Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر استاندارد نبودن برخی فرآورده‌های گوشتی و نیز ویروسی بودن برخی دلسترها از سوی اداره کل استاندارد تهران تکذیب شد.به گزارش بلاغ، محمودرضا طاهری  مدیرکل استاندارد استان تهران، با اشاره به این‌که هر از چند گاهی در فضای مجازی شاهد انتشار شایعه‌های مختلفی در خصوص غیر استاندارد بودن برخی محصولات غذایی هستیم، گفت: در این رابطه مردم صرفا به اخبار تایید شده از سوی سازمان استاندارد توجه کنند و به شایعات توجهی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: غیر استاندارد بودن محصولات مختلف همواره توسط اداره کل استاندارد تهران اعلام شده است و مردم تنها به اخبار مورد تایید از سوی این اداره کل اکتفا کنند.

مدیرکل استاندارد استان تهران همچنین با اشاره به دو شایعه مربوط به غیر استاندارد بودن ۱۸ فرآورده گوشتی و نیز ویروسی بودن دلسترهایی با طعم انگور و انار، بیان کرد: این مطالب مورد تایید اداره کل استاندارد تهران نیست و صرفا شایعه است و از سوی سازمان استاندارد تکذیب می‌شود.

در شایعه مربوط به نامنطبق بودن ۱۸ فرآورده گوشتی با استانداردهای تعیین شده که در برخی شبکه‌های مجازی منتشر شده عنوان شده که " اداره کل استاندارد استان تهران اقدام به نمونه‌برداری ۲۶ نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر از مراکز عرضه و فروشگاه های زنجیره‌ای نموده و این نمونه‌ها از نظر منشاء بافت گوشتی، مورد آزمون قرار گرفت که از نمونه‌برداری‌های صورت گرفته ۱۸ مورد سوسیس و کالباس متأسفانه با استانداردهای مربوطه منطبق نبوده‌اند". در این شایعه نام برخی از برندهای صنایع غذایی ذکر شده است.

همچنین در شایعه دیگری مربوط به غیراستاندارد و ویروسی بودن دلسترهای انار و انگور عنوان شده که " به اطلاع تمام هموطنان عزیز برسانید که تا اطلاع ثانوی از خوردن نوع دلستر با طعم انگور و انار را به علت استفاده از طمع دهنده‌های با زمان بسیار پایین جدا خودداری کنید". در این شایعه عنوان شده استفاده از این دلسترها موجب برخی بیماری‌ها می‌شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • فرآیند پرورش میلیون‌ها کبوتر گوشتی توسط چینی‌ها (فیلم)
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد