Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرزاده گفت: مراجع شبه قضایی جزئی از روند دادرسی عادلانه اداری در مراجع و سازمان‌های دولتی محسوب می‌شوند.

به گزارش حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسن پیرزاده، مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری در نشست استانی اعضای کمیسیون‌های ماده صد شهرداری‌های استان خراسان شمالی، به ضرورت ارتقاء دانش حقوقی اعضای کمیسیون‌های ماده صد شهرداری‌ها در جهت کاهش تخلفات ساختمانی و همچنین بررسی دلایل نقض آراء ماده صد دردیوان عدالت اداری اشاره کرد و گفت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی دیوان عدالت اداری و وزارت کشور و با همکاری دادگستری کل استان‌ها ومعاونان عمرانی استانداری‌های سراسرکشور، به جهت کاهش تخلفات ساختمانی نشست‌های آموزش اعضای سه گانه کمیسیون‌های ماده صد با حضور نمایندگانی از قوه قضائیه، وزارت کشور و شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا پایان سال جاری درسراسرکشور برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حقوقی و امور مجلس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه آراء کمیسیون‌های ماده صد شهرداری‌ها به عنوان مراجع شبه قضایی نقش موثری در اجرای قانون، عدالت و همچنین تضمین اصل حاکمیت قانون در مراجع اداری ایفا می‌کنند، افزود: مراجع شبه قضایی جزئی از روند دادرسی عادلانه اداری در مراجع و سازمان‌های دولتی محسوب می‌شوند و اطلاع اعضای کمیسیون‌های مذکور و سایر کمیسیون‌های مشابه از رویه‌های قضایی دیوان عدالت اداری در جهت قانون‌مند شدن و ضابطه‌مند شدن قواعد و اصول حاکم بر دادرسی عادلانه نقش موثری در کاهش ورودی پرونده‌های کمیسیون ماده صد به دیوان دارد و برگزاری این گونه نشست‌ها موجبات استاندارد سازی آراء کمیسیون‌های مذکور و رضایت مندی مردم و در نهایت کاهش اعتراضات مردم از آراء کمیسیون‌ها و اثرگذاری نظارت قضایی راهبردی سیستماتیک دیوان عدالت اداری را در بر خواهد داشت.

وی تصریح کرد: ضوابط و قواعد حاکم بر رسیدگی پرونده‌های مطروحه در کمیسیون‌های ماده صد از سوی معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش دیوان عدالت اداری به صورت جزوات آموزشی که مبتنی بر رویه‌ها و نظرات اجماعی همکاران قضایی در حوزه تخصصی شهرداری‌ها می‌باشد تهیه و تدوین شده است، که بیان اصولی از جمله رعایت موازین و یا مقررات شکلی و ماهوی در رسیدگی پرونده‌های ماده صد و انتقال اعضای کمیسیون‌های ماده صد در این جزوات آمده است و مورد استقبال اعضای کمیسیون‌های مذکور در استان‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل حقوقی و امورمجلس دیوان عدالت اداری در پایان با اشاره به تاکید ریاست محترم دیوان عدالت اداری مبنی براصلاح ماده صد قانون شهرداری‌ها و تشکیل کارگروهی دروزارت کشور با مشارکت دیوان عدالت اداری، گفت: درحال حاضر به لحاظ ضعف نظارت شهرداری‌ها وخلاء قانونی موجود که زمینه ساز تخلفات ساختمانی و ورود سالانه ١٢٠٠٠ پرونده اعتراض به آراء ماده صد در دیوان هستیم باید مقدمات تهیه لایحه و یا طرح اصلاح ماده صد قانون شهرداری‌ها تهیه وتقدیم مجلس شورای اسلامی شود تا شاهد حذف تخلفات ساختمانی از ترمینولوژی حقوقی شود.

گفتنی است این نشست در ادامه سلسله نشست‌های اعضای کمیسیون‌های ماده صد شهرداری‌های استان‌های سراسر کشور، با حضور پیرزاده مدیرکل حقوقی و امورمجلس دیوان عدالت اداری به میزبانی استان خراسان شمالی و در شهرستان بجنورد برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

به گزارش قدس آنلاین جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد.

اولین مصوبه این جلسه نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود که با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

این سند با وجود برخورداری از غنای مبنایی، فاقد نقشه راه اجرایی بود که با تلاش شش ماهه وزارت آموزش و پرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن تدوین و در جلسه امروز این شورا تصویب شد.

همچنین در جلسه امروز دو نفر از اعضای حقیقی شورای سیاستگذاری جایزه دکتر کاظمی آشتیانی و پنج نفر از اعضای حقیقی برای عضویت در هیئت امنای بنیاد سعدی با نظر موافق اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد