Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@18:38:20 GMT

گامی مهم در بین المللی شدن بازار سرمایه

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۲۴۴۸

صراط:

شاپور محمدی بیان کرد: ارتقای عضویت در این نهاد بین المللی نمایانگر رشد و تکامل جهانی بازار سرمایه ایران است و برای دست یابی به این جایگاه، تمامی قوانین و استاندارد‌های موجود در بازار سرمایه ایران با استاندارد‌های موجود در آیسکو منطبق شد.

به گزارش میزان، دبیر شورای عالی بورس با اشاره به اینکه آیسکو تقریبا ۹۵ درصد بازار‌های سرمایه دنیا را در برمی‌گیرد، ادامه داد: پس از ده سال تلاش و پیگیری‌های مستمر و طی برگزاری جلسات متعدد با دبیرکل و مقامات ارشد آیسکو و نیز انجام رایزنی‌های لازم با مقامات سایر بازار‌های سرمایه دنیا، سازمان بورس و اوراق بهادار ایران در فروردین ۱۳۹۵ به عنوان یکی از اعضای پیوسته آیسکو پذیرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: تلاش‌های بی‌وقفه سازمان بورس به منظور ارتقای عضویت از «پیوسته» به «عادی» از همان ابتدا آغاز شد که این مهم اکنون به سرانجام رسید.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به تلاش‌ها و زحمات بی وقفه تیمی در سازمان بورس به منظور تحقق این هدف، گفت: نکته حائز اهمیت این است که از این پس بستر‌های لازم برای جذب سرمایه گذاری‌های خارجی بیشتر فراهم می‌شود و سرمایه گذاران خارجی قادر خواهند بود تا با اطمینان بیشتری در بازار سرمایه ایران سرمایه گذاری کنند.

 محمدی خاطرنشان کرد: حضور سازمان بورس در آیسکو منجر به تبادل اطلاعات در بالاترین سطح حوزه بازار سرمایه با نهاد‌های ناظر بر بازار سرمایه عضو آیسکو می‌شود. همچنین انتقال تکنولوژی، تخصص و استفاده از برنامه‌های آموزشی آیسکو فرصتی بی نظیر برای بازار سرمایه ایران فراهم می‌کند.

سخنگوی سازمان بورس با تاکید بر اینکه تمامی ارکان بازار سرمایه ایران از جمله شرکت‌های بورس تهران، بورس انرژی، بورس کالا، فرابورس و سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه و کانون‌ها نیز می‌توانند به عضویت آیسکو درآیند، افزود: از مزایا و ویژگی‌های مهم ارتقای عضویت برای بازار سرمایه ایران، مشارکت در کلیه رأی گیری‌های آیسکو، امکان عضویت در تمامی کمیته‌های آن، شرکت در تمامی رویداد‌ها و فعالیت‌های آیسکو بطور فعال‌تر و پررنگتر است.

یادآور می‌شود؛ با ارتقای صورت گرفته، سازمان بورس و اوراق بهادار می‌تواند ریاست و معاونت کمیته‌های عضو از جمله «کمیته منطقه‌ای شمال آفریقا و خاورمیانه» و «کمیته رشد و بازار‌های نوظهور» را به دست آورد و امکان عضویت در هیئت رئیسه آیسکو را نیز خواهد داشت.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ارتقا عضویت بازار سرمایه جایگاه آیسکو استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!