقيت هاي دولت اغراق کند، اما اين که برخي بخش‌هاي خبري تبديل به توپخانه تخريب قوه‌ مجريه شده اند مايه تاسف است و عناصر ضدانقلاب از ايجاد اين شکاف داخلي خوشحال مي شوند.»
جهرمي در پاسخ به اين سوال که چه مسئله يا موضوع پشت پرده اي در مخالفت معاونت سياسي صداوسيما با وي وجود دارد، گفت: «ما در اين شرايط حساس قصد نداريم حرف هايي بزنيم که دشمنان خوشحال شوند و صرفا با بيان حداقل ها صرفا از زحماتي که مجموعه همکارانم در دولت کشيده‌اند دفاع مي کنم و آقايان بايد بدانند که تخريب دولت براي صداوسيما اعتبار نمي آورد.»
وزير ارتباطات با اشاره به اينکه کساني که در در انجام وظايف شان پيرامون شبکه ملي اطلاعات کوتاهي کرده اند امروز طلبکار شده اند، ابراز داشت: «شبکه ملي متشکل از 3لايه زيرساخت، خدمات و محتوا است که صدا و سيما يکي از موانع مهم تحقق لايه 2 و عقب مانده از وظايفش در لايه 3 است.»
جهرمي ادامه داد: «در پيام رسان ها هم ما سند ملي داريم. مرجع ارزيابي و نظارت انجام وظايف نيز مرکز ملي است نه صدا و سيما و خود ايشان بايد پاسخگوي وظايفش باشد. صدا و سيما تلاش دارد دو پوسته تلگرام را به وزارت ارتباطات منتصب کند در حاليکه دبيرشوراي عالي فضاي مجازي در گفتگوي 10:10 باشگاه خبرنگاران جوان به تصريح درباره آن صحبت کرد. وزارت ارتباطات نقشي در اين دو پوسته ندارد و قبلا هم مواضعش در اين خصوص را گفته است.»
عضو کابينه دولت دوازدهم در انتهاي صحبت هايش تاکيد کرد: «اين مجادلات سياسي گروهي اندک در صدا و سيما نبايد بر دو تکليف مهم شبکه ملي و پيام رسانه ها سايه بياندازد. با اختلاف اندازي اين ها محقق نمي‌شود، البته بعيد مي‌دانم دغدغه آن ها اين دو مطالبه مهم باشد، لازم شد از پشت پرده دلايل اين حملات بي حاصل خواهم گفت.»
علمي*م.ش
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات در نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه افزود: برنامه‌های منطقه پیام، جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد و یکی از این موارد، ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

علی اصغر انصاری همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، عملکرد این مجموعه را فراتر از تکالیف تعیین شده دانست و همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده برشمرد .

اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ، با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده است که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده را در این منطقه بررسی کرد .

 

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات