Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی بی‌باک، سرمربی سابق تیم ملی تکواندوی کشورمان معتقد است که کادر فنی فعلی این تیم باید با حضور یک مربی آنالیزور تقویت شود. ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۳ ورزشی رزمی نظرات - اخبار ورزشی -

مهدی بی‌باک در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد عملکرد ملی‌پوشان تکواندوی ایران در فینال مسابقات گرندپری اظهار داشت: درباره عملکرد بچه‌ها صحبت نمی‌کنم، چرا که اگر هر حرفی بزنم به عده‌ای بر خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسابقات فینال گرندپری با توجه به امتیازاتی که دارد از اهمیت بالایی برخوردار است و در این دوره نیز رقابت‌ها در سطح بسیار بالایی برگزار شد. من نیز برای تماشای مسابقات به امارات رفته بودم تا از جو مسابقات دور نباشم.

وی در خصوص روند و عملکرد تیم ملی تکواندوی کشورمان هم گفت: در این خصوص نظری ندارم، اما احساس می‌کنم در این شرایط بچه‌ها نیازمند روحیه هستند. در این مسابقات نیز بچه‌ها تنها چند اشتباه استراتژیک داشتند. تکواندوی دنیا در حال پیشرفت است و اگر ما بخواهیم با تکواندوی دنیا پیش برویم و در المپیک به مدال دست پیدا کنیم، باید سنگ محک ما مسابقات گرندپری باشد.

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو در خصوص مقایسه سطح تکواندوی ایران با تکواندوی حال حاضر دنیا گفت: ما خیلی با تکواندوی سطح اول دنیا فاصله نداریم، اما نیاز به یک کار گروه خیلی قوی داریم. باید کادر فنی تیم ملی تقویت شود و فکر می‌کنم مهمترین بخش این کار گروه نیز حضور یک مربی آنالیزور در کنار کادر فنی تیم ملی است، مربی آنالیزوری که سرمربی تیم ملی بتواند به او اطمینان کند. دنیای تکواندو، دنیای آنالیز شده است و هر کشوری بتواند بهتر حریفان را آنالیز و شناسایی کند، نتیجه بهتری نیز کسب خواهد کرد.

بی‌باک خاطرنشان کرد: در حال حاضر هر دو ماه یک بار بهترین بازیکنان تکواندوی دنیا با هم مبارزه می‌کنند و در این فاصله هر ورزشکاری بتواند آنالیز بهتری از حریفان خود داشته باشد نتایج بهتری نیز کسب خواهد کرد. اگر ما نیز آنالیز و شناخت بهتری از حریفان و بازیکنان خود داشته باشیم قطعاً امکان کسب نتایج بهتر را خواهیم داشت.

وی در واکنش به صحبت‌هایی که مبنی بر مشکلات روحی و روانی بازیکنان تیم ملی مطرح شده است، عنوان کرد: اصلاً اعتقاد ندارم که بازیکنان ما مشکلات روحی و روانی دارند. بازیکنان تیم ملی در زمان حضور من در تیم ملی فشار زیادی را روی خود احساس می‌کردند، اما در حال حاضر این فشار وجود ندارد. در زمان من هر هفته جلسات شورای فنی برگزار و بازیکنان بازخواست می‌شدند. این مسئله باعث می‌شد فشار زیادی روی آنها باشد.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو خاطرنشان کرد: حتی بعد از کسب مقام سوم مسابقات جهانی نیز به گونه‌ای به آن پرداخته شد که انگار هیچ اتفاقی رخ نداده است. در مسابقات گرندپری نیز با وجود دست‌های خالی، فشار زیادی روی ما بود. در حال حاضر این فشار وجود ندارد و این را که می‌گویند روی سجاد مردانی و فرزان عاشورزاده فشار است، قبول ندارم و فکر نمی‌کنم روی آنها فشار روحی و روانی باشد.

بی‌باک در پایان گفت:  فرزان در مسابقات فینال گرندپری عملکرد خوبی داشت و مقابل حریف ایتالیایی روی یک اشتباه اشتراتژیک نتیجه را واگذار کرد. باید کادر فنی تیم ملی تقویت شود و مهمترین اصل نیز نیاز به حضور یک مربی آنالیزور است که به کادر فنی کمک فکری کند. اصلاً قبول ندارم بچه‌ها از لحاظ روحی دچار مشکل هستند و به نظرم خیلی فشارها کمتر شده است.  

فریبرز عسکری: دوستان خیلی دلواپس نباشند


انتهای پیام/

R1434/P1015135/S3,30/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تیم ملی تکواندو مهدی بی‌ باک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیم ملی تکواندو مهدی بی باک تیم ملی تکواندو مهدی بی باک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید

به گزارش جام جم آنلاین،دکتر فاطمه شقاقی ضمن گرامیداشت هفته سلامت عنوان کرد: هفته سلامت یعنی هفته‌ای که باید به سلامت جسم و روح اهمیت داده شود، این نکته مهم است که ما در زندگی خود روش‌های خود مراقبتی را پیاده‌سازی کنیم.

وی افزود: در برخی مواقع به حدی درگیر فشارهای ناشی از مشکلات و مسائل زندگی می‌شویم که فراموش می‌کنیم به سلامت خود فکر کنیم، هفته‌ی سلامت یعنی هر کدام از ما نباید فراموش کنیم که به سلامت جسم و روح خود اهمیت دهیم.

این مشاور بالینی و خانواده تصریح کرد: جسم و روح انسان بسیار درهم تنیده و به‌هم مرتبط هستند؛ طوری که اگر سلامت ما در زندگی تحت‌الشعاع قرار گیرد مشکلات روان‌تنی زیادی را به همراه دارد، استرس‌ها، بدن دردها، مشکلات گوارشی، مشکلات پوست و مو، به طورکلی بسیاری از دردهای جسمی ریشه در روان افراد دارد.

قبل از اینکه خیلی دیر شود، برای درمان اقدام کنید

شقاقی ادامه داد: در موارد بسیار زیادی می‌بینیم مردم برای حل مشکلات روحی و روانی خود به سراغ مصرف دخانیات و راهکارهای مقطعی و پیش‌پاافتاده می‌روند و می‌بینیم که فرد سال‌های سال است که با افسردگی دارد زندگی می‌کند و به دنبال درمان آن نیست.

این مشاور بالینی و خانواده بیان کرد: همانطور که همه ما شنیدیم و می‌دانیم پیشگیری بهتر از درمان است، این یک شعار نیست بلکه واقعا باید به آن عمل کرد، با آموزش و یادگیری بسیاری از مهارت‌ها به سادگی می‌توان از به‌وجود آمدن مشکلات روحی بعدی پیشگیری کرد بدون آن که هزینه و زحمت بیشتری را در آینده متحمل شد.

وی در پایان تاکید کرد: با افزایش سطح آگاهی، می‌توان کیفیت زندگی را بالا برد، اما اگر فرد گمان می‌کند درگیر مسائل روحی است که کیفیت زندگی او را مختل کرده‌ است، قطعا باید از یک مشاور در زندگی خود کمک بگیرد، قبل از آن که خیلی دیر شود.

دیگر خبرها

  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • هدایت تراکتور به دستیار قلعه‌نویی سپرده شد
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • آغاز اردوی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور 53 بازیکن
  • قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا
  • کادر فنی تیم‌های ملی کوراش آقایان و بانوان ایران معرفی شد
  • پیشکسوت استقلال: بازیکنان در بازی با شمس آذر نصف جانمان کردند
  • قضاوت دو داور ایران در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا