Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، ملانوری
سرپرست معاونت سیاسی استاندار کرمان در جلسه ستاد تنظیم بازار کرمان گفت:هر گونه افزایش قیمتی در کالا‌ها باید بر اساس کارشناسی و با مصوبه باشد چرا که بایستی آرامش بازار حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه نرخ گذاری‌ها در این ستاد انجام میشود افزود: با توجه به مشکلات سیاسی که ناشی از تحریم‌ها داشتیم تا کنون نرخ گذاری‌ها صورت نگرفته بود و اکنون بر اساس پیشنهادات ارائه شده بعد از جمع بندی‌های کارشناسان این قیمت‌ها اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: ۴۰۰ حلقه لاستیک روزانه در استان کرمان نیاز است که هم اکنون ۲۳۰ حلقه تامین می‌شود و ۱۷۰ حلقه لاستیک کمبود در ناوگان سنگین حمل و نقل داریم که این مسئله نیاز به مدیریت دارد.

مهدی حسینی نژادگفت: موضوعی که برای استان چالش ایجاد کرده و هنوز درگیر آن هستیم، بحث لاستیک است در حالی که در جلسات قبل نیز در این زمینه بحث و تصمیم گیری شد.

وی افزود: ۱۶ هزار و ۷۵۸ لاستیک سواری و سنگین در ماه‌های مهر و آبان به استان رسیده که جزء ۵ استان اول کشور در توزیع لاستیک و ششمین استان در جذب لاستیک سنگین هستیم.

حسینی نژاد با اشاره به اینکه سهمیه استان کرمان به لحاظ سهمیه ناوگان دوبرابر استان‌های دیگر جذب شده، تصریح کرد: ناوگانی که کارت هوشمند از حمل و نقل دارند، ۱۲ هزار و ۴۵۶ مورد است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: ۴۰۰ حلقه لاستیک روزانه در استان کرمان نیاز است که هم اکنون ۲۳۰ حلقه تامین می‌شود و ۱۷۰ حلقه لاستیک کمبود در ناوگان سنگین حمل و نقل داریم که این مسئله نیاز به مدیریت دارد.

وی با بیان اینکه ۷۱ درصد از لاستیک‌ها به ناوگان برون شهری تخصیص داده شده، افزود: پیشنهاد ما این است مکاتبه‌ای از سوی استانداری با وزارتخانه صورت بگیرد تا بتوانیم لاستیک بیشتری را جذب کنیم  زیرا در این زمینه مشکل داریم.

حسینی نژاد تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت ارز دولتی برای واردات لاستیک در اختیار و تعرفه را از ۲۶ درصد به ۶ درصد کاهش داد که ما در استان کرمان با برخی از بازرگانان رایزنی کردیم تا واردات لاستیک را انجام بدهند و درخواست داریم شورای تامین مصوبه‌ای در این زمینه داشته باشد.

سیدعلی سیدعلیخانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان نیز در این جلسه بیان داشت: نیاز لاستیک حمل و نقل تامین نشده و نگران رکود و خوابیدن خودرو‌ها هستیم نه اعتصاب آنها.

وی افزود: به نظر می‌آید تعدادی از لاستیک‌ها خارج از سامانه توزیع شده باشد و تقریبا روزانه ۱۰۰ حلقه لاستیک توزیع شده که این تعداد کم است و مشکل لاستیک خیلی جدی است.

در این جلسه پیشنهاداتی در خصوص افزایش تعرفه و نرخ شن و ماسه، شیشه، آرایشگاه‌های مردانه، خشکشویی و نان، بحث و تصمیم گیری در مورد افزایش احتمالی قیمت‌ها به جلسات آینده موکول شد.

همچنین قاچاق دام، حفظ آرامش بازار و حمایت از مردم، پرهیز از افزایش قیمت‌ها طی دو مرحله درسال ۹۷، افزایش قیمت نان و کاهش وزن نان تولیدی فعلی و حذف گوشت از سبد غذایی مردم از مهمترین مواردی بود که در این جلسه مطرح و برای پیگیری مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام /ی

حذف گوشت به علت گرانی از سبد غذایی مردم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