Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق، «قباد طالبانی» را به عنوان نامزد خود برای تصدی پست ریاست پارلمان منطقه کردستان معرفی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل قدس آنلاین، حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق، یکشنبه (امروز 2 دسامبر)، اعلام کرد که «قباد طالبانی» را به عنوان نامزد ریاست پارلمان منطقه کردستان در دوره کنونی انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اریز عبدالله» عضو شورای رهبری این حزب در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» اعلام کرد که حزب اتحادیه میهنی قصد دارد قباد طالبانی را برای ریاست پارلمان منطقه کردستان پیشنهاد دهد و اکنون منتظر پاسخ «نیچروان بارزانی» که بار دیگر نامزد نخست‌وزیری منطقه کردستان است، برای تعیین زمان برگزاری نشست بعدی پارلمان است.

وی افزود که مسئولیت تاخیر در برگزاری نشست پارلمان به گردن نیچروان بارزانی است که هنوز زمان نشست بعدی پارلمان را مشخص نکرده است.

این در حالی است که چندی پیش، برخی منابع از توافق میان دو حزب اتحادیه میهنی و دموکرات کردستان درباره پست ریاست پارلمان منطقه کردستان خبر داده و اعلام کرده‌ بودند که  طی دیدارهای اخیر میان هیأت‌های این دو حزب که آخرین آنها در روز یکشنبه 12 نوامبر صورت گرفت، توافق اولیه در این زمینه حاصل شد.

بر اساس این گزارش، مهمترین گزینه‌های تصدی پست ریاست پارلمان منطقه کردستان «بیکرد طالبانی» رئیس دفتر سابق پارلمان و «ریواز فائق» عضو شورای رهبری در این حزب  بودند و بعید بود که قباد طالبانی برای این پست نامزد شود زیرا حزب اتحادیه میهنی ترجیح می‌داد که وی را برای پستی در قوه مجریه به کار گیرد.

قباد طالبانی فرزند ارشد «جلال طالبانی»، رئیس سابق اتحادیه میهنی کردستان و رئیس جمهور پیشین عراق است که از تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ با رأی اکثریت پارلمان اقلیم کردستان عراق به سمت معاون نخست‌وزیر منطقه کردستان دست یافت.

نتایج نهایی انتخابات پنجمین دوره پارلمان منطقه کردستان عراق که ۳۰ سپتامبر گذشته برگزار شد، در 21 اکتبر پیش، اعلام شد و بر اساس آن، حزب دموکرات کردستان با کسب 45 کرسی این پارلمان در صدر قرار گرفت و پس از آن، حزب اتحادیه میهنی کردستان با کسب 21 کرسی، حرکة التغییر (گوران) با کسب 12 کرسی، «الجیل الجدید» با کسب هشت کرسی، «الجماعة الاسلامیة» با کسب هفت کرسی، فهرست «نحو الاصلاح» با کسب پنج کرسی، ائتلاف «العصر» (سَردَم) با کسب یک کرسی و فهرست آزادی با کسب یک کرسی در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

از مجموع صد و یازده کرسی پارلمانی منطقه کردستان، یازده کرسی نیز به اقلیت‌ها قومی و مذهبی تخصیص یافت. نخستین نشست  این پارلمان جدید سه‌شنبه؛ ششم نوامبر، به دعوت شورای عالی قضاوت در این منطقه، برگزار شد اما به دلیل عدم توافق گروه‌های سیاسی پیروز در این انتخابات، تنها در این نشست، نمایندگان جدید سوگند یاد کردند و رئیسی برای آن انتخاب نشد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قباد طالبانی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی