Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم منطقه جاوید شهرستان ممسنی سال‌هاست که از داشتن آب آشامیدنی، جاده مناسب، آنتن‌دهی تلفن همراه و تلویزیون محروم هستند. ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۱ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محرومیتبرای اهالی روستاهای منطقه جاوید شهرستان ممسنی واژه‌ای دردناک اما آشناست. مردمی که از آب آشامیدنی، گاز، جاده، آنتن‌دهی تلفن همراه و تلویزیون محروم هستند و به گفته خودشان 40 سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد اما سهمشان از این انقلاب فقط برق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم روستاهای این بخش در مهرماه نیز مشکلات خود را با این خبرگزاری مطرح کردند که گزارش آن در 9 مهرماه با تیتر «زندگی با طعم محرومیت؛ 7 سال نامه‌نگاری بی‌نتیجه پاسخ مردم منطقه "جاوید"» منتشر شد. فرماندار ممسنی در آن زمان از اقداماتی برای حل مشکل جاده و آب این منطقه سخن گفت.

زندگی با طعم محرومیت؛ 7 سال نامه‌نگاری بی‌نتیجه پاسخ مردم منطقه "جاوید"

تهران| فرماندار ری: اصل 100 قانون تقسیمات کشوری را در مورد شهرری پیگیری می‌کنیم

خوزستان|طرح تقسیمات بندر ماهشهر و بندر امام خمینی(ره) به وزارت کشور ارسال نشده است

به گفته اهالی چشمه‌هایی که آب این روستاها را تامین می‌کرده، خشک شده و برخی از روستاها با تانکر آبرسانی می‌شوند همچنین شغل مردم این روستاها کشاورزی بوده که با خشکسالی اغلب اهالی زمینه شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند.

یکی از اهالی که سال‌هاست پیگیر حل مشکلات روستاهای این بخش است، در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: در دبیرخانه‌های ادارات صداوسیما، جهاد کشاورزی، گاز، راه و شهرسازی و آبفای روستایی استان فارس می‌توان نامه‌هایی را که اهالی این روستاها برای حل مشکلات نوشته‌اند، پیدا کرد اما در طول سال‌ها، از 90 تاکنون، هیچ اقدامی برای حل مشکل روستائیان نشده است.

به گفته وی بسیاری از اهالی به دلیل نبود امکانات مجبور به مهاجرت از روستاها شدند و امروز بسیاری از روستاها جمعیت کمی را در خود دارد.

داوود ایوبی، فرماندار ممسنی در گزارش پیشین از حل مشکلات جاده و آب این منطقه سخن گفته است اما به این موضوع نیز اشاره کرده که جمعیت کم برخی از روستاها مانع خدمات‌رسانی است همچنین موقعیت جغرافیایی روستاها نیز امکان برخی از خدمات نظیر آنتن دهی تلفن و تلویزیون را به مشکل مواجه کرده است.

تقسیمات کشوری راهگشای منطقه جاوید ممسنی؟!

با این حال پیرو تماس دوباره مردم این بخش با خبرگزاری تسنیم ، این مسئله دوباره پیگیری شد و فرماندار ممسنی این بار جواب تازه‌ای داشت. به گفته وی براساس مصوبه جدید تقسیمات کشوری امکان اضافه شدن یک بخش به شهرستان فراهم آمده که روستاهای منطقه جاوید نیز در بخش جدید قرار می‌گیرند.

براساس تقسیمات کشوری بناست دهستان جوزار به مرکزیت مهرنجان بخش جدید شهرستان ممسنی باشد که به گفته ایوبی حدود 60 روستا را با 3500 خانوار را در برمی‌گیرد. وی می‌گوید: باید این مصوبه ابتدا به استانداری ابلاغ شود و پس از تامین زیرساخت‌های اولیه در این منطقه طی مراسمی به صورت رسمی بخش شدن این منطقه و بخشدار آن اعلام می‌شود.

فرماندار ممسنی در پاسخ به این سئوال که این موضوع تا چه اندازه در رفع مشکلات مردم به ویژه امکانات اولیه‌ای چون جاده و آب تاثیرگذار است، می‌گوید: وقتی منطقه‌ای از نظر سیاسی ارتقا پیدا کند، اعتبارات بیشتری برای آن لحاظ می‌شود که آن اعتبارات برای رفع مشکلات و تامین زیرساخت‌ها صرف می‌شود.

