Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-01@11:00:44 GMT

‌سدی جدید برای حذف کنکور!

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۹۸۵۰

‌سدی جدید برای حذف کنکور!

به گزارش وانانیوز، 

 ‌همه بی‌شک ‌"الان نون توی کنکور" را دست کم یک‌بار شنیده‌ایم. دلالان با شست و شوی مغزی دانش‌آموز و خانواده او این باور را در ذهن آن‌ها شکل می‌دهند که دانش‌آموز با حضور در کلاس‌های کنکور حتماً موفق خواهد شد. متأسفانه در سال‌های اخیر این اتفاق در رشته تجربی بیشتر شده است. معضلی که در این میان به‌وضوح به چشم می‌خورد؛ این است که با وجود دلالی‌های بسیار و اثرات جبران‌ناپذیر روحی و مالی برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها چرا و به چه علت رسیدگی و نظارت با جدیت انجام نمی‌شود؟

یک مدیر موسسه مطالعاتی در بندرعباس گفت: داستان کنکور سراسری در سال‌های اخیر با توجه به فضای رقابتی شدید موجود در آن داستان بسیار مفصلی است، این موضوع در رشته تجربی بیشتر نمود پیداکرده است، اما اگر بخواهم سرچشمه تمم این مشکلات را در قالب یک جمله بیان کنم، می‌گویم "سیستم آموزش کشور مشکل دارد".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین حمودی، عنوان کرد: از همان سال‌های 85 هر فرد که در رشته‌ی مهندسی عمران و معماری درس می‌خواند بلافاصله وارد بازار کار می‌شد. این فرد اگر بر فرض یک ساختمان 4 طبقه را می‌ساخت زندگی‌اش تغییر می‌کرد و به رفاهی مطلوبی در زندگی می‌رسید.

وی ادامه داد: آن زمان شرایط به شکلی بود که دانش‌آموزان همگی به سمت تحصیل در این رشته هدایت شدند و طرفداران رشته‌های مهندسی علل الخصوص مهندسی عمران، معماری، برق و مکانیک بسیار افزایش یافت. رقابت در این رشته‌ها به این دلیل که بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانستند در شرکت‌های خوب استخدام شوند بالا گرفت.

این مشاوره کنکور افزود: این اتفاق تا جایی ادامه پیدا کرد که بازار کار برای مهندسان اشباع شد، اما بااین‌وجود بازهم دانشجویان بدون توجه وارد این رشته شدند و بعد از گذراندن 4 سال متوجه شدند خود با بازار کار کاملاً اشباع روبه‌رو شدند و در آن زمان کسانی که فارغ‌التحصیل رشته‌های عمران و معماری بودند، عموماً بیکار بودند.  

حمودی با بیان اینکه این اتفاق امروز در رشته‌های تجربی(پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی) رخ‌داده است، عنوان کرد:  رقابت به‌شدت سنگین است، دانشگاه‌های آزاد با دریافت مبالغ هنگفت و واردکردن دانشجویان با رتبه‌های پایین این چرخه را پیش می‌برند.

تب‌وتاب‌های موجود در کنکور به کمبود مدارس مربوط است

این مشاوره کنکور با اشاره به اینکه بیشتر دبیرستان‌ها نمی‌توانند تمام اهداف دانش‌آموز را پیاده کنند، تصریح کرد: دانش‌آموز به دلیل کمبود در مدرسه و از طرفی پیشنهادات وسوسه‌برانگیز آموزشگاه‌ها وارد کلاس‌های کنکور می‌شود.

حمودی اظهار کرد: چند مشکلی اساسی در این وضع دخیل است، مشکل اول دبیرستان‌ها هستند. دبیرستان‌ها ازنظر زمان،  ساعت آموزشی پایینی دارند. وقتی ساعت  آموزش کم و ناکافی باشد دانش‌آموز بسیاری از مطالب را آن‌طور که باید آموزش نمی‌بیند و یا صرفاً برای کسب نمره در امتحانات مدرسه در کلاس‌های مدرسه حاضر می‌شود چه‌بسا بسیاری از دانش‌آموزان در سال کنکور به این فکر می‌افتند که سال آخر دبیرستان را غیرحضوری پشت سر گذارند.

وی بیان کرد: اگر مدرسه کار خود را به‌درستی انجام دهد و  دانش‌آموز با اکتفا به کلاس مدرسه نتایج خوبی بگیرد سمت کلاس کنکور نخواهد رفت.

این مدیر موسسه مطالعاتی در بندرعباس افزود: در بندرعباس مدرسه‌ای وجود دارد که دانش‌آموزان آن بدون نیاز به کلاس‌های خارج از مدرسه موفق می‌شوند در آزمون‌های گوناگون و مخصوصاً در کنکور نتایج مطلوبی کسب کنند و تنها در آزمون‌های خارج از مدرسه و آموزشگاهی شرکت کنند.

حمودی ادامه داد: قسمت بد ماجرا این است که بسیاری از مدارس نمی‌توانند با این زمان کم و کیفیت پایین آموزشی این کار را برای دانش‌آموز انجام دهند، در این صورت دانش‌آموز ناخودآگاه به سمت کلاس‌های کنکور کشیده می‌شوند این کلاس‌ها جذابیت دارند. به این دلیل که مدرسان کلاس‌های کنکور از روش‌های جدید آموزشی استفاده می‌کنند و عموماً با بهره‌گیری از شوخی‌های درسی فضای کلاس از آن فضای خشک خارج می‌شود.

وی عنوان کرد: در واقع نمی‌توان کلاس‌های کنکور را حذف کرد، تا زمانی که معلم مدرسه تلاش کند به روز شود و زمان بیشتری را برای فراگرفتن شیوه‌های جدید تست‌زنی صرف کند.

حمودی با بیان این سؤال که‌ "چه اشکالی دارد معلمان و مدرسان بومی تدریس اساتید برجسته سایر شهرها را ببینند و از آن‌ها استفاده کنند؟" گفت: معلمان در بسیاری از شهرها انعطاف آموزشی ندارند. این روزمرگی و استفاده از روش‌های قدیمی بیشترین ضربه را به دانش‌آموز وارد می‌کند.

بحث کلاس کنکور داغ‌تر از کلاس‌های مدرسه است

این مشاوره کنکور با بیان اینکه بازار کلاس‌های کنکور همیشه داغ است، اظهار کرد: برای مثال مدرس درس زیست‌شناسی یا ریاضیات دانشجوی ترم دو رشته پزشکی در یکی از دانشگاه‌ها معتبر تهران است و با انتساب لقب "دکتر" و "مهندس" در شهرهای دیگر آن‌چنان استقبالی از کلاس او می‌شود، که این دانشجوی مدرس  پس از کسب درآمدهای کلان در برخی موارد حتی از دانشگاه انصراف می‌دهد و وارد بازار کار کلاس‌های کنکور می‌شود. چه اتفاقی می‌افتد که حاضرین در کلاس این مدرس که دارای مدرک دکتری زیست‌شناسی است از حاضرین در کلاس دانشجوی انصرافی رشته پزشکی کمتر است؟

نظارتی بر روی کلاس‌های کنکور وجود ندارد

حمودی ادامه داد: آموزشگاه‌های کنکور مانند قارچ سمی همه‌جا سبز شده‌اند. دبیرهایی که در این آموزشگاه‌ها مشغول فعالیت می‌شوند نیز بنا به گفته‌های مدیران  آموزشگاه‌ها بهترین دبیران هستند. مگر چند مدرس کنکور که بهترین‌ها باشند در ایران وجود دارد که همه آموزشگاه‌ها بهترین‌ها را دارند؟

حقوق و دستمزد کم دلیل بی‌رغبتی دبیران مدرسه‌ای

وی افزود: علاوه بر این موضوعات عنوان‌شده حقوق و مزایای پایین دبیران مدرسه نیز از دیگر دلایل عدم رغبت آموزگاران است. 90 درصد معلمان شغل دوم دارند و در بهترین حالت این شغل دوم داشتن یک آموزشگاه است وای به حال روزی که این معلمان وارد خط تجارت شوند در این صورت همان مقدار تمرکز، دقت و رغبت را در تدریس نخواهند داشت.

حمودی بیان کرد: این کلاس‌ها مگر چقدر می‌توانند سودآور باشد که مدرس هر هفته از تهران با چنین وضعیت اقتصادی با پرواز به شهرهای مختلف در سراسر ایران و علل خصوص بندرعباس سفر کند؟ قیمت رفت‌وبرگشت هوایی از تهران و بندرعباس نزدیک به یک‌میلیون تومان است. اگر قرار باشد این مدرس 30 بار این مسیر را طی کند 25میلیون تومان تنها صرف رفت‌وآمد این مدرس می‌شود، هزینه‌های آموزشگاه و سودی که قرار است برای این آموزشگاه هم بماند، طرف دیگر ماجراست.

این مشاوره کنکور ادامه داد: برای موفقیت در کنکور سراسری مشاوره، برنامه‌ریزی، کلاس کنکور، کتاب، شرکت در آزمون و کمک خانواده تنها 10 درصد قضیه است، 10 درصدی که نقش محرک و شروع‌کننده این راه هستند.

حمودی با بیان اینکه باقی  ماجرا بستگی به تلاش دانش‌آموز دارد، گفت: شروع راه اشتباه است و اگر شروع اشتباه باشد، نتیجه دلخواه به دست نخواهد آمد.

تا زمانی که مدارس به درجه عالی نرسند نمی‌توان گفت کلاس کنکور بد است

وی بابیان اینکه وقتی دانش‌آموز در کلاس کنکور شرکت می‌کند به این نتیجه می‌رسد که یادگیری در این کلاس‌ها کامل‌تر و رسیدن به راحت‌تر و سریع‌تر اتفاق می‌افتد و نتایجی که در آزمون می‌گیرد بهتر است، ادامه داد: در این حالت دانش‌آموز دیگر رغبتی برای شرکت در کلاس‌های مدرسه نخواهد داشت و در مقابل با رغبت بیشتری در کلاس‌های کنکور خارج از مدرسه حاضر می‌شود.

مدیر موسسه مطالعاتی در بندرعباس ادامه داد: پس‌ازاینکه دانش‌آموز باکلاس‌های کنکور خارج از مدرسه آشنا می‌شود به این فکر می‌افتد که چرا اصلاً به مدرسه بروم؟ در نتیجه تصمیم می‌گیرد سال آخر دوره دوم متوسطه را غیرحضوری سپری کند.

فاجعه آموزشی

حمودی بیان کرد: اگر هر مسئول و مقامی قبل از اینکه به این فکر کند که چرا کلاس‌های کنکور زیاد شده‌اند به این فکر کنند که باید پرورش دبیران خوب آن‌قدر زیاد شود که دانش‌آموز از دوره ابتدایی یادگیری خوبی در مدرسه داشته باشد که به سمت کلاس‌های خارج از مدرسه نرود. هیچ‌کس دوست ندارد هزینه بیشتری علاوه بر هزینه‌های مدرسه متحمل شود، مگر اینکه مدرسه بازدهی و نتایج مطلوب را آن‌طور که مدنظر خانواده و دانش‌آموز است را نداشته باشد.

هیچ ارتباطی بین نظام آموزشی، تحصیلات عالی و بازار کار در ایران وجود ندارد

وی عنوان کرد: نفر اول کنکور پزشکی دو سال قبل دانشجوی انصرافی در ترم هفت دانشگاه شریف بوده است.

