Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-24@20:01:49 GMT

شهری که جای سوزن انداختن هم ندارد!

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۷۳۹۸۵

به گزارش وانانیوز، 

مهرداد ترابیان،  امروز یکشنبه 11 آذرماه در نشست مشترک با مدیران مدارس و اعضای شورای شهرکمالشهر اظهارکرد: حل بعضی از معضلات جز وظایف شهرداری نیست اما نمی‌توان نسبت به برخی مسائل چون مسائل فرهنگی بی‌تفاوت بود.

وی افزود: شهرداری کمالشهر هیچگاه خود را از آموزش و پرورش جدا نمی‌داند چون تعلیم و تربیت فرزندان ما برعهده آموزش و پرورش است و در واقع مدرسه به همه ما تعلق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترابیان گفت: علاوه بر کمبود فضای آموزشی، بسیاری از مدارس این شهر نیز دارای بافت فرسوده هستند و باید تخریب شوند، مدرسه‌ای که 22 سال از ساخت آن می‌گذرد از لحاظ استحکام اصلا قابل اطمینان نیست و اگر حادثه‌ای مثل زلزله پیش بیاید چگونه می‌خواهیم امنیت دانش‌آموزان را حفظ کنیم؟

وی گفت: حل این مشکل به تنهایی امکان پذیر نیست و مسئولان باید نگاه ویژه‌ای به کمالشهر داشته باشند؛ اگر بخواهیم همه مسئولیت را برعهده آموزش و پرورش یا سازمان نوسازی مدارس بگذاریم کاری از پیش نمی‌رود.

شهردار کمالشهر تصریح کرد: شهرداری این شهر نیز با وجود داشتن محدودیت‌های بودجه‌ای هرسال نگاه ویژه‌ای به مدارس داشته و در حوزه‌هایی از قبیل رنگ‌آمیزی مدارس، تعمیر سرویس‌های بهداشتی، هوشمندسازی مدارس و تامین فضای سبز مدارس همکاری کرده است.

این مسئول اضافه کرد: همچنین طبق تبصره سه ماده 101 قانون شهرداری‌ها، شهرداری 25 درصد از اراضی مورد توافق را برای تامین سرانه فضاهای عمومی و خدماتی که مهم‌ترین آن فضاهای آموزشی است تملک می‌کند تا نسبت به احداث فضاهای آموزشی و خدماتی مورد نیاز اقدام شود که شهرداری کمالشهر نیز در این خصوص اقداماتی انجام داده است.

ترابیان گفت: معضل فضای آموزشی این شهر تنها با برگزاری جلسه حل نمی‌شود و مسئولان ذیربط باید پیگر موضوع باشند و مصوبات جلسات را به جد پیگیری کنند.

مدرسه ای با 500 دانش آموز تنها 5 چشمه سرویس بهداشتی دارد ​

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 کرج نیز گفت: دانش‌آموزان وقت زیادی را در مدرسه سپری می‌کنند بنابراین باید امکانات لازم را برای آنها فراهم کنیم، چرا مدرسه‌ای که 500 دانش‌آموز دارد فقط 5 چشمه سرویس بهداشتی دارد که آن هم به علت خرابی و شکستگی نمی‌توان از همه آن‌ها استفاده کرد.

 قاسم پوستین‌دوز امروز یکشنبه 11 آذرماه،‌ در نشست مدیران مدارس ناحیه چهار کرج که با حضور شهردار و اعضای شورای شهر کمالشهر برگزارشد، اظهارکرد:  کمالشهر 25 هزار دانش‌آموز دارد اما به علت کمبود مدرسه 10 درصد از جمعیت دانش‌آموزی این شهر برای تحصیل به مناطق دیگر شهر کرج می‌روند.

وی افزود: در حال حاضر 19 هزار دانش‌آموز در مدارس این شهر تحصیل می‌کنند که از این تعداد 13 هزار دانش‌آموز لازم التعلیم و 6000 دانش‌آموز در مقطع پیش‌دبستانی و بزرگسال هستند.

این مسئول به کمبود فضای آموزشی در کمالشهر اشاره کرد و گفت: این شهر مهاجرپذیر است و روز به روز هم جمعیتش بیشتر می‌شود اما متاسفانه سرانه فضای آموزشی آن متناسب با رشد جمعیت توسعه پیدا نکرده است و این عدم تناسب باعث شده که امروز 82 درصد مدارس این شهر دو شیفت باشند.

پوستین دوز تاکید کرد: تعداد بالای دانش‌آموزان در این شهر باعث شده که کلاس‌های درسی از استاندارد تعیین شده خارج شود، طبق آمار در سایر مناطق کرج هرکلاس درسی حداکثر 35 دانش‌آموز دارد اما در کمالشهر امسال در برخی از مدارس پایه اول تا چهارم تعداد دانش آموزان از 50 نفر هم بیشتر است.

مدیرآموزش و پرورش ناحیه چهارکرج تصریح کرد: به عنوان مثال در منطقه مثل خرمدشت که 60 هزار نفر جمعیت دارد به علت کمبود فضای آموزشی، مدرسه‌ای که باید با ظرفیت 300 دانش‌آموز اداره شود، 500 دانش‌آموز دارد.

وی گفت: قطعا کمبود فضای آموزشی و تعداد اضافه دانش‌آموزان در کلاس‌های درسی بر روند آموزش و پرورش و کیفیت تدریس معلمان اثر منفی می‌گذارد.

این مسئول، کمبود سرویس بهداشتی، نبود فضای سبز، بافت فرسوده مدارس، کمبود نیمکت درسی و نداشتن تجهیزات را از دیگر مشکلات مدارس این شهر عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان وقت زیادی را در مدرسه سپری می‌کنند بنابراین باید امکانات لازم را برای آنها فراهم کنیم. دانش‌آموز کمالشهری چه گناهی دارد که باید در چنین شرایط و فضایی تحصیل کند، این دانش‌آموزان فرزندان ما و آینده‌سازان این مرز و بوم هستند نباید نسبت به وضعیت آن‌ها بی‌تفاوت باشیم.

وی گفت: بهترین راه این است که خیرین به این حوزه ورود کنند و شهرداری هم همکاری لازم را انجام دهد؛ در برخی از مناطق کمالشهر زمین‌های کوچکی وجود دارد مثلا زمین‌های   ۳۰۰   تا   ۴۰۰   متری که قطعا مناسب فضاهای آموزشی نیست با کمک نهادهای محلی و شهرداری باید در تامین زمین برای مدارس و خرید زمین‌های مجاور مدارس اقدام کنیم در غیر این صورت وضعیت تغییری نمی‌کند و روزبه روز هم بدتر می‌شود.
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: فضای آموزشی منطقه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟

آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی به‌تازگی از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، در آیین‌نامه جدید نکات مهمی درباره شهریه مدارس و ساعات کار معلمان مدارس غیردولتی ذکر شده است.

به گزارش تسنیم، وزارت آموزش و پرورش سال گذشته درباره شهریه مدارس غیردولتی اعلام کرد که حداکثر شهریه مدارس غیردولتی با فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

برای سال تحصیلی جدید یعنی مهر ۱۴۰۳ هنوز سقف شهریه مدارس غیردولتی اعلام نشده، اما دستورالعمل شهریه ابلاغ شده است.

در همین ارتباط احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ شهریه مدارس برای سال تحصیلی جدید گفت: بخشنامه شهریه مدارس و مراکز غیردولتی روز گذشته به استان‌ها ابلاغ شد و امسال براساس مواد ۱۵ و ۱۶ قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی، آیتم‌های جدیدی در تعیین شهریه مدنظر است.

ساعت فعالیت معلمان مدارس غیردولتی

مواد ۱۵ و ۱۶ اصلاحیه قانون تأسیس مدارس غیردولتی به این موارد اشاره دارند: ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شورا‌های آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

تأیید فنی، استحکام بنا و ظرفیت مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با استفاده از ظرفیت مهندسان مشاور دارای گواهی صلاحیت از سازمان برنامه و بودجه کشور و مورد تأیید سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور انجام می‌شود. وزارت آموزش و پرورش مکلف است ظرف پنج سال نسبت به اعمال ضوابط و استاندارد‌های فضا و تجهیزات مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی موجود اعم از ملکی و استیجاری اقدام کند.

وی افزود: مناطق آموزش و پرورش باید از نزدیک مدارس غیردولتی را رصد کنند و قابلیت‌ها و امکانات آن‌ها را مطابق با ۷ آیتم تعیین شده در الگوی شهریه که شامل مقطع تحصیلی، سطح آموزشی و پرورشی، برنامه سال تحصیلی، فعالیت‌های فوق برنامه، فضای فیزیکی و تجهیزات و نرخ تورم رسمی کشور است، بررسی و پس از آن شهریه مدرسه را تایید کنند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: به تدریج شهریه مدارس غیردولتی بر روی سامانه مشارکت‌ها به آدرس www.mosharekatha.ir قرار می‌گیرد و خانواده‌ها می‌توانند از میزان شهریه مدارس مطلع شوند.

پیش ثبت‌نام با شهریه سال گذشته

محمودزاده با اشاره به اینکه پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی براساس شهریه سال گذشته است، گفت: اگر خانواده‌ها به هر دلیلی از ثبت‌نام قطعی منصرف شدند، مبلغ پیش ثبت‌نام باید به طور کامل به آن‌ها پرداخت شود.

وی درباره سقف شهریه مدارس غیردولتی بیان کرد: شهریه هر مدرسه متناسب با امکانات و عملکرد مدرسه و شهریه سال گذشته متفاوت است و به محض تکمیل بارگذاری اطلاعات از سوی مدارس، سقف شهریه را تعیین می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی در پایان تصریح کرد: در صورت عدم رعایت شهریه مصوب امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • آمریکا شریک جرم صهیونیست‌ها است
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور؟!
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی استان امیدوارکننده است
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد