Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کیانوش‌راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در خصوص اظهارات و تحرکات اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کاملا روشن است که اقداماتی که اکنون برخی اعضای  مجمع تشخیص مصلحت نظام به دنبال آن هستند، مغایرت واضحی با قانون اساسی دارد. مغایرت با قانون اساسی بدعتی است که برخی افراد در مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله آقای رضایی به دنبال آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: این در حالی است که ریاست مجمع تشخیص مصلحت در شرایطی مساعدی جهت اعمال مدیریت در این نهاد نیست. به هیچ بهانه‌ای نمی‌توان قانون اساسی را دور زد حتی اگر آقای رضایی در چهارچوب سیاست‌های کلی نظام اشکال یا ایرادی را متوجه یک مصوبه مجلس بداند، منطقی‌ترین راه و فرم قانونی آن این است که نظرات مجمع را به شورای نگهبان اعلام کنند و این نهایتا شورای نگهبان است که براساس قانون اساسی وظیفه بررسی حقوقی و اسلامی طرح‌ها و لوایح را دارد. 

وی افزود: حتی مقام معظم رهبری نیز طبق قانون اساسی اعمال نظراتشان از کانال شورای نگهبان و یا خود مجمع تشخیص است و به این ترتیب دیدگاه آقای رضایی کاملا مغایر با قانون اساسی بوده و بایستی جامعه حقوقی و سیاسی نسبت به این گونه مواضع واکنش نشان دهند. 

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در خصوص ادعای محسن رضایی مبنی بر وجود نفوذی در ستاد اطلاع‌رسانی و هماهنگی اقتصادی نیز گفت: امکان وجود نفوذی‌ها در همه نهادها حتی مجمع تشخیص مصلحت وجود دارد. همانگونه که در گذشته در امنیتی‌ترین نهاد کشور یعنی وزارت اطلاعات شاهد حضور برخی نفوذی‌ها بودیم، پس در هرجای دیگر نیز این احتمال دارد. 

وی ادامه داد: آنچه اهمیت دارد این است که آقای محسن رضایی هیچ صلاحیتی برای مطرح کردن این موضوع ندارد و نهادهای امنیتی باید در این خصوص سخن بگویند. برای مثال وزارت اطلاعات به رغم برخی صحبت‌ها، هرگونه اتهام جاسوسی در رابطه با فعالان محیط زیست را رد کرده است.  

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: اگر بنا براین باشد که هرکس در خصوص مسائلی که نیاز به تحقیقات امنیتی و قضایی دارد، به اتهام‌افکنی مبادرت کند، اصولا مشمول ایجاد نوعی تشویش اذهان عمومی در جامعه شده است. پس بهتر است ایشان در چهارچوب وظایف خود عمل و سخن بگوید.

کیانوش‌راد گفت: مشکل آقای رضایی این است که می‌خواهد همواره نقش پررنگی در تحولات سیاسی کشور داشته باشد، غافل از اینکه وجود اثرگذاری به مواضع منطقی و قانونی برمی‌گردد و همچنین انسان باید تکلیف خود را با برخی مسائل روشن کند؛ تکلیف ایشان با بسیاری از جریان‌های فکری مشخص نیست و سعی می کند در هر شرایطی به گونه‌ای سخن بگوید که امکان حضور او در مجامع تصمیم‌گیری مهیا شود.

وی ادامه داد: امثال محسن رضایی با سابقه خدمات جنگ تحمیلی باید به نقش و جایگاه خود بیش از دیگران توجه کنند و به دلایلی همچون جاه‌طلبی‌های سیاسی موقعیت خود را نزد آنها که احترام برایشان قائل هستند خدشه‌دار نکند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند