Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - نشست شنبه شب پارلمان محلی قزوین که مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیز در آن حضور داشت مباحث مختلفی در این حوزه مطرح شد که تسهیل در تردد معلولان از مقابل کانون معلولان توانا، توسعه مسیر دوچرخه و آموزش ترافیک از مهمترین آنها بود.

به گزارش ایرنا، در آستانه 12 آذرماه، روز جهانی حمایت از معلولان انتشار یک استوری انتقادی از سوی یکی از فعالان حوزه معلولان مبنی بر گذاشتن نرده مقابل کانون معلولان توانای قزوین و عدم امکان عبور معلولان از خیابان آن هم در شرایط نبودن یک پل استاندارد، پیگیری چند تن از اعضای شورای شهر از جمله مهدی عبدالرزاقی، مهدیه سادات قافله باشی و زهرا یوسفی از شهرداری را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در نشست شنبه شب شورای اسلامی شهر قزوین نیز با تذکر مهدی عبدالرزاقی، نایب رییس شورای اسلامی شهر این مساله از سوی اکثریت اعضای حاضر مورد تاکید قرار گرفت و در کنار آن به مسایل دیگری در حوزه مناسب سازی تقاطع ها، سرعت گیرها، مسیر دوچرخه سواری و آموزش ترافیک پرداخته شد.
محسن حق شناسی، یکی دیگر از اعضای این شورا اظهار داشت: در آستانه روز جهانی معلولان، کانون توانا با چنین تصمیمی موجب ایجاد محدودیت هایی برای معلولان شده که به طور حتم باید از سوی شهرداری مورد بررسی و پیگیری سریع قرار گیرد.
وی افزود: هزینه بر بودن و توجیه نداشتن ایجاد پل به خاطر وجود یک پل دیگر در فاصله 100 متری این کانون نیز نمی تواند دلیل منطقی برای نصب نرده مقابل کانون توانا باشد.
زهرا یوسفی دیگر عضو شورای شهر نیز خواستار برطرف شدن موانع تردد معلولان از خیابان مقابل کانون توانا شد و تاکید کرد: علاوه بر این، به منظور مناسب سازی فضاهای شهر برای معلولان پیشنهاد می شود چراغ های راهنمایی برای نابینایان بوق دار شود که هزینه زیادی هم ندارد.
یوسفی در ادامه به پارکینگ معلولان و رعایت استاندارد چنین پارکینگ هایی در سطح شهر تاکید کرد.
وی در ادامه همچنین از ایجاد مسیرهای دوچرخه سواری تقدیر کرد و خواستار توسعه آن در سطح شهر قزوین شد.
دیگر عضو شورای اسلامی شهر قزوین نیز یادآور شد: مسیر تردد دوچرخه و المان این وسیله نقلیه به معرفی قزوین به عنوان شهر دوستدار دوچرخه کمک زیادی می کند.
مهدیه سادات قافله باشی اضافه کرد: قزوین به لحاظ میزان روشنایی، شهر تاریکی است و سرعت گیرهای موجود در معابر نیز به طور واضح مشخص نیستند.
این عضو شورا تاکید کرد: پارکینگ مجتمع های تجاری از جمله مهر و ماه و آبادگران نیز دارای شیب استاندارد نبوده در حالی که پارکینگ ها نه برای مسابقات رالی، بلکه برای عبور خودروهای شهروندان عادی احداث شده اند.
وی در ادامه با تاکید بر توجه جدی به حقوق شهروندی و آموزش شهروندان، افزود: متاسفانه از بیلبوردهای سطح شهر که ظرفیتی مهم در جهت آموزش شهروندان هستند تنها برای اهداف تجاری استفاده می شود و گویی چنین مسایلی در برابر حوزه های اقتصادی ارزشی ندارند.
وی، شخصیت های عروسکی را ظرفیتی قابل توجه برای آموزش شهروندان، به خصوص گروه های خردسال و نوجوان برشمرد و گفت: از این بخش تنها در مهر ماه استقاده می شود در حالی که باید به تمام فصول سال تعمیم داده شود.
فرج الله فصیحی رامندی دیگر عضو شورای اسلامی شهر قزوین ضمن اظهار مخالفت با توسعه مسیرهای دوچرخه، اظهار داشت: در این رابطه نباید افراط شود تا به وضعیت شهرهایی چون مشهد و اصفهان دچار نشویم جرا که مسیرهای دوچرخه سواری آنان هم اکنون بلااستفاده مانده است.
وی همچنین از اقدام سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری در خصوص اصلاح هندسی تقاطع ها انتقاد کرد و افزود: مردم از هزینه کردن برای اصلاح هندسی پل ها و مسیرهایی که به تازگی ساخته شده اند، گله دارند.
سیده منیره قوامی به عنوان یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر قزوین نیز از کم رنگ ماندن مساله آموزش شهروندی انتقاد کرد و گفت: در این زمینه شهرداری بسیار ضعیف عمل کرده در حالی که به موازات تحول در شهرها نیازمند به این مساله هستیم.
به گفته وی، اینکه شهرداری با هزینه های هنگفت فرهنگسرا احداث و کلاس زبان انگلیسی برگزار کند اما به موضوع حقوق شهروندی و آموزش شهروندان نپردازد، فایده ای برای شهر ندارد.
قوامی ادامه داد: در حوزه ترافیک، سرعت گیرها نیز وضعیت استانداردی نداشته تا جایی که با ارتفاع زیاد و رنگ آمیزی نامناسب به خودروهای مردم آسیب وارد می آورند.
احد چگینی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در خصوص نصب نرده مقابل کانون معلولان توانا به نظر می رسد حتی در صورت فراهم شدن امکان ایجاد پل، چنین کاری هزینه ای بسیار زیادی به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: مکان کانون معلولان توانا در جای مناسبی نیست و پیشنهاد می شود با توجه به هزینه های ساخت پل مجهز به آسانسور، همین هزینه را برای جا به جایی این محل به مکان مناسبت تر تخصیص دهیم.
چگینی همچنین پیشنهاد کرد در نشست بعدی شورا که معلولان نیز در آن حضور خواهند داشت، 10 عدد ویلچر تهیه و اعضای شورای شهر از سه راه خیام تا شهرداری را با ویلچر طی کنند تا مشکلات معلولان را بهتر لمس کنند.
7388/8054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حمل و نقل ترافيك مناسب سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی

به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی