Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: این روزها به بهانه‌های مختلف هجمه‌های بی‌سابقه‌ای به وزیر امور خارجه کشورمان صورت می‌گیرد. حتی می‌توان گفت که موج جدید حمله‌ها به محمدجواد ظریف آغاز شده و این بار علاوه بر مخالفان دولتکه نسبت‌های مختلفی به سخنان او داده‌اند؛ از «آتو به دشمن» گرفته تا «تهمت به نظام»، براندازان فضای مجازی نیز برخی سخنان وی را آماج حملات و توهین‌های خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، خبرنگار جماران به سراغ دو فعال سیاسی اعتدال‌گرا و اصولگرا رفته و نظر آنها را درباره هجمه‌های اخیر به وزیر امورخارجه جویا شده که در ادامه می‌آید؛

عده‌ای فهمیده ا ند که ممکن است رئیس‌جمهور آینده ایران آقای ظریف باشد

آیت‌الله محسن غرویان در گفت و گو با خبرنگار جماران، درباره هجمه‌های اخیر به وزیر امور خارجه کشورمان گفت: به نظر من سه نکته مهم در اینجا مطرح است. نکته اول این است که هجمه‌هایی که به وزیر امور خارجه می‌شود به احتمال قوی بدین خاطرست که عده‌ای فهمیده اند ممکن است رئیس‌جمهور آینده ایران آقای ظریف باشد و به همین خاطر هجمه‌ها برای تخریب وی را شروع کردند.

وی افزود: بنابراین ممکن است که این هجمه‌ها، آغاز غرض ورزی‌های سیاسی برای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 باشد. لذا باید به این مسأله توجه داشته باشیم. نکته دیگر این است که آقای ظریف به عنوان یکی از موفق‌ترین چهره‌های سیاسی کشور پس از انقلاب بوده و حتی به تعبیر برخی سیاسیون، ما تا به حال وزیر امور خارجه‌ای با این حجم از فعالیت، پرجنب و جوش و موفق مانند ظریف نداشته ایم. از این رو، حال وی باعث تحول در دیپلماسی ایران شده و در این مسیر بسیار موفق بوده، مورد هجمه قرار گرفته است.

ظریف نگاهی بسیار خوب، مثبت و عملکردی صحیح دارد

این مدرس حوزه علمیه قم در ادامه اظهار داشت: نکته دیگر می تواند این باشد که عده‌ای ظریف و اظهاراتش را به عنوان بهانه‌ای برای تخریب دولت انتخاب کردند و هدف خود را تخریب سیاست‌ها و تدابیر سیاسی و دیپلماتیک دولت قرار دادند. در صورتی که امروز شرایط بحرانی جهان ایجاب می‌کند تا ما راه‌حل‌های دیپلماتیک را در صحنه دیپلماسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشیم. به این دلیل که اقتصاد با سیاست کاملاً پیوسته بوده و لوایح مربوط به FATF و امثالهم نیز در همین زمینه است.

وی در پایان گفت: آقای ظریف نگاهی بسیار خوب، مثبت و عملکردی صحیح دارد. لذا هجمه‌هایی که صورت می‌گیرد، برای شکست دادن این سیاست‌هاست.

کاری که تندروهای داخلی در هجمه به امثال ظریف انجام می‌دهند، به نوعی گرا دادن به خارجی‌هاست. در واقع آنها قصد دارند این پیام را مخابره کنند که با زدن ظریف کاری خواهند کرد تا FATF و CFT در جامعه پذیرفته نشود.

محمد مهاجری نیز در گفت و گو با خبرنگار جماران، در این باره گفت: من از قدیم الایام معتقد بودم که جریان تندروی فعلی و جریان برانداز خارجی و اسرائیلی‌ها دست‌شان در یک کاسه هست و در واقع برآیند کاری که آنها انجام می‌دهند، اقدام علیه نظام است. متاسفانه بعضی تندروهای داخلی، سربازانی مجانی برای دشمن هستند و بعضی از آنها نیز بعید است که مفتی حرف بزنند یا به بیانی دیگر بعضی سربازان داخلی دشمن حرف مفت زده، اما همه آنها مفت حرف نمی‌زنند.

براندازان و تندروهای داخلی با همدیگر هم‌سو هستند

وی افزود: اینکه امروز هجمه‌ها به ظریف هم از طرف براندازان و هم از طرف تندروهای داخلی صورت گرفته و حتی بعضی از رسانه‌های ضدانقلاب نیز ورود کردند، نشانگر این است که آنها با همدیگر هم‌سو هستند. حرف آقای ظریف تنها نقدی بر وجود مواردی از پولشویی در داخل کشور بود، اما جریان تندرو در این ماجرا، خود را معادل نظام گرفت و گفت حالا که به من می‌گویید پولشو، در واقع به نظام چنین انگی می‌زنید.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: در واقع جریان تندرو آدرس داد که پولشوئی که آقای ظریف متهمش کرده، خود این جریان است. امیدوارم روزی فرا رسد که معلوم شود جریان تندرو و افراطی درون کشور چه در مجلس چه در رسانه‌ها یا جاهای دیگر، چه ارتباطاتی با جریان‌های فاسد و قاچاقچیان پولشو در کجاها دارد.

ظریف با چنین هجمه‌هایی از دور خارج نخواهد شد

وی بیان کرد: کاری که تندروهای داخلی در هجمه به امثال ظریف انجام می‌دهند، به نوعی گرا دادن به خارجی‌هاست. در واقع آنها قصد دارند این پیام را مخابره کنند که با زدن ظریف کاری خواهند کرد تا FATF و CFT در جامعه پذیرفته نشود. یعنی در واقع تندروهای داخلی قصد دارند از پشت به آقای ظریف به عنوان مرد اول جبهه دیپلماسی که باید درباره FATF و CFT با قدرت وارد شده و با در دست گرفتن این دو حربه علیه دشمنان اقتصادی مملکت وارد جنگ شود، خنجر بزنند و این امری بسیار طبیعی است که انتخاب آنها برای حمله، فردی چون ظریف باشد.

مهاجری اظهار کرد: من نمی‌دانم کمپین‌های ایجاد شده در حمایت از آقای ظریف در فضای مجازی تا چه اندازه می‌توانند تاثیرگذار باشند، اما به نظرم آقای ظریف، فردی پرقدرت است و حتی بدون چنین کمپین‌هایی نیز از پس هجمه‌های خود برمی‌آید. زیرا وی در استدلال، نحوه بیان و هم به لحاظ پشتوانه‌های نظام دستش پُر است. بنابراین، وی با چنین هجمه‌هایی از دور خارج نخواهد شد.

شورای نگهبان در تأیید صلاحیت‌ها، حواسش به امضا‌کنندگان طرح استیضاح ظریف باشد

وی بیان کرد: این روزها مجلس در قبال آقای ظریف، یک بازی همه سر باخت انجام داد. زیرا اگر آقای ظریف در مجلس رای بیاورد و همچنان وزیر بماند، عده‌ای خواهند گفت که دیدید اظهارات ظریف درباره پولشویی درست بود و اگر وی رای نیاورد و از وزارت خارجه برود، یک عده دیگر خواهند گفت که دیدید مجلس هم طرفدار پولشویی بود و با افشاگری ظریف مخالفت کرد، پس معلوم است که خود دستی در این ماجرا دارد و اگر هم استیضاح را پس بگیرند، عده ای خواهند گفت؛ از اینکه در برابر ظریف قرار گیرند، ترسیدند.

این فعال سیاسی اصولگرا در پایان گفت: بنابراین، مجلس یا همان نمایندگانی که طرح استیضاح ظریف را امضا کردند، در مقابل چند گزینه قرار گرفتند که همه این گزینه‌ها به معنای باختن آنها خواهد بود و من امیدوارم که شورای نگهبان در دور بعدی همانطور که در مورد بعضی‌ها چنین نظری را اعمال می‌کند، هنگام تأیید صلاحیت امضاکنندگان این استیضاح نیز حواسش باشد که چه کسانی مخالف منافع ملی بوده و چه کسانی زمانی که نظام نیاز به سرباز دارد از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کنند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف استیضاح محسن غرویان وزیر امور خارجه محمدجواد ظریف محمد مهاجری هجمه منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات

هاشمی رفسنجانی روز چهاردهم اردیبهشت سال ۱۳۸۰ در مورد ثبت‌نام سید محمد خاتمی برای انتخابات و جزییات آن و همچنین برخی اخبار خارجی نوشته‌است.

به گزارش شرق، متن کامل خاطرات هاشمی رفسنجانی را می‌خوانید:

عفت و فائزه و سارا و قدسى، براى بازدید از روستاى تاریخى ابیانه رفتند. محسن از کوه‌پیمایى آمد؛ با هم صبحانه خوردیم و دربارۀ برنامه‌هاى کارى بچه‌ها و نیز اوضاع جارى کشور و انتخابات [ریاست‌جمهوری] مذاکره کردیم. آقاى [سید محمد] خاتمى، بالاخره امروز ثبت‌نام کرد و در مصاحبه‌اى با رسانه‌ها، اعتراف به تردید و دغدغه به خاطر نگرانى از عدم توان انجام وظایف کرد.

رسانه‌هاى غربى، پوشش زیادى به اقدام و حرف‌هاى ایشان دادند. بعضى فکر مى‌کنند این شیوه تبلیغاتى ناز و کرشمه، تأثیر منفى در افکار مردم گذاشته و بعضى فکر مى‌کنند براى جذب آرای بیشتر مفید بوده است.

چند سازمان حقوق بشرى، این روز‌ها علیه آیت‌الله خامنه‌اى، نظرهاى تندى ابراز کرده‌اند و ایشان را در رأس ده نفر از سران کشور‌ها که با مطبوعات دشمنى دارند، معرفى کرده‌اند؛ افراد دیگرى، چون [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه] و جیانگ زمین، [رئیس‌جمهور چین] و [فیدل] کاسترو، [رئیس‌جمهور کوبا] و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه] و ملاعمر، [رهبر طالبان] و ملک فهد، [پادشاه عربستان] و... در این لیست هستند. آمریکایى‌ها هم بعد از کنفرانس انتفاضه در تهران، حملات تندى به عنوان حامى تروریسم به ایران و رهبرى دارند و ایشان را به خاطر حمایت از مبارزان فلسطینى و لبنانى، در رأس حامیان تروریسم مى‌خوانند. وزیر امورخارجه آمریکا، دیروز صریحاً ایران را تهدید کرده و گفته، نخواهیم گذاشت که ایران به سلاح کشتار جمعى دست یابد.

در فیلیپین، با اعلام وضع فوق‌العاده، شورش را خوابانده‌اند و گفته‌اند که طرح مخالفان این بوده که [جوزف استرادا]، رئیس‌جمهور سابق و [گلوریا آریو]، رئیس‌جمهور فعلى را ترور کنند و به همین منظور بوده که شورشیان، کاخ رئیس‌جمهور را محاصره کردند و درِ آن را از جا کندند و رئیس‌جمهور فعلی با رئیس‌جمهور سابق، در زندان دیدار کرده است.

آمریکا اعلام کرده که دولت چین، برق مناسب در اختیار افراد اعزامى براى بررسى هواپیماى جاسوسى نمى‌گذارد. اسرائیل اعلام کرده که ارتش سوریه باید از لبنان بیرون بروند و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه]، حرف‌هاى تندى علیه اسرائیل گفته است. در هرات افغانستان، با انفجار بمبى، مولوى سُنى فرارى از مشهد و هفت نفر دیگر کشته شده‌اند و به دنبال آن، جمعى به کنسولگرى ایران حمله کرده‌اند و آتش زده‌اند.

دیگر خبرها

  • اعتراض تندروهای یهودی به سربازی اجباری با آتش‌زدن پرچم اسرائیل (فیلم)
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • مهاجری: وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد!
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»