Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان تاکيد کرد: با توجه به موقعيت و اقليم استان، اجراي طرح هاي نوين حفاظت از منابع آبي و خاکي از اهميت و ضرورت بالايي برخودار است.

به گزارش ايرنا، ايرج حيدري يکشنبه در بيست و هفتمين نشست شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي هرمزگان که با محوريت بررسي اهميت منابع آبي در توسعه پايدار برگزار شد، گفت: افزايش بازدهي بخش کشاورزي و باغي و کاهش خسارت هاي اين بخش از مزاياي اجراي طرح هاي نوين حفاظت از منابع آبي و خاکي در هرمزگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزي با استفاده از ظرفيت هاي مرکز تحقيقات کشاورزي برنامه هاي مدوني براي حفاظت از منابع آبي و خاکي هرمزگان تدوين و جهت بررسي و تامين اعتبار به شوراي برنامه ريزي استان ارائه کند.
حيري تصريح کرد: با توجه به تغييرات آب و هوايي و خشکسالي هاي طولاني مدت، تغيير در نوع کشت در استان هرمزگان براي حفاظت از منابع آبي ضروري است و در اين زمينه سازمان جهاد کشاورزي استان مسووليت مهمي بر عهده دارد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان همچنين بر ضرورت توسعه صنايع فرآوري و بسته بندي محصولات کشاورزي در استان تاکيد کرد.
حيدري بيان داشت: جهاد کشاورزي و سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان توسعه صنايع تبديلي و فرآوري محصولات کشاورزي در قطب هاي کشاورزي استان را به منظور حمايت از کشاورزان و جلوگيري از هدر رفت محصولات توليدي آنها در دستور کار خود قرار دهند.
بيش از دو دهه خشکسالي و کم آبي در هرمزگان موجب خشک شدن 365حلقه چاه آب آشاميدني، 18دهنه چشمه و قنات ، 100 حلقه چاه و کاهش آب 135حلقه چاه بين30 تا 70 درصد شده است.
از 74 دشت موجود در هرمزگان تمامي آنها داراي بازدهي منفي هستند و 38 دشت ممنوعه بوده و مابقي دشت ها نيز شور است.
7198/2094
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است