Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظریف مخالفان اف‌ای‌تی‌اف را به پولشویی متهم کرده‎ است/ متهم کردن یک جریان بزرگ به پولشویی، حرف بزرگی است و اگر اسنادی داشته باشد، باید ارائه بکند/

احد آزادی‎خواه یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر امور خارجه در توضیح علت این اقدام خود می‌گوید که او مخالف اف‌ای‌تی‌اف بوده و «ظریف مخالفان اف ای تی اف را به  پولشویی متهم کرده ‎است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»


احد آزادی‎خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و ازجمله امضاکنندگان طرح استیضاح محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه است. او درباره هدف خود از امضای طرح استیضاح وزیر امور خارجه به ایرناپلاس می‎گوید که ظریف مخالفان اف‌ای‌تی‌اف را به پولشویی متهم کرده‎ است.

در ادامه مشروح این گفت‎وگو را می‎خوانید:

 آقای آزادی‌خواه شما ازجمله کسانی بودید که طرح استیضاح آقای ظریف را امضا کردید، انگیزه شما از این کار چه بود؟
آزادی‌خواه: آقای ظریف یک دیپلمات است و درواقع از نظر نشست و برخاست‎های دیپلماتیک شخصیت فراملی محسوب می‌شود. از این رو، اعلام نظرها، صحبت‎ها و موضع‎گیری‎های ایشان باید حقوقی، مستند و مستدل باشد.

مگر خلاف این بوده است؟
آزادی‌خواه: اعلام نظری که ایشان درباره اف‌ای‌تی‌اف کرده‎ است و همچنین متهم کردن یک جریان بزرگ به پولشویی، حرف بزرگی است و اگر اسنادی داشته باشد، باید ارائه بکند. اگر هم نداشته باشد، این حرف خلاف روال نظام دیپلماتیک کشور است. نباید این حرف را بزند.

شما می‎فرمایید جریان و افراد را به پولشویی متهم کردند، اما ایشان متذکر شد کسی را متهم نمی‎کند. همان‌طور که پیش از ایشان نیز، مقامات عالی دیگری نیز درباره پولشویی حرف زده بودند.
آزادی‌خواه: این افترا و تهمت است. من مخالف اف‌ای‌تی‌اف بودم. ایشان مخالفان را به پولشویی متهم کرده است. ایشان بیاید سند نشان دهد که یک مورد از مخالفان اف‌ای‌تی‌اف پولشویی کرده‌اند. چرا آن موقع که اختلاس‎ها، پولشویی‎ها و بی‌بندوباری‌ها مطرح شد، این حرف‌ها زده نشد؟ آن وقت حالا که موضوع اف‌ای‌تی‌اف مطرح شده، عده‎ای مخالف‌اند و عده‎ای موافق، این حرف‎ها زده می‎شود.

محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان چندی پیش در گفتگو با خبرآنلاین گفته بود: «پولشویی یک واقعیت در کشور ما هست... من نمی‌خواهم پولشویی را به جایی نسبت بدهم... آنجا‌هایی که هزاران میلیارد پولشویی انجام می‌دهند حتما آنقدر توان مالی دارند که ده‌ها یا صد‌ها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی در کشور نمایند. من هیچ دستگاهی را متهم نمی‌کنم به این کار، من افرادی را که در این قضیه منافع دارند فکر می‌کنم پشت القای این تصورات هستند.»/ 
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس

در حالی‌که کمیته حقوقی پارلمان گرجستان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد تا بعد به تصویب نمایندگان برسد، گروهی از مردم تفلیس در حمایت از این قانون در مقابل پارلمان تجمع کردند و اعتراضات مخالفان این لایحه نیز همچنان ادامه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، کمیته امور حقوقی پارلمان گرجستان شب گذشته در پایان نشست ویژه خود لایحه جنجال برانگیز مربوط به «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد.

کمیته حقوقی این ابتکار عمل را به مدت 10 ساعت مورد بررسی قرار داد. در طول این نشست مناظرات داغی بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" و مخالفان صورت گرفت. به دلیل نقض قوانین پارلمان، 14 نماینده مخالف از حضور در سالن محروم شدند.

هنوز تاریخ ارائه این لایحه برای رای گیری در نشست عمومی پارلمان گرجستان اعلام نشده است.

همزمان با این نشست، در خیابان مرکزی تفلیس، تجمع حامیان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" در حمایت از تصویب لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" برگزار شد. ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر گرجستان در این گردهمایی سخنرانی کرد.

این در حالی است که یک روز قبل تظاهرات اعتراض آمیز دیگری علیه تصویب قانون عوامل خارجی در تفلیس برگزار شد و در جریان آن هزاران نفر در میدان جمهوری پایتخت تجمع کردند.

در اوایل ماه آوریل، حزب حاکم گرجستان اعلام کرد که قصد دارد لایحه مربوط به عوامل خارجی را بار دیگر به پارلمان ارائه دهد که در مارس سال 2023 به دلیل اعتراضات گسترده از دستور کار پارلمان خارج شده بود. این لایحه در نخستین قرائت در 17 آوریل به تصویب رسید. 83 نماینده به تصویب رای دادند و هیچ رای مخالفی وجود نداشت. سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان گفت که این لایحه را وتو خواهد کرد.

پس از آن، نخست وزیر گرجستان، زورابیشویلی را عامل نفوذ خارجی خواند. سپس تظاهرات کنندگان در مقابل ساختمان پارلمان گرجستان در تفلیس یک ساعت به مقامات فرصت دادند تا لایحه را پس بگیرند. چند هزار نفر در این تظاهرات تجمع کرده بودند که تجمع به خشونت کشیده شد و پلیس 14 نفر از معترضان را بازداشت کرد.

نخست وزیر گرجستان خواستار پذیرش این کشور در اتحادیه اروپا با در نظر گرفتن حاکمیت آن شد

ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  گرجستان شب گذشته در تجمع بزرگ حامیان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» تاکید کرد که تفلیس  قصد دارد و حق دارد به اتحادیه اروپا بپیوندد، ولی خواهان آن است که حاکمیت و ارزش‌های این کشور مورد توجه و احترام قرار گیرد.

او گفت:  امروز گرجستان یک کشور مستقل و دارای حاکمیت است. جامعه گرجستان دارای ارزش‌های قوی است و ما می خواهیم با استقلال، حاکمیت و ارزش‌های خود عضو اتحادیه اروپا شویم.

نخست وزیر یادآور شد: ادعاهای متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا تنها در صورتی گرجستان را می پذیرد که از حاکمیت دولتی و ارزش‌های ملی خود چشم پوشی کند، ولی هرگز چنین نخواهد شد. وی همچنین از اتحادیه اروپا خواست تا مذاکرات برای پیوستن گرجستان به این سازمان را در سال جاری آغاز کند.

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کردنخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیمقانون «عوامل خارجی»دست غرب را در گرجستان می‌بندد؟-بخش پایانی

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • دیدار رهبر مخالفان نتانیاهو با وزیز خارجه امارات
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • آتش خشم معترضان صهیونیست در خیابان‌های تل‌آویو+ فیلم
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس