Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، نورالله بیرانوند در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی در حوزه حمل و نقل ریلی با اشاره به ضرورت توسعه شبکه راه‌آهن اظهارداشت: توسعه ریلی به عنوان زیرساخت‌های حمل و نقل پایدار مدنظر تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان دولت بوده و با توجه به جایگاه منطقه‌ای به عنوان پل شرق به غرب و جنوب به شمال محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه شبکه ریلی در برنامه‌های توسعه‌ای پیش‌بینی شده است، گفت: امروز با موضوع تامین مالی و سرمایه‌گذاری در بخش حمل و نقل ریلی مواجه هستیم و برای تحقق اهداف بالادستی تعیین شده در قالب پروژه‌های عملیاتی نیاز به تامین مالی وجود دارد.

معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل راه‌آهن با بیان اینکه 28 عنوان فرصت سرمایه‌گذاری در این همایش معرفی می‌شود، گفت: موضوع تامین مالی یکی از چالش‌های مهم این حوزه است که باید بتوانیم از منابع عمومی برای تامین زیرساخت‌ها استفاده کنیم.

بیرانوند با بیان اینکه سازوکار برای تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه تدوین کرده‌ایم، گفت: ابزارهای نوین استعداد بسیار مناسبی برای تامین منابع مالی در بخش حمل و نقل ریلی را دارند و می‌توان از این ظرفیت‌ها در بازار سرمایه استفاده کنیم و موفق شدیم اعتماد بازار سرمایه و فاینانسورها را جذب کنیم.

وی با بیان اینکه مکانیزم استفاده از قانون رفع موانع تولید در قانون بودجه سال 97 تعریف شده گفت: دولت با همکاری سیستم بانکی نسبت به تامین مالی پروژه‌های ریلی با نرخ سود یارانه‌ای اقدام می‌کند و سازمان برنامه و بودجه هم پذیرفته است 3 هزار میلیارد تومان تامین مالی در پروژه‌های ریلی را انجام دهد.

وی افزود: در حال توافق با بانک‌های عامل و وزارت کار هستیم که تبصره 19 قانون بودجه به اجرا برسد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معاون راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ قرائت شد.

این گزارش برای اعمال ماده ۲۳۴ یعنی ارجاع تخلفات به قوه قضائیه به رأی مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با ۶۷ رأی موافق، ۱۳۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با اعمال ماده ۲۳۴ مخالفت کردند.

کد خبر 6086053 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو