Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان؛ عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به تولید این محصول برای نخستین بار در کشور گفت: نمونه های خارجی این محصول برگرفته از فناوری میکروکپسولهای حاوی مواد شیمیایی و دارای عوارض جانبی است که به دلیل عمر محدود آن، پس از یک دوره استفاده اثر خود را از دست می دهد در حالی که محصول تولیدی این گروه فناور، امکان شارژ مجدد مواد و استفاده مکرر از لباس پس از رهایش کامل مواد را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر خدامی افزود: برای تولید این محصول ابتدا یک سامانه رهایش کنترل شده و به صورت تدریجی روی پارچه اعمال می شود.
به گفته وی در مرحله بعد مواد فعال چربی سوزِ طبیعی در آن بارگذاری و لباس ضد سلولیت حاوی مواد فعال چربی­سوز تهیه می شود که مواد فعال تنها با پوشیدن و در اثر اصطکاک حاصل از برقراری تماس با بدن، ازاین سامانه رهایش آزاد شده، به پوست نفوذ و اثرات لاغری و ضد سلولیت بوجود می آید.
مجری این طرح با اشاره به حذف مواد شیمیایی در تولید این محصول، گفت: به دلیل سازگاری الیاف طبیعی مثل پنبه یا پنبه لاکرا با پوست و نیز خاصیت کشسانی آن ها، این شلوارک با استفاده از این الیاف تولید و قسمت داخلی آن نیز به گونه ای طراحی شده که نوع بافت اثر میکرو ماساژ داشته و با محکم نگه داشتن اندام تحت پوشش، علاوه بر تسهیل چربی سوزی، ظاهری متناسب را ارائه می کند.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: این شلوارک ضدچاقی فشارنده به گونه ای طراحی شده که با حرکات طبیعی بدن انسان و نسبت به شرایطی چون pH و دمای بدن، ماده فعال مورد نظر را از لباس جدا کرده و به پوست منتقل می کند.
خدامی افزود: این لباس لاغری می تواند به صورت شلوارک، شلوار، گن های شکمی، گن های سرتاسری (از نوک پا تا شانه­ها، از زانو تا زیر سینه، از زانو تا شانه­ها)، در هشت اندازه و رنگ مختلف تولید و به بازار عرضه شود.
این پژوهشگر اصفهانی با اشاره به اینکه تاکنون لباس های لاغری و ضد سلولیت در کشورتولید نشده گفت: این گروه فناور برای نخستین بار شلوارک ضدسلولیت و چاقی تولید کرده است.
دانش فنی و تولید انبوه منسوجات آرایشی بهداشتی در کشور و نیز لباس لاغرکننده و ضد سلولیت با اثر میکروماساژ و قابلت شارژمجدد حاصل فعالیت پژوهشی مشترک دکتر اکبر خدامی دانشیار دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و دکترمجید راستی اردکانی فوق تخصص جراحی پلاستیک به همراه چهار محقق دیگر این گروه پژوهشی است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان لباس دانشگاه صنعتی طراحی لاغری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از هنر قدیمی ژاپنی برای طراحی مواد پیشرفته نانویی

محققان دانشگاه فناوری و کشاورزی توکیو (TUAT) گزینه‌های جدیدی برای ساخت مواد نرم و انعطاف‌پذیر به نام هیدروژل ارائه کردند. آنها با استفاده از فناوری نوظهوری به نام هیدروژل اوریگامی، ساختاری با قابلیت متورم شدن ساختند.

هیدروژل‌ها دارای شبکه‌ای از مولکول‌های جاذب آب (آبدوست) هستند که به ساختار آنها اجازه می‌دهند در هنگام قرار گرفتن در معرض آب به میزان قابل توجهی متورم شوند. آب در میان شبکه مولکولی آنها قرار می‌گیرد. دو محقق به نام‌های دایسوک ناکاگاوا و ایتو هاناساکی، کار خود را با یک فیلم خشک از جنس نانوالیاف سلولزی آغاز کردند که ماده طبیعی بسیاری از گیاهان بوده و در دیواره سلولی گیاهی یافت می‌شود.

آنها از پردازش لیزر برای برش این سازه‌ها استفاده کردند و سپس آب به این فیلم‌ها اضافه شد تا متورم شوند. طراحی ویژه این الگو‌های کریگامی موجب می‌شود تا آنها با قرار گرفتن در معرض آب تغییر شکل دهند، به طوری که هنگام کشش در جهت طولی، که به آن خاصیت اکستیک یا پادکشسان گفته می‌شود، عرض ساختار نیز افزایش می‌یابد. این خاصیت اکستیک موجب می‌شود که ضخامت ساختار مورد نظر با قرار گرفتن در معرض آب، افزایش یابد.

ایتو هاناساکی می‌گوید: «از نظر لغوی اوریگامی به معنای طراحی با کمک برش زدن کاغذ‌ها است. ساختار دو بعدی که ما ارائه کردیم با کمک اوریگامی ایجاد شده و در صورت وجود آب در محیط، آن را جذب کرده و به صورت سه بعدی متورم می‌شود. بسیار مهم است که این ساختار پیش از استفاده، خشک نگه داشته شود. این هیدروژل به گونه‌ای طراحی شده که بعد از جذب آب ساختار جدید به وجود آمده را می‌پذیرد. این ویژگی برای طراحی هوشمند مواد مهم هستند.»

از این فناوری می‌توان برای ساخت قطعات روباتیک نرم استفاده کرد که به طراحان اجازه می‌دهد تا ساختاری پاسخگو و منعطف ایجاد نمایند که قادر به تعامل با اجسام پیرامون باشد.

این هیدروژل‌ها همچنین برای کاربرد‌های پزشکی، از جمله مهندسی بافت، پانسمان زخم و سیستم‌های تحویل دارو مناسب هستند.

منبع: ایسنا

tags # تکنولوژی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان + فیلم
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • راهنمای خرید کفشور و گاتر خطی
  • استفاده از هنر قدیمی ژاپنی برای طراحی مواد پیشرفته نانویی
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی اصفهان
  • مستند پرتره عبدالحمید قدیریان از رادیو فرهنگ
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا