Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@15:56:20 GMT

صربستان، مکانی موقت برای مهاجران و پناهجویان است

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۵۴۱۸

صربستان، مکانی موقت برای مهاجران و پناهجویان است

بلگراد-ایرنا- صربستان که اکنون میزبان 3 هزار و 600 مهاجر و پناهجو است به مکانی موقت برای این افراد در مسیر رسیدن به یکی از کشورهای شمالی اتحادیه اروپا تبدیل شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا،مهاجران و پناهجویان که اکنون در 16 اردوگاه و پناهگاه در انتظار موقعیتی مناسب برای رسیدن به مقصد نهایی خود در یکی از کشورهای غرب اروپا در صربستان به سر می برند عمدتا از افغانستان، ایران، عراق و پاکستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پنج پناهگاه از 16 مرکز برای سکونت این افراد به پناهجویان اختصاص داده شده و 11 مرکز دیگر برای پذیرش مهاجران است که قصد ارائه درخواست برای پناهندگی ندارند و در اولین فرصت خواهان رفتن به یکی از کشورهای مرفه اتحادیه اروپا هستند.
سوتلانا ولیمیروویچ معاون کمیساریای پناهندگان و مهاجرت صربستان با اشاره به تعداد مهاجران و پناهجویان در این کشور که در حال حاضر 3 هزار و 600 نفر هستند اخیرا در گفت و گو با خبرنگاران در بلگراد گفت که انتظار نمی رود تعداد این افراد افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای صربستان برای پذیرش مهاجران و پناهجویان افزود که دولت صربستان طرح هایی برای افزایش مراکز پذیرش مهاجران دارد و در صورت گسیل مهاجران، صربستان مساله ای برای اسکان دادن آنها نخواهد داشت، اما در حال حاضر نیازی به برنامه های احتمالی نیست.
مهاجران و پناهجویان عمدتا از مسیرهای ترکیه، یونان و مقدونیه وارد صربستان می شوند. اکثر این افراد خواهان اقامت دائم در صربستان نیستند و تنها از این کشور برای رسیدن به مقصد نهایی خود استفاده می کنند.
افرادی که مایل به اقامت دائم در صربستان هستند تعداد آنها بسیار کم است. از ابتدای سال 2018 کمتر از یکصد نفر درخواست پناهجویی در صربستان به نهادهای ذیربط این کشور ارائه دادند.
همچنین گفته شده است که تعداد زیادی از مهاجران پس از متوجه شدن به مشکلات و موانع زیاد در رسیدن به مقصد نهایی تصمیم می گیرند که به کشور مبدا بازگردند.
بر اساس آماری که از کمیساریایی عالی پناهجویان صربستان انتشار یافته حدود 500 نفر که اکثرا سالمند و یا خانواده هایی با فرزندان کوچک هستند، کمی بیش از یک سال است در صربستان اقامت دارند و بقیه پس از اقامت کوتاه در این کشور به مسیرشان برای رسیدن به کشورهای غرب اروپا ادامه می دهند.
قابل ذکر است که در هفته اول آبان ماه امسال تعدادی از پناهجویان به کشورهای اتحادیه اروپا در منطقه «ولیکا کلادوشا» بوسنی و هرزگووین در نزدیکی مرز کرواسی تجمع کرده و به اعتصاب غذا دست زدند.
این پناهجویان که چند روز در پشت مرزهای صربستان و بوسنی وهرزگوین با کرواسی تجمع کرده بودند، خواهان باز شدن مرزهای و قصد عبور و رسیدن به کشورهای مرفه اتحادیه اروپا را داشتند.
پس از کنترل شدید مرزهای کشورهای یونان، مقدونیه، صربستان و کرواسی به اروپای غربی، پناهجویان مسیر بوسنی و هرزگوین را برای عبور به دیگر کشورهای اروپایی یافته اند و به همین خاطر است که بوسنی و هرزگوین درسال گذشته مسیر تردد پناهجویان بوده و تحت فشار قرار گرفته است.
اروپام**436**1908

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مهاجرين و پناهجويان صربستان اتحاديه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اتفاق نظر کلی بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا درباره روسیه و چین، از سخنان کامرون و ماکرون درباره اوکراین انتقاد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»،سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که هیچ شکافی بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در رابطه با روسیه و چین در ایالات متحده وجود ندارد.

لاوروف شب گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «در آینده نزدیک انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. ولی هیچ شکافی بین دموکراتها و جمهوری خواهان در مورد روسیه و چین وجود ندارد. مواضع آنها ممکن است در یک جا «سخت‌تر» و در جای دیگر «حتی به مراتب سخت‌تر» باشد، ولی در اصل ما هیچ تفاوتی نمی‌بینیم. برای هر دوی آنها (هرکسی که در انتخابات پیروز شود)، ما در کل دشمن هستیم. یک دشمن یا طرف رویارویی - اینها تفاوت‌های ظریف هستند.»

