Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته‌های فیزیک و نجوم را معرفی کرده است.

به گزارش آنا، در فیزیک به مطالعه مکانیک، ماده، انرژی و اجزای اساسی جهان پرداخته می‌شود که شامل ذرات داخل اتم تا نظریه جهان‌های موازی می‌شود. علاقه‌مندان به مطالعه در زیرشاخه‌های فیزیک باید ذهنی کنجکاو و چشمی تیزبین داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجوم یا ستاره‌شناسی شاخه‌ای از علم است که به مطالعه جهان، ستاره‌ها و سیارات می‌پردازد. ستاره‌شناسان با استفاده از دانش ریاضی و فیزیک نحوه تشکیل جهان هستی و اجسام آسمانی را مورد بررسی قرار می‌دهند. نجوم قدیمی‌ترین علم در طبیعت است.

دانشگاه آکسفورد با امتیاز ۹۱,۸ در آموزش، ۹۹.۵ در تحقیق، ۹۹.۱ در استناد علمی و ۶۷ در درآمد صنعتی، برترین دانشگاه جهان در رشته‌های فیزیک و نجوم است. آکسفورد لقب برترین دانشگاه جهان در رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن را نیز به دوش می‌کشد.

دانشگاه استنفورد با امتیاز ۹۳,۶ در آموزش، ۹۶.۸ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۶۴.۶ در درآمد صنعتی دومین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته‌های فیزیک و نجوم است. استنفورد در رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های تایمز هایر اجوکیشن جایگاه سوم را از آن خود کرده است.

مؤسسه تکنولوژی ماساچوست با کسب امتیاز ۹۱,۹ در آموزش، ۹۲.۷ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۸۷.۶ در درآمد صنعتی سومین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته‌های فیزیک و نجوم است. ام‌آی‌تی همچنین چهارمین دانشگاه برتر در رتبه‌بندی جهانی تایمز هایر اجوکیشن ۲۰۱۹ است.

مؤسسه تکنولوژی کالیفرنیا که در جایگاه پنجم برترین دانشگاه‌های برتر جهان قرار دارد، موفق به کسب امتیاز ۹۴,۵ در آموزش، ۹۷.۲ در تحقیق، ۹۹.۲ در استناد علمی و ۸۸.۲ در درآمد صنعتی شد. کلتک چهارمین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته فیزیک و نجوم است.

دانشگاه هاروارد با امتیاز ۹۰,۱ در آموزش، ۹۸.۴ در تحقیق، ۹۹.۶ در استناد علمی و ۴۸.۷ در درآمد صنعتی پنجمین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته‌های فیزیک و نجوم است. این دانشگاه در جایگاه ششم برترین‌های رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن قرار دارد.

رتبه

دانشگاه

آموزش

تحقیق

استناد علمی

 

درآمد صنعتی

نسبت دانشجوی دختر به پسر

 

۱

دانشگاه آکسفورد

۹۱,۸

۹۹,۵

۹۹,۱

۶۷

۴۶ به ۵۴

۳

دانشگاه استنفورد

۹۳,۶

۹۶,۸

۹۹,۹

۶۴,۶

۴۳ به ۵۷

۴

دانشگاه ام‌آی‌تی

۹۱,۹

۹۲,۷

۹۹,۹

۸۷,۶

۳۸ به ۶۲

۵

دانشگاه کلتک

۹۴,۵

۹۷,۲

۹۹,۲

۸۸,۲

۳۳ به ۶۷

۶

دانشگاه هاروارد

۹۰,۱

۹۸,۴

۹۹,۶

۴۸,۷

۴۸ به ۵۲

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: بهترین دانشگاه فیزیک نجوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

همزمان با آغاز روز و هفته جهانی نجوم از ۲۴ اردیبهشت ماه جاری، گروه‌های نجومی برای اجرای برنامه‌های خود می‌توانند از فردا شنبه، ۸ اردیبهشت نسبت به ثبت‌نام خود در انجمن نجوم ایران اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، طبق تقویم جهانی، روز جهانی نجوم سال ۱۴۰۳ در ایران جمعه ۲۸ اردیبهشت خواهد بود که مقارن با شب نهم ماه قمری است و هفته نجوم از دوشنبه ۲۴ اردیبهشت تا یکشنبه ۳۰ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

طبق اطلاعیه انجمن نجوم ایران، بیش از نیم قرن است که روز و هفته جهانی نجوم با هدف ترویج علم، تبدیل به پلی میان مردم و منجمان شده است و سال‌هاست که این رویداد همزمان با سراسر این کره خاکی در ایران نیز برگزار می‌شود. از سال ۱۴۰۱ و پس از وقفه دو ساله به علت شیوع ویروس کووید-۱۹، روز و هفته نجوم با رویکردی متفاوت و همکاری مشترک گروه‌های نجومی در دو محوریت برنامه‌های حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

علی ابراهیمی سراجی، دبیر برگزاری هفته جهانی نجوم ۱۴۰۳ در گفت‌وگو با ایسنا، هفته و روز جهانی نجوم را یکی از رویدادهای عمومی و ترویجی دانست که افراد در قالب گروه، انجمن و مؤسسه و غیره در سراسر ایران در آن شرکت می‌کنند و گفت: در دو سال اخیر (۱۴۰۱ و ۱۴۰۲) گروه‌ها و انجمن‌های نجوم مختلف در رویدادهای این روز و هفته جهانی ثبت‌نام و گزارش‌های خود را در قالب تصاویر و فیلم و متن برای ما ارسال می‌کردند.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های ارسالی در سال ۱۴۰۱ تعداد برگزارکننده‌های برنامه های این روز و هفته ۵۷ مورد بوده و تعداد برگزارکنندگان در سال ۱۴۰۲ به ۷۲ مورد ارتقاء یافت. تعداد برنامه‌های برگزار شده در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶۹ مورد و در سال ۱۴۰۲ به ۲۴۹ مورد افزایش یافته است.

به گفته دبیر برگزاری هفته جهانی نجوم ۶۴ درصد از این برنامه‌ها از سوی بخش خصوصی، ۲۹ درصد از سوی بخش دولتی و ۷ درصد از سوی بخش خصولتی برگزار شده است.

به گفته وی بر اساس گزارش‌های دریافت شده از برگزارکنندگان هفته و روز جهانی نجوم سال ۱۴۰۲، در مدت زمان این برنامه، ابزارهای رصدی گوناگونی مورد استفاده قرار گرفته است که این ابزارها شامل تلسکوپ‌های شکستی، تلسکوپ‌های بازتابی با قطر دهانه‌های مختلف، تلسکوپ‌های ترکیبی، تلسکوپ‌های خورشیدی و انواع دوربین‌های دو چشمی است.

به گفته وی، تعداد برنامه‌های اجرا و یا برنامه‌ریزی شده توسط برگزارکنندگان در سراسر کشور در هفته و روز جهانی نجوم سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به  این شرح است:

ابراهیمی خاطر نشان کرد: زمان ثبت نام رویدادها در این رویدادهای جهانی از فردا شنبه ۸ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران/ لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • معرفی کتاب «فیزیک خداباوری»
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • استخدام مدل زن؛ ماهی ۱۵۰ میلیون تومان!
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • منشی درمانگاه روزی ۳۰ میلیون تومان سرقت می‌کرد
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)