این مشاوره کنکور اظهار کرد: دغدغه کنکور که در خانواده‌ها وجود دارد در اصل دغدغه بازار کار است. اگر برای تمام رشته‌ها بازار کار فراهم باشد هر دانش‌آموزی می‌تواند به سراغ رشته موردعلاقه خود برود و شغل مناسب مرتبط با تحصیلات و علاقه‌اش خواهد داشت.

کسب درآمد از بیماری مردم و نه ساختن زندگی برای آن‌ها

حمودی تصریح کرد: مهندسی که باید خانه برای مردم بسازد، پل و خیابان بسازد، اما بیکار است اما درامد بیماری‌ها و آسیب‌های جسمی و روحی بسیار خوب است.

درجه‌بندی مدرسین کنکور

این مشاوره کنکور خاطرنشان کرد: دبیران پروازی قطعاً به هر شهری که بخواهند بروند دارای سطوح و درجه‌بندی هستند. با این هزینه‌ای که کلاس‌ها در حال برگزاری است و با این تعداد دانش‌آموز  و هزینه رفت‌وبرگشت هوایی، اینکه بخواهیم دبیر سطح یک و دو تهران را برای تدریس به بندرعباس آورد، قطعاً به‌صرفه نخواهد بود.

حمودی ادامه داد: دبیران پروازی که به بندرعباس می‌آیند، گاها حتی در تهران یک کلاس درس هم ندارند و بعضاً در شهرستان‌های دورافتاده تهران کلاسی با تعداد 15 نفر را اداره می‌کنند. این دبیر در بندرعباس بیش از 150 نفر دانش‌آموز در کلاس خود دارد. باید نظارت برای کلاس‌های کنکور بیشتر شود.

کلاس‌های اساتید بومی نتایج بهتری را رقم می‌زند

این مدیر موسسه مطالعاتی عنوان کرد: خروجی و نتایج به‌دست‌آمده از دانش‌آموزانی که در کلاس‌های دبیران بومی و دبیران پروازی به دست می‌آید نشان می‌دهد که اساتید بومی و داشتن کلاس‌های بیشتر و جدیت و تعهد در کار سبب شده است که نتایج بهتری بگیرند اما بازهم بدون استفاده از متدهای جدید و تحقیق در مورد کتاب‌های تست جدید، بازهم همچنان کلاس‌های کنکور جذابیت بیشتری خواهند داشت.

حمودی گفت: مؤسسات مختلفی وجود دارند که دارای آزمون‌های متفاوتی هم هستند که این تفاوت تنها در تعداد آزمون‌ها و تفاوت در هزینه به نسبت تعداد آن‌ها است.

وی اظهار کرد: این آزمون‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارند. مفید بودن این آزمون‌ها به این جهت است که اگر دانش‌آموز بتواند، دروس خود را مطابق برنامه‌ریزی اعلام‌شده مطالعه کند. دانش‌آموز را بدون اینکه بدانیم سرعت مطالعه دانش‌آموز چقدر است آزمون‌هایی را معرفی می‌کنیم. دانش‌آموز ممکن است با آزمونی که ما معرفی می‌کنیم ارتباط خوبی نداشته باشد و استرسش را افزایش دهد. ‌در واقع باید روحیات دانش‌آموز را بشناسیم، بعضاً حتی این آزمون‌ها می‌توانند برای دانش‌آموز مضر باشند

مبلغان سودجو

حمودی با بیان اینکه تأثیر تبلیغات بسیار زیاد است، گفت: تبلیغاتی که وجود دارد تبلیغات کاملی نیستند. آموزشگاه‌ها در تبلیغات به نفع خود از رتبه‌های برتر استفاده می‌کنند. در حقیقت از این دانش‌آموزان و رتبه آن‌ها سوءاستفاده می‌شود.

وی ادامه داد: برخی از داوطلبان کنکور گاها تنها برای شرکت در یک آزمون به یک آموزشگاه رفته و پس از موفقیت در کنکور تبدیل به سوژه تبلیغاتی همان موسسه می‌شود. این آموزشگاه چه تأثیری در موفقیت این دانش‌آموز داشته است؟ چه‌کار منحصربه‌فردی برای موفقیت این فرد انجام داده است؟

وی در پایان گفت: کذبیات آن‌قدر زیاد است که می‌توانم بگویم تبلیغات صادقانه وجود ندارد، توجه به این معضل بسیار لازم و ضروری بود که خوشبختانه ‌ایسنا آن را انجام داد.


انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: برگزیده ها کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد

ایسنا/البرز مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: سالانه بین ۸ تا ۹ هزار دانش آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان از طریق مهاجرت اضافه می‌شود و همین نیاز به توسعه فضای آموزشی را دو چندان کرده است.

به گزارش ایسنا، علی حجرگشت روز سه‌ شنبه ۱۱ اردیبهشت در مراسم تجلیل از معلمان اظهار کرد: بیشترین مشکلی که در بحث تراکم دانش آموزی با آن مواجه هستیم، موضوع مهاجرت  است و به این علت تراکم دانش آموزی در استان بسیار  بالاست. در این خصوص مشکلی که به ویژه در شهر کرج و فردیس با آن مواجه هستیم،  مشکل کمبود زمین است لذا تقاضا داریم که ارگان‌ها و نهادهای ملی چنانچه زمینی دارند، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند تا در مسیر نهضت مدرسه سازی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تامین زمین با استفاده از منابع دولتی، استانی و خیرین که بیشترین سهم را در این مشارکت دارند، می‌توانیم از این فضاها در جهت توسعه فضای آموزشی استفاده  کنیم. در حال حاضر در بحث اعتبارات دولتی و خیرین مشکل کمتری وجود دارد و مشکل اصلی توسعه فضای آموزشی کمبود زمین در این دو شهر است.

حجر گشت بیان کرد: اگر بخواهیم به استاندارد مورد نظر در فضای آموزشی برسیم و با احتساب اینکه تعداد دانش آموزان بین ۲۵ تا ۳۰ نفر باشد و مدارس هم به صورت یک نوبته فعالیت کنند، تقریباً به ۱۱ هزار کلاس نیاز داریم. این یک نگاه مطلوب و ایده آل است و حداقل به  ۳۰۰ مدرسه در استان نیاز است. البته تلاش می‌کنیم که تراکم بیشتری به کلاس‌ها تحمیل نشود.  

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز ادامه داد: به ویژه اینکه در بعضی مناطق استان مثل ناحیه ۴، محمدشهر، کمالشهر، شهر جدید مهستان و فردیس مشکل تراکم بیشتری داریم، لذا از دستگاه‌های ملی استدعا دارم چنانچه زمین مناسب در اختیار دارند از این جهت به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: اما با همت مسئولین در سفر ریاست جمهوری،  در خصوص توسعه فضای آموزشی  ۱۰۰ مدرسه در دوره اول و  ۱۰۰ مدرسه در دوره دوم مصوب شده و استانداری هم متعهد شده که با توجه به ظرفیت‌های استان ۱۰۰ مدرسه ساخته شود. در دوره اول مصوبات تاکنون مجموعاً ۱۳۰ مدرسه تکمیل یا عملیات ساختمانی آن آغاز شده است.  

وی با اشاره به توسعه فضای ورزشی گفت: تا پیش از دولت سیزدهم کمتر از پنج زمین ورزشی در استان وجود داشته، اما امروزه حدود ۵۰ زمین ورزشی به مدارس اضافه شده و  ۲۰ فضای دیگر در سال ۱۴۰۳ اضافه خواهد شد. متاسفانه استان در بحث اردوگاهی دچار کمبود است اما اردوگاه شهید بهشتی کردان را احیا کردیم و همچنین اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) در ماهدشت که متعلق به آموزش و پرورش تهران بود،  با دستور وزیر و پیگیری مسئولین استانی به استان واگذار شده و دانش آموزان در حال استفاده از این فضا هستند.