وزیر خارجه با اشاره به اینکه تحمیل شکست استراتژیک بر روسیه هدف اصلی تشکیلات دولتی آمریکایی است، سخنان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را یادآور شد که اطمینان داده مسکو آماده است با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، در صورت آمادگی متقابل، همکاری کند.

کامرون در توجیه سخنانش درباره حق اوکراین برای حمله به روسیه توبه نکرد

سرگئی لاوروف یادآور شد که دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا پس از اظهارات خود در مورد مشروع دانستن حملات نیروهای مسلح اوکراین به مناطق غیرنظامی در عمق خاک روسیه، توبه نکرد. او گفت: دیوید کامرون هیچ پشیمانی از سخنانش نشان نداده. چنین افرادی توبه نمی‌کنند و چنین احساسی در آنها وجود ندارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین یادآور شد که خبرگزاری رویترز در مصاحبه با کامرون، ابتدا چنین اظهاراتی را از او منتشر کرد و بعد این سخنان را "تعلیق" کرده و قول انتشار متن جدیدی را داد، اما سپس همان مطلب را منتشر کرد.

به عقیده لاوروف، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز برای به دست آوردن نقش رهبری در اروپا، "نوعی روس هراسی غارنشینان را تنفس می‌کند". او توضیح داد: «من می‌دانم ساختار سیستم قدرت در فرانسه چگونه است و فرانسوی‌ها چه ادعایی برای نقش خود در اروپا و جهان دارند. و رد نمی‌کنم که این تمایلات روس‌هراسانه غارنشینی که ماکرون اکنون نفس می‌کشد، برای تبدیل کردن او به یک رهبر اروپایی ضروری است. موضوع "روسوفوبیا" یکی از اولویت‌های جنگ‌های اطلاعاتی مصنوعی است.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه سخنان رهبران اتحادیه اروپا و ائتلاف آتلانتیک شمالی مبنی بر ادامه حمایت از اوکراین و دفاع از ارزش‌های اروپایی که شهروندان اوکراینی به خاطر آنها جان خود را از دست می‌دهند، غرور و خودنمایی خواند و افزود: «زمانی در اروپا اینگونه بود. ناپلئون یا هیتلر کشورهای اروپایی فتح شده را به جنگ با روسیه و سپس اتحاد جماهیر شوروی برانگیختند. به طور کلی، این ذهنیت همچنان باقی مانده است.»

لاوروف نمی‌داند اکنون با چه کسی می‌توان درباره اوکراین مذاکره کرد

سرگئی لاوروف درباره امکان مذاکره بین روسیه و غرب، یادآور شد: در حال حاضر امکانی برای مذاکره در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین وجود ندارد، زیرا هیچ یک از سیاستمداران در اوکراین یا غرب آماده گفتگوی جدی نیستند، بلکه فقط در حال "بازی" و تقلید از ژست گفتگو در قالب کنفرانس سوئیس هستند و فرمت کپنهاگ کاملاً به بن‌بست کشیده شد. به گفته او، غرب در تلاش است «با قلاب یا کلاهبرداری» حداکثر تعداد کشورهای در حال توسعه را به «گردهمایی» در سوئیس بکشاند.

وزیر خارجه تاکید کرد که کشورهای غربی از وضعیت اسفناک ارتش اوکراین در جبهه نبرد آگاه هستند و مجبورند به این فکر کنند که چگونه از روسیه شکست نخورند. به گفته وی، نمایندگان کشورهای مختلف دیگر در مورد لزوم تحمیل شکست بر روسیه صحبت نمی‌کنند، بلکه به یافتن اطمینان از اینکه خودشان متحمل آن نشوند فکر می‌کنند.

لاوروف همچنین با ابراز تاسف از اینکه ۸۰ سال پس از پیروزی در جنگ جهانی دوم، ایدئولوژی فاشیسم دوباره در تعدادی از کشورهای اروپایی، به ویژه در اوکراین، "سر خود را بالا برده"، گفت: جامعه جهانی باید یکبار دیگر برای مقابله با فاشیسم متحد شود.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • متس هوملس در آغوش خانواده و دوستانش پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • مارکو رویس در میان هواداران دورتموند پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • برهم خوردن تعادل نیکو اشلوتربک هنگام خوشحالی پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • بازیکنان دورتموند و خواندن ترانه Someone like you از ادل پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • انریکه: دورتموند خوش شانس بود که به فینال رسید
  • ترزیچ: مسیرمان برای رسیدن به فینال باورنکردنی بود
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • ژابی آلونسو: برای رسیدن به فینال بازی بزرگی با رم داریم