وی به نکته دیگری نیز اشاره می‌کند و آن این است که شهرستان ممسنی 300 روستا دارد که برخی از مرکز شهرستان دور هستند و بالطبع امکانات کمتری دارند اما با ارتقای سیاسی و تصمیم جدید تقسیمات کشوری نیازها در همان منطقه اولویت‌بندی می‌شود که حل سریع‌تر مشکلات را در پی دارد.

ایوبی یکی از آیتم‌های توسعه را تقسیم‌بندی کشوری ‌می‌داند و امیدوار است که با این امر گرد محرومیت هر چه سریع‌تر از چهره روستاهای این منطقه زدوده شود و با توجه به اینکه روستاهای این بخش بکر و جاذب هستند بتوان در حوزه گردشگری نیز رونقی در آنها ایجاد کرد.

خبرگزاری تسنیم بنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/ش

R41382/P4001/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، غلامرضا همتی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان ضمن تبریک فرارسیدن هفته معلم از معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق این استان خبر داد و گفت: بر اساس دستورالعمل انتخاب معلمان نمونه سال ۱۴۰۳ و ارزیابی‌های انجام‌شده، ۳۳ معلم در مرحله منطقه‌ای، مؤفق به کسب امتیاز برتر شدند و در مرحله دوم ارزیابی، سه نفر انتخاب و به دبیرخانه کشوری معرفی شدند.

همتی اظهار داشت: طرح شناسایی معلمان نمونه به انتخاب معلمانی که از حیث عملکردی با داشتن وجدان کاری بالا، مسئولیت‌پذیری زیاد، پشتکار، خلاقیت و ابتکار عمل و اخلاق‌مداری برجسته بودند، پرداخته تا ضمن معرفی آن‌ها به جامعه آموزش و پرورش به‌عنوان الگو، به تشویق و ترویج این ابعاد از فرهنگ بپردازد.

وی افزود: این فرآیند با بهره‌گیری از نظرات دانش‌آموزان، اولیا، همکاران هم‌پایه و هم‌رشته، مدیران و ارزیابان مجرب از طریق مصاحبه و مشاهده به تجزیه و تحلیل موارد فوق از زوایای مختلف عملکردی معلمان در ابعاد شخصیتی، نگرشی، توانمندی، مهارتی، تخصصی و حرفه‌ای در سطوح مختلف مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری انجام گرفت.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی استان سمنان یادآور شد: تمامی معلمان رسمی، پیمانی، آزمایشی، قراردادی، خرید خدمت شاغل در تمام واحدهای آموزشی و پرورشی اعم از دولتی، غیر دولتی (نیروهای آزاد) در هریک از دوره‌های تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم که به‌صورت موظف حداقل ۱۲ ساعت تدریس در هفته داشتند در برنامه شناسایی معلمان نمونه شرکت داده شدند.

همتی اظهار داشت: فائزه اشراقی، فاطمه خوش‌صفت و فرشید علی‌محمدی از منطقه بیارجمند، عبدالمطلب محمودی، اسماعیل نجفی و مینا بنیادی‌محره از شهرستان میامی، علی شاه‌حسینی، مهدی صائمی و فاطمه محمدی از منطقه بسطام، فاطمه ابرسجی، اکرم واعظیان و مرضیه رضوانی از شهرستان شاهرود، هدی نوری‌زاده‌سیاوشی، زینب دولت‌خواهی و سپیده ملایری از شهرستان دامغان، معصومه جزءبهرامیان، سیده‌معصومه تقوی و فاطمه ترابی از منطقه امیرآباد، طلعت معافی، سیده‌لیلا حمیدی‌سنگدهی و صفورا صفا از شهرستان مهدیشهر، فرشته ولیخانی‌انارکی، مرضیه فخار و رضیه امیرجان از شهرستان سمنان، بهاره آذرنوش، پیام کاشی و سپیده عرب از شهرستان سرخه، طیبه قنبری، هدی باقری‌پاریجان و فاطمه صادقی از شهرستان آرادان و افسانه جوادی‌مقدم، زهرا ملحی و فرهاد مشهدیان از شهرستان گرمسار معلمان نمونه منطقه‌ای در ارزیابی شناخته شدند.

گفتنی است، آیین تجلیل از معلمان نمونه منطقه‌ای و استانی پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت سال جاری با حضور مقامات کشوری و استانی در سمنان برگزار خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901217

دیگر خبرها

  • بارندگی آب، برق و راه برخی از روستاهای بخش شنبه و طسوج مسدود کرد
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • وعده صادق نقطه عطف و روزنه امید در دنیا ایجاد کرد
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