حجرگشت درباره توزیع شیر رایگان گفت: برای اولین بار توزیع شیر رایگان در مدارس بعد از سال‌ها مجدداً آغاز شده و در بین حدود  ۲۴ هزار دانش آموزان ابتدایی هفته‌ای دوبار شیر توزیع می‌شود و تا پایان اردیبهشت مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

وی در خصوص جذب نیروی انسانی افزود: جذب نیروی انسانی با توجه به رشد دانش آموزی و شاخص‌هایی که جذب نیرو در آموزش و پرورش دارد، در استان به عنوان یک نیاز اساسی  است، در این راستا سیاست آموزش و پرورش و مسئولین نظام این است که معلم را فقط از طریق مجرای قانونی یعنی دانشگاه فرهنگیان جذب کند اما چون پذیرش دانشگاه فرهنگیان کم است  از این رو مجبوریم از طریق آزمون و استخدام‌هایی که از طریق ماده ۲۸ اتفاق می‌افتد، جذب انجام دهیم.

حجر گشت در ادامه گفت: سال گذشته حدود ۱۶۰۰ نفر در استان البرز جذب شدند و در سال جاری هم ۷۲ هزار نفر در سطح ملی و دو هزار نفر در استان البرز در رشته‌های آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و نیروهای کیفیت بخشی که شامل مربی، مشاور و مراقب سلامت است، جذب خواهند شد. مرحله ابتدایی این آزمون‌ها برگزار شده و در آستانه مرحله گزینش هستیم، دو مرحله دیگر در اردیبهشت برگزار و در خرداد گزینش آنها انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به اقدامات صورت گرفته در خصوص دانش آموزان بازمانده تحصیل افزود: بعد از دوران کرونا با بخشی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل مواجه شدیم البته استان البرز جزء استان‌های رده بالای کشور از لحاظ پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده بوده و تعداد این دانش آموزان به نسبت کل دانش آموزان استان کمتر بوده است. به ویژه اینکه در پایه‌های اول ابتدایی مشکلی که وجود دارد آماری که ثبت احوال می‌دهد با آماری که در جامعه وجود دارد، منطبق نیست و این ممکن است به دلیل مهاجرت‌هایی که به استان و یا برعکس صورت می‌گیرد باشد.  

وی یادآور شد: اما طرحی را در آموزش و پرورش داریم تحت عنوان طرح شهید محمودوند که وظیفه آن شناسایی و جذب این عده از دانش آموزان است و اعتباری هم برای آن پیش بینی شده است. طبق گزارش‌ها پوشش ۷۰ درصد این دانش آموزان که قابل شناسایی بودند محقق شده است. اما به مدیران مدارس اطلاع رسانی شده  که این دانش آموزان را شناسایی و جذب کنند. حتی در قرارگاه  اجتماعی استان این مطرح شده که مدیران محلات کمک کنند تا دانش آموزان بازمانده از تحصیل را به ما معرفی کنند،  از تمام سمن‌ها و گروه‌ها هم می‌خواهیم در این خصوص کمک کنند.

وی در تشریح برنامه‌های گرامیداشت روز معلم افزود: به جهت گرامیداشت مقام معلم دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری، دیدار  ۴۰ نفر از معلمین نمونه با استاندار و همچنین دیدار ۳۰۰  معلم منتخب و نمونه استانی با رئیس جمهوری انجام می‌شود. خوشبختانه یک رویکرد مهم و جدید دولت محترم در خصوص مسائل آموزش این است که هزینه کردن برای آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری است و بر روی این موضوع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: در استان با نواختن زنگ سپاس معلم در یکی از مدارس این برنامه‌ها آغاز شده و در همه مناطق هشتگانه و تمام شهرهای اقماری مسئولین محترم شهر و روستا هم برنامه‌های مدونی را پیش بینی کرده‌اند که در این ایام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • معلمان خاطره‌انگیز در قاب تصویر
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • خسروپناه: اگر معلم جلوتر از پارادایم فکری دانش آموز حرکت نکند،‌ جا می‌ماند
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